Bevolkingsgroei . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “boorzalf”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Bevolkingsgroei . . .

 1. Andre zegt:

  De overheid is uitgekotst en hufter Rutte zijn tijd zit erop want we regelen hetzelf wel.

  Deze is in de fik gestoken want wij willen geen asielparasieten meer en ook niet op een boot.

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5348896/brand-someren-de-hoof-450-asielzoekers-opvang

  Deze dan, een feestje van ruim 2000 man blablabla in de media

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5349482/illegale-raveparty-a2-bommelerwaard-politie

  Hier de uitnodiging en het was een succes.

  https://madamehomard.nl/event/secret-party-2/

  Rutte moet oprotten samen met Kaag gewoon weg met die Klaus Schwab zooi. Trekkers weer naar Den Haag en de hele zooi plat gooien. Hebben zij ook gedaan alleen verloren.

  Geliked door 4 people

 2. Andre zegt:

  Ik vergeet nog die laatste van kick out zwarte piet in Staphorst en dan dat zielige instituut Amnesty international weer de media vol janken. Ik heb nog wel wat voor Amnesty international als ze zo met mensenrechten zijn begaan over de Rusland haat in Duitsland. Rutte is kapot en dat is maar goed ook het kan me niet snel genoeg gaan.

  Geliked door 2 people

 3. JUlia zegt:

  Niet voor niets worden we nu al geattendeerd op het feit dreigend te kort aan drinkwater https://www.nrc.nl/nieuws/2022/09/25/waterbedrijven-tekort-aan-drinkwater-dreigt-a4143156 Het wordt leuker en leuker dreigend te kort aan gas, dreigend te kort aan energie, een kapot bezuinigde zorg waar de druk steeds hoger wordt en de premiebetalers op de wachtlijst mogen, veel plaatsen met te weinig huisartsen die er niet meer patiënten bij kunnen hebben, enorme kosten voor de belastingbetalers om al die geïmporteerde zieltjes te onderhouden, een enorm te kort aan betaalbare woningen want de geïmporteerde zieltjes genieten voorrang waardoor eigen burgers die wachten op een woning het nafluiten hebben, toename van meer geweld en criminaliteit en ga zo maar door. Die idioten in Den Haag zijn volslagen het volle verstand verloren en voeren een toppunt van wanbeleid om Nederland uit haar voegen te laten barsten met alle desastreuze gevolgen van dien. Wat De Jonge toezegt en beloofd om meer woningen te bouwen dat kunnen we wel gelijk de prullenbak in gooien als wat deze man verkondigt is bewust berust op een leugen en een puur zoethoudertje. We weten nu toch wel dat alles wat wordt beloofd niet wordt nagekomen. Wake up.

  Geliked door 5 people

  • Henk der Niederländer zegt:

   Zoals Ik al eerder opmerkte in een reactie.
   Crisissen worden door de roverheid in het leven geschopt en nu met dat watertekort komt de volgende crisis dus aan de horizon verschijnen.

   Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   Julia; beloven om meer woningen te bouwen, en vervolgens cancelen vanwege de stikstofregels. En als er al woningen zijn, zijn die voor de – asielzoekers -. Minder – asielzoekers – beloven, terwijl Rutte naar de Deepstate moet luisteren die van hem eist om zoveel mogelijk –
   asielzoekers – binnen te halen.

   Geliked door 1 persoon

 4. fredjohan zegt:

  Ze zijn echt volkomen krankzinnig.

  Geliked door 2 people

 5. Oliedom zegt:

  En dan moet je die hypocriete Judas Segers horen, de maag begint je gewoon te draaien van die praatjes, over dat asiel/gelukzoekers/statushouders tuig, van die christelijke hond, die heel Nederland kapot maakt met zijn huichelarij en gelieg door op het pluche te blijven zitten.

  Geliked door 3 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Oliedom, nog even en dan zijn de moslims aan de macht in nederland. Die macht zullen ze niet via verkiezingen verkrijgen maar via geweld en intimidatie, de methoden waar de zittende politici zo benauwd voor zijn en waar tegen niemand ze kan beschermen (gelukkig maar).
   Als het zover is dan zullen de christelijke politieke voormannen als eerste hun kop op het moslimhakblok moeten leggen, want dan is hun rol van “nuttige idioten”, uitgespeeld en moeten ze geruimd worden.

   Geliked door 2 people

 6. Ravian zegt:

  Maar omvolking is een “complot theorie”…

  Geliked door 4 people

 7. Boike zegt:

  Een reden te meer, om onmiddellijk de grenzen te sluiten voor migranten.
  Nederland is vol, meer dan vol.
  We hebben meer boerenland nodig voor onze voedselvoorziening.
  Nederland GEEN TRISTATECITY !!!
  En wemoeten meer betaalbaar gas hebben.

  Stop de WEF-schurken, de Bikderbende, de Khazarse Maffia, de EU-idioten en de VVD666-boeven !!!

  Geliked door 3 people

 8. karton zegt:

  Je kunt wél zien dat die dr. Mengele-de Jonge van Woningbouw enz. zijn werk zéér serieus neem : Hij heeft een puntdakje op z’n hoofd geplaatst !

  Geliked door 1 persoon

 9. Wim Vreeswijk zegt:

  Het is duidelijk dat de omvolking nu al in volle gang is.

  Geliked door 1 persoon

 10. Gienekehado St. zegt:

  BEKHOUDEN over stikstof, SRONT en ander kutuitstoot!! Die criminelen op Het Binnenhof zijn ZELF de allergrootste smeerlappen en proppen ONS LANDJE vol met GIF en ander dodelijk spul!! Anderhalf miljoen vreetzakken er bij, nog meer beton, asfalt, AFVAL, stront etc!! Wat een stel CRIMINELEN!!

  Geliked door 1 persoon

 11. Boike zegt:

  Je kunt wel zien, dat Huge Snuif een schoolmeester is. Hij kan ondanks zijn coke-verslaving toch nog no goed tellen. Hij kan exact bepalen, dat er nog 917.193 woningen moeten worden gebouwd en niet eentje meer of minder. Petje af voor zijn rekenkunst. Boekhouder Pietje Precies zou het niet beter kunnen.
  Maar wat nu, als er eens een stuk of 3 extra fluchtelingen uit Oekrine sich in Polderland festigen. Dan klopt de rekenkunst niet.

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Met De Jonge op VRO komt er een wachtlijst voor woningzoekenden waarbij het aantal vaccinaties per persoon bepalend zijn voor de urgentie……..

  Geliked door 1 persoon

 13. Hovawart zegt:

  De meeste buren van buitenlandse komaf verhuren hun woningen massaal onder aan illegalen en andere gelukzoekers(verslaafden), gewoon omdat het kan…….hoe meer kamers hoe meer huurders, en de buren zelf overwinteren lekker in hun thuislanden,. wie laat zich nog voor de gek houden door Hugootje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s