Aan Farid Azarkan

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer Azarkan,

Mocht Telegraaf-verslaggever Wierd Duk ooit met acht kogels in zijn lichaam, doorgesneden keel en een met een mes in zijn buik gestoken brief op straat worden gevonden, dan moeten we niet vergeten hoe de haatzaaierij tegen de beste man allemaal begonnen is.

Bij Sander Schimmelpenninck. Die probeert nu al jaren, met steun van facilitaters als de Volkskrant en ‘Vandaag Inside’, om Duk weg te zetten als een rechtsextremistische activist, vermomd als journalist van De Telegraaf.

Maar u bent ook geen lieverdje.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Aan Farid Azarkan

 1. Sinyo zegt:

  Attila de Hun, gevreesd koning van de Hunnen die onder meer de bijnaam ‘Gesel Gods’ kreeg. Gedurende zijn leven leefden veel Europese volkeren in angst voor de koning der Hunnen die, zoals hij zelf zei, geen gras achterliet als hij ergens was geweest.

  Azar kan de Gesel Allaas zijn. De hunnen zullen de oude volkeren vervangen. Zij laten daar ook geen gras over groeien.
  In het Boek der Boeken woedt het onkruid
  Omdat het is gesloten en daarmee is het over en uit.

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  Dit soort wordt Nederlander genoemd. Vandaar dat ik geen enkele binding meer heb met het ooit welvaren Nederland dat verworden is tot een afval landje van overheerst door de multi culti. Wel opvallend zoals gisteren over de enorme rellen door Marokkanen zo een klein artikel is geplaatst in de linkse msm overigens waar waren de waterkanonnen, waar waren de romeo’s die wel woren ingezet bij demonstraties door vreedzame demonstranten, waar waren de politiehonden? O ja het waren Marokkanen die moeten eigen met zoetje handschoentjes worden aangepakt. Tja ik ben zeer onder de indruk van de verrijking wat dit tuig toe voegt aan onze samenleving ze kosten bakken met geld en laten we het over de toegenomen criminaliteit nog maar niet hebben. Wat moeten dit soort partijen binnen onze Nederlandse politiek zij staan met beide benen achter het land vanwaar zij vandaan komen het leidt uitsluitend tot onnodige discussies. Nog trots om Nederlander te zijn nou ga mijn deur maar voorbij. Nederland is vergane glorie met een vermoorde democratie, dat onder druk van al dat grut uit o.a. Afrika, Marokko, etc. haar cultuur en tradities teniet heeft gedaan. Zij bepalen de regels, zij bepalen wat nog wel binnen onze samenleving wordt toegestaan en het ongelooflijke is dat heel veel Nederlanders en de politiek hier onder door gaan. Er is teveel aan het gejammer over discriminatie en de kritiek op onze tradities en cultuur toegegeven waardoor ze nu de arrogantie hebben de macht over onze Nederlandse samenleving over te kunnen nemen en onze normen en waarden aan hun schoenzool lappen. Wat zal Nederland er weer mooi uitzien als dat hele zooitje uit ons land vertrokken zou zijn maar helaas dat is een droom die niet meer uitkomt. Uiteindelijk is ook gisteren weer gebleken dat dit tuig zich nauw verbonden voelt met Marokko ik zou zeggen trap ze voor goed terug naar Marokko.

  Geliked door 5 people

  • Blaffertje zegt:

   @Julia.

   Geliked door 4 people

   • karton zegt:

    @ Blaffertje op 28-11-2022 om 12.09 u.
    Wruf wruf wruf grrrr whaffwgoef :
    dit is de blaf van een in NL of België geboren Marokkaanse hond, het is én blijft een Marokkaanse hond !!!

    Geliked door 2 people

   • Blaffertje zegt:

    Wruf, wruf,wruf.
    🤣🤣🤣
    Hoe bedenk je het.
    Doet mij eerder aan ruf,ruf,ruf denken.
    Ze schijten nogal gauw in hun broek.

    Geliked door 1 persoon

  • mooinique zegt:

   Ten eerste vertrouw ik geen van die schrijvers zoals Dijkje en Duk. Ze beiden op T gevolgd en bij bepaalde tweets kreeg ik een raar gevoel. Ik loop misschien achter maar dacht toch dat Duk in Portugal woonde net als vele foute NL’ers. Die stukjes die hij schrijft zal hij niet persoonlijk brengen maar gewoon via internet. Geloof dat hier dus van alles wordt geopperd wat niet gaat gebeuren. Met Marokkanen is het net als met Nederlanders. Je hebt goede en slechte. Over de goede hoor je nooit wat. Is niet interessant. Blijkbaar moet echt elke minderheid in het nieuws komen en gelijk krijgen. Dat is democratie zegt men😂🤣😂. Schimmelpenninck behoort bij de engerds. Op T blokt hij iedereen die het niet met hem eens is. Zulke rijkeluiskinderen zijn gevaarlijk door hun status. Altijd volk wat ze gelooft alleen al daardoor. Kijk bv alleen al naar Willempie. Toch altijd verbazingwekkend dat zijn hele familie afstudeert. Dubbele paspoorten is idioot. Maar ja de overheid moet het wel toestaan want ik vermoed dat elk koningshuis dat heeft. Wel zo makkelijk natuurlijk. In de kamer hoort geen partij die te maken heeft met geloof of een ander land. Dus er zouden er veel weg moeten. Enz. Enz. Laat u niet opzetten tegen elkaar. Men wil alleen chaos creeeren. Verdeeld volk wint nooit.🥰

   Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Sander Schimmelp. ? Daar noemt u me wat !
  Één van de meest sluwe extreemlinkse criminelen die op tv verschijnen.
  Steenrijk geworden via z’n ouwe lui die hun kapitalen hebben vergaard d.m.v. slavernij !!! Dát soort minne mensjes zijn de enigen die óóit excuses zouden moeten aanbieden, want ZIJ waren het die slaven in dienst hadden, zowel negers als blanke arbeiders !
  Zij, die minne mensjes als Schimmelp. enz., lopen onophoudelijk te koketteren met hun rijkdom, zij behoren in het rijtje waarin óók ons z.g. “koninklijk” huis staat, ASO’s v.d. ergste soort.
  De betekenis van ’t woord “aso” = géén rekening houdend met anderen !
  En dat is precies wat dat soort “mensen” doet !

  Geliked door 4 people

 4. karton zegt:

  Ach ja, vergat ik mijn persoonlijke mening te geven over ene Azarkan.
  Dat komt waarschijnlijk omdat deze zandbakkabouter voor mij van geen enkel belang is. Ik weet bijna zeker dat de man z´n eigen naam nog niet foutloos kan schrijven, maar als je ´m in ónze Kamer bezig ziet, nou nou……das toch wel geweldig hoor ! Hij rent ván én náár de microfoon, stoot een paar onverstaanbare klanken uit en rent, uitermate tevreden om zich heen kijkend, terug naar z´n klapstoeltje.
  Deze man is voor mij doorlopend een bron van hilariteit !

  Geliked door 3 people

 5. dutchess43 zegt:

  Een bron van hilariteit beste karton?
  Voor mij is het verre van hilarisch dit hele denk trouwens.
  Voor mij zijn deze 3 een voortdurende bron van brandend maagzuur!

  Like

  • karton zegt:

   @ dutchess43 op 28-11-2022 om 15.23 u. Om te voorkomen dat ik last krijg van brandend maagzuur, kan ik alleen maar meewarig glimlachen als ik die vent gadesla in ónze Kamer.

   Geliked door 1 persoon

 6. Ravian zegt:

  Ik DENK dat Azarkan en zijn hele achterlijke Marokkaanse kolonistenclubje eens dringend naar het Rif terug geschopt moet worden.
  En hetzelfde geld voor Azarkan’s Turkse DENK collega’s, en het hele daar aan verbonden achterlijke Turkse kolonistenclubje.
  Alleen moeten die niet zuidwaarts maar zuidoostwaarts geschopt worden.
  En van die remigratie gaat Nederland dan stevig opknappen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s