Genderneutrale uniseks-toiletten in Niedersachsen

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl de gebouwen verwaarlozen

Terwijl steeds meer schoolgebouwen volkomen geruïneerd zijn en de schooltoiletten verwaarloosd, heeft men in veel districten in de Duitse deelstaat Niedersachsen bijzaken op het oog: scholen moeten uniseks-toiletten krijgen.

Het is zo dwaas, het is zo absurd: in Niedersachsen dienen scholen genderneutrale uniseks-toiletten te krijgen (zie “Focus-Online”). De verbouwingen zijn deels heel duur en alleen met veel moeite mogelijk. Het is echter niet de beslissing van de deelstaatregering. Het zijn de districten die zulke beslissingen nemen. Maar ook daar waait de wind van de genderideologische heropvoeding.

Terwijl er andere belangrijkere problemen zijn: steeds meer scholen verwaarlozen. Veel schoolgebouwen moeten dringend gesaneerd worden. De toiletten zijn vaak een gruwel, zodat de kinderen ervan walgen deze te gebruiken. Maar het probleem van de instandhouding en het onderhoud van datgene dat er is, maakt geen deel uit van de ideologische propagandaoorlog, waarbij het er om gaat de wereld te moeten veranderen. En zo wordt er geld voor genderneutrale toiletten verspild.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Genderneutrale uniseks-toiletten in Niedersachsen

 1. karton zegt:

  Ben wel benieuwd hoe die toiletten er gaan uitzien.

  Geliked door 2 people

 2. droevige mof zegt:

  Totdat de toiletten klaar zijn, worden de kinderen het bos en de duinen ingestuurd. Er is daar een uniseks traditie die duizenden jaren teruggaat.

  Geliked door 1 persoon

 3. mooinique zegt:

  Echt kan alleen maar aangeven dat er veel te veel mensen knettergek zijn geworden. Zo triest dit. Kinderen kunnen geen kind meer zijn. Triest.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Men kan maar één ding concluderen Duitsland en ook Nederland is besmet door een vorm van woke krankzinnigheid. Of dat er geen belangrijker zaken zijn dan dat woke gezeik. Hoe langer dit duurt hoe meer weerzin mensen krijgen tegen LBHT en alles wat daar mee samen hangt. Knettergek. Het zou strafbaar moeten zijn om jonge kinderen hun jeugd te vergallen door deze kinderen te blijven indoctrineren met als risico dat zij in een identiteitscrisis raken en daar levenslang last van kunnen hebben. Het is ook eens de hoogste tijd om die walgelijke pride parades te gaan verbieden met van die vunzige homo’s en LBHT-ers uitgedost op een boot door de grachten. Deze parade wordt niet door iedereen als normaal ervaren en terecht.

  Geliked door 4 people

 5. ronjaspers zegt:

  Gelukkig het werd tijd dat die genderneutrale uniseks toiletten er eindelijk zijn,nu nog in nederland.Ik als transgender alien met bisexuele neigingen moet ook mijn behoefte kunnen doen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s