Marokkanen-opstand in Brussel

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

De onverwachte overwinning met 2:0 van het Marokkaanse nationale voetbalelftal zondag tegen België was voor Marokkaanse voetbalfans aanleiding voor omvangrijke onlusten in Brussel en andere Vlaamse evenals Nederlandse steden. Ze staken auto´s in brand, gooiden met vuurwerk, verwoestten complete straten en vielen politieagenten aan.

De zinloze rellen begonnen als vreugdefeest over het Marokkaanse voetbalsucces. Toen de feestende Marokkaanse jonge mannen politieagenten in de gaten kregen, vielen ze hen onmiddellijk aan en en kwam het tot straatgevechten.

Dit scenario herhaalde zich op verschillende plaatsen, zonder dat de rellende groepen contact of tijd gehad zouden hebben om iets met elkaar af te spreken. In hen zit blijkbaar een diepe haat tegen de Europese meerderheidssamenleving, haar staatsinstellingen en de politie als haar openbare vertegenwoordiger. De opgekropte frustratie en agressie had blijkbaar maar een vonkje nodig om tot ontploffing te komen.

In Brussel trad de politie met waterkanonnen en traangas tegen de relschoppers op, nadat ze auto´s hadden omgegooid, elektrische scooters hadden vernield en winkelruiten ingegooid hadden. Daarbij raakten meerdere mensen gewond, waaronder een journalist, die blijkbaar door een rotje werd geraakt.

Er zouden ongeveer tien Marokkanen zijn opgepakt. De politie concentreerde zich tot het blokkeren van de aangrenzende straten en daarbij behorende metrostations.

Ook in de staat België is dus de politiestrategie in de omgang met het geïmmigreerde geweldpotentieel in principe defensief. Dat zo´n optreden door de desbetreffende probleempersonen als signaal van kracht beoordeeld wordt om te stoppen met relschoppen, mag betwijfeld worden.

Bron:
pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Marokkanen-opstand in Brussel

 1. Joannes den Hollander zegt:

  De hoogste tijd dat de politie toestemming krijgt om met scherp te schieten.

  Like

 2. boorzalf zegt:

  Scherp schieten op die 🦧 rifapen is het zo afgelopen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Like

 4. Bastiaan2000 zegt:

  Wat een verschil met vreedzame Corona demonstranten. Wij werden compleet verrot geslagen en meer

  Geliked door 2 people

 5. karton zegt:

  Een paar van die kanspareltjes afschieten tijdens rellen wil nog wel eens helpen.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   karton Niet alleen de kansparels wat te denken van de veroorzakers de linkse burgemeesters die dit grut met pappen en nathouden hebben geknuffeld maar er niet voor schroomden om zwaar materieel zoals waterkanonnen, romeo’s in te zetten tegen vreedzame demonstranten .

   Geliked door 1 persoon

 6. Triumph1971 zegt:

  Waterkanonnen, traangas laat me niet lachen dit tuig heeft hier al jaren schijt aan.Stelletje softe dienstkloppers knal ereen een zootje overhoop eens kijken of ze nog zoveel praatjes hebben.Mag niet hoort niet hoor ik u zeggen gewoon doen.

  Like

 7. Van mij hadden ze half Brussel in de fik mogen steken!! Die debiele Belgen zijn ook te DEBIEL om op zijn mohammedaans te poepen!! Hebben ook hun eigen landje weggegeven aan “JONGEREN / ZIELENPIETEN”!!
  ******* Wat een KUTVOLK!! ******

  Like

 8. techhuis zegt:

  Normaal scherp schieten klaar maar ze krijgen van boven opdracht op dat niet te doen en dan winnen ze en dat wil de elite…

  Geliked door 1 persoon

 9. droevige mof zegt:

  “…haben Fußballfans randaliert.” Wat voor voetbalfans? Waren het jonge meisjes, oude Chinezen of aliens? Voor de Belgen wens ik de wederopstanding van Maurice de Wilde. Hij vroeg hard en meedogenloos tot de waarheid druppelsgewijs naar buiten kwam.

  Geliked door 1 persoon

 10. Henk der Niederländer zegt:

  Gienekehado St.
  De belgen op zich hebben hun land niet weg gegeven maar dat heeft de regering gedaan.
  Ik heb zelf veel jaren in Belgie gewoond en ken de mening van de belgen wel als het over marokkanen gaat en Ik kan je vertellen dat die weinig positief is.
  Maar ook in Nederland geldt hetzelfde want ook daar wordt de bevolking niet naar hun mening gevraagd maar drukt de corrupte zooi in Den Haag eenvoudig hun agenda door.
  Mijn mening is dat je niet zowat in de rondte kunt schreeuwen om een beetje popiete blijven.

  Geliked door 3 people

  • Ik sta er naders in; De West-Europeanen hebben ZELF voor de PUINHOOP die W-Eu nu is, gekozen!! 50 jaar terug werd hier al voor gewaarschuwd!! Maar de Klokkenluiders werden als fascisten, EXNOFOBEN etc. weggezet!! Ik schreeuw hier echt niet voor de LIKES hoor!! ******* Het onnozele en futloze Klootjesvolk heeft zelf van W-Europa een grote BANLIEUE gemaakt!! ********

   Like

   • Henk der Niederländer zegt:

    En wat is er dan gebeurd de laatste 50 jaar.
    Iedereen en ook binnen de politiek die waarschuwde werd gedemoniseerd (We kennen het verhaal van Janmaat.
    Met name de MSM heeft de bevolking dom gehouden en meegeholpen aan het demoniseren en het volk is er inderdaad in getrapt.
    Daarom kan Ik niet direct de bevolking beschuldigen maar wel inzien dat ze niet tot de slimsten behoren.
    Overigens als stemmen iets uit zou halen zou je bijvoorbeeld moeten weten dat het een onmogelijkheid zou zijn dat De Lula in Brazilie gekozen zou zijn.
    In Nederland geld dus hetzelfde MSM wordt gebruikt voor het volk maf te maken en corruptie doet de rest en lukt het niet direct met corruptie is er nog altijd zo iets als coalitie besprekingen waar partijen van buitengesloten worden want cordon sanitaire nietwaar.
    Dus het werkt toch iets anders.

    Like

 11. kruisridder zegt:

  Waarom niet het vuur geopend in Brussel en Rotterdam op die rellende marokkanen? Deed de politie toch ook op onze boeren?

  Like

 12. Pingback: Duitse media verzwijgen waarheid over Marokkanen-oproer in Brussel | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s