“Ontluisterend” Wob-dossier: “Het ministerie van Justitie heeft een Frankenstein gecreëerd”

(Door: Robin de Boer)

In coronatijd greep de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) de macht. Het ministerie van Justitie heeft een Frankenstein gecreëerd, schrijft data-speurder Cees van den Bos op Substack.

Uit vrijgegeven Wob-documenten blijkt dat de NCTV een sleutelrol speelde in de staatsgreep die tijdens corona is gepleegd. De stukken laten zien dat vrijwel alle besluiten werden genomen in het Torentje. Daar vond vaak overleg plaats tussen premier Rutte, minister De Jonge, toenmalig minister Grapperhaus en de NCTV.

Lees verder>>>
(h/t J.M.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op “Ontluisterend” Wob-dossier: “Het ministerie van Justitie heeft een Frankenstein gecreëerd”

 1. Henk der Niederländer zegt:

  De enige redelijke vraag hierbij zou zijn: heeft het Misinsterie van Justitie per ongeluk een Frankenstein gecrëerd.
  Nou zeket te weten van niet want in de politiek gebeuren zulke dingen altijd zeer zeker bewust.
  Dit alles valt trouwens ook onder de noemer Rutte doctrine

  Geliked door 1 persoon

 2. jantjeuitnl zegt:

  Net als de CIA in de VS.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Wat een ongelofelijk smerig stelletje!! Het volk eerst de stuipen op het lijf jagen, en als een groot deel ‘verlamd’ is van schrik (vanwege dit dodelijke virus…!), dan slaan ze toe en pakken ze (een groot deel) van onze vrijheid af, om het nooit meer terug te geven.
  Dit is NIET mijn regering. Het zijn een stelletje slechteriken die hun geweten overgeleverd hebben aan duistere machten.
  We zullen het te weten komen. De ellende begint zich af te tekenen.

  Like

 4. Julia zegt:

  Fijne club daar in Den Haag het zogenoemd NCTV begint nu waarschuwingen te geven dat onze nationale veiligheid in gevaar komt vanwege o.a. de bemoeienissen met de oorlog in de Oekraïne. Deze regering sleurt Nederland mee in een ongekende ellende en prefereren zelfs een WOIII. Het is werkelijk met geen pen te beschrijven hoe het Nederlandse volk is misleid en voorgelogen mede ook door de linkse msm en de staats propagandazenders. Nogmaals de Oekraïne is niet onze oorlog terwijl er miljarden belastinggeld naar toe gaan en eigen volk het nafluiten heeft. We zijn verraden en overgeleverd aan de oorlogszucht van de EU, NAVO en vooral de VS. Rutte stapt over niet al te lange tijd op omdat hij donders goed weet dat hij geheel is uitgerangeerd en ons land kapot heeft gemaakt. Rutte en D66 hebben nu al te veel bloed aan hun handen en zich schuldig gemaakt aan het schenden van de grondwet en de Neurenberg code. Dat gaat dus absoluut niet meer lang goed.

  Like

 5. Andre zegt:

  De deepstate in Nederland is Rutte met zn fazallen en het kartel met het OM en het Haagse gerechtshof. Geen scheiding der 3 machten maar fuck you recht in je gezicht 3 machten.

  Hier legt Huig Plug het eventjes uit hoe verrotter dan verrot Mark Rutte is met zijn Kaag en Klaus Schwab.

  Geliked door 1 persoon

 6. LUCIA zegt:

  @ Andre; Scheiding der machten was al jarenlang een farce, er zaten genoeg overkoepelingen tussen, die Verkrachting der machten mogelijk maakten en al die Frankensteinconstructies zijn gewoon Fall-Guy constructies dwz opgericht als de politiek hun handen niet willen branden, aan politiek gevoelige kwesties of schandalig trappen op onze rechten ….dan mag een hiertoe in het leven geroepen orgaan /instituut dat voor hen doen en dan zit als tussen buffer ook nog vaak een ambtenaren apparaat tussen…kortom vrij spel for the criminals

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s