FOTOCOLLAGE “MULTICULTURELE VERRIJKING” . . .

Na de vernieling in België door de Marokkanen ging de razernij ook door in Nederland. Burgemeesters  Aboutaleb en Halsema mogen  trots zijn. Als die gasten op tractoren in plaats van op scootertjes hadden gereden, dan had de politie meteen op ze geschoten. Dubbel paspoort afnemen en terugsturen naar land van herkomst. Overal islam, nergens vrede!

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op FOTOCOLLAGE “MULTICULTURELE VERRIJKING” . . .

 1. karton zegt:

  Er hoeven er maar enkelen van dat soort aan pulp geschoten te worden; het liefst met (verboden) dum-dum kogels, dat maakt het allemaal iets feestelijker ! Daarna keert de rust terug, zeker weten.

  Geliked door 5 people

 2. hannah zegt:

  Op de Belgische TV noemde de presentator die Mocros i.p.v. mensen met een dubbele nationaliteit “mensen met “dubbele bloedbanden” …

  Like

  • ronjaspers zegt:

   hannah.Politieke correctheid is dodelijk,het betekend niets anders dan liegen over de waarheid.

   Geliked door 1 persoon

  • Oliedom zegt:

   Ach tis een Belg, hé?😜
   Het lang leve de multi kulti smelt als sneeuw voor de zon, zelfs de grootste voorstanders komen er, wel heel, laat achter, dat het een complete mislukking is en blijft, omdat dat KUTVOLK zich niet wil aanpassen en dat ook NOOIT gaat doen.
   Conclusie: Dat KUTVOLK inclusief hun Familie het land uittrappen.

   Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Je mag niet etnisch profileren, dus beperk je de bewegingsvrijheid van iedereen,…….omgekeerde wereld, maar ja, dat is tenslotte de opzet.

  Geliked door 1 persoon

 4. gebochelde zegt:

  Pim had het gelijk aan zijn zijde………….en Geert natuurlijk!

  Geliked door 2 people

 5. J.v.d.Heijden zegt:

  Haldenwang van het BfV is zo links als de neten.
  Zie ook het commentaar van Reichelt op http://www.pi-news.net
  https://www.trouw.nl/buitenland/duitsland-vreest-radicalisering-van-klimaatactivisten~beda1969/

  Like

 6. Beschimmeld Kaasje zegt:

  Als je als Bevolking steeds maar op die zelfde Clubs blijft stemmen die Jou Zelf met nog meer van deze geimporteerde tinnef opzadelt dan mag jij je eigen Zelf wel afvragen hoe dom je bent.

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Stemmen zal helaas niet helpen Beschimmeld Kaasje, want de linkse politiek gebruikt sinds kort een nieuw wapen genaamd; GESTOLEN VERKIEZINGEN, door Kaag gekopieerd vanuit Amerika. Je kunt kiezen wat je wilt maar links zal voortaan ALTIJD de verkiezingen winnen, en dit met grote uitslagen.

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ BigLJohn op 29-11-2022 om 17.46 u. Zou die Qut Quag haar sluwe, slinkse streken hebben geleerd op die spionnenschool in Engeland waar zij zou hebben gestudeerd volgens dhr. Gideon v. Meijeren ?

    Geliked door 1 persoon

 7. Gerrit zegt:

  Marokko blijft HUN LAND! Waarom ze dan hier wonen?
  Weet U nog het bezoek van de Koning van Marokko aan Amsterdam? Dezelfde lieden waren toen buiten hun zinnen. Ze zagen HUN KONING!
  Ook al wonen ze al 3 of 4 generaties hier voor hen er is geen beter land dan Marokko! Vreemd volkje.

  Geliked door 2 people

  • Oliedom zegt:

   Nou dat kutvolkje krijg hier een uitkering en kunnen alles doen,,b.v. ram/plofkraken plegen, anderen steeds lastig vallen, constant trammelant maken, zonder dat er tegen opgetreden wordt en dat gaat in Marokko NIET/NOOIT lukken/gebeuren omdat dat kutvolk DAAR wel knalhard aangepakt worden.

   Geliked door 2 people

 8. Frans zegt:

  Ook als je als schaap in een paardenstal geboren wordt; je wordt nooit een paard.

  Like

 9. Claudia Millenaar zegt:

  Tja, in het thuisland kon het wel gezellig gevierd worden, leuk met de meiden erbij…
  https://www.moroccoworldnews.com/2022/11/352644/moroccans-at-home-and-abroad-celebrate-victory-over-belgium

  Like

 10. Swappie zegt:

  Geen probleem mee, marrokanen gewoon met de boeren verenigen, en heel den haag naar de kloten jagen, ik heb 5 demonstraties meegemaakt met het corona shit, jonge Nederlandse ME wat los ging op de Nederlandse oudjes, voor mij maakt het niet meer uit, ik ben geen racist, van mij mogen de moslims zich verenigen met de wel demonstrerende Nederlanders, heb ik totaal geen probleem mee, aangezien mijn vijanden uit Nederlanders bestaan, en ikzelf ook rasechte Nederlander ben, kijk wat in den haag de dienst uitmaakt dat bestaat voor 99% uit Nederlanders,…..ik zeg moslims verenig je met de Nederlanders, en sloop het hele zooitje.

  Like

 11. Ik vind HET TUIG op Het Binnenhof nog misdadiger dan die slopende murken!! Het TUIG van Het Binnenhof heeft er voor gezorgd dat we al decennia in deze ellende zitten! Het prijskaartje is nu al 1000 MILJARD en wordt alsmaar hoger!! Kan die HYPOCRIETE rotsmoelen niet meer voor mijn ogen verdragen, KOTSMISSELIJK word ik er van!!

  Like

 12. Marijke zegt:

  Nou ja, ze krijgen wel Marokkaanse centra in Amsterdam en in Marokko (op onze kosten uiteraard), zodat Marokko de asielzoekers terug neemt. Ons kabinet is totaal GEK geworden! Dit is WEER pure discriminatie! Want mogen wij in dat Marokkaanse centrum komen? Ik denk van niet. Wat als we een Nederlands centrum voor alleen autochtone Nederlander zouden neerzetten; dan was de wereld te klein. Overal moet op bezuinigd worden, maar dit kan wel. Ongelofelijk wat een faalhazen hebben wij toch in de Kamer zitten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s