Joachim Kuhs (AfD): Migrantengeweld in Brussel zijn door eigen toedoen veroorzaakte problemen van onbekwame elites

(Vertaling: E.J. Bron)

De redactie van “unser-mitteleuropa.com” berichtte al snel als een van de eerste media in het Duitstalige gebied over de onlusten in Brussel naar aanleiding van de WK-overwinning van Marokko tegen België. Dat er gezien zulke toestanden en wantoestanden geen reactie van de kant van Duitse politici kwam, met uitzondering van de AfD, was te verwachten. Vanuit Brussel, quasi ter plaatse van de onlusten, neemt Joachim Kuhs (AfD, foto), Europarlementariër van de ID-fractie, daarover het volgende standpunt in:

“Verwoeste straten, brandende auto´s, vernielde winkelruiten, vuurwerkaanvallen, aanvallen op politieagenten – de Belgische hoofdstad bood gisteren een afgrijselijk beeld. De onlusten in Brussel en andere Belgische evenals Nederlandse steden zijn een teken van het falen van de Europese politieke elites en de hen ondersteunende media”, zei Kuhs en eist:

Een radicale koerswijziging in de migratiepolitiek”

De politiek heeft het toegelaten dat zich zulke parallelsamenlevingen konden vormen; een teugelloze immigratiepolitiek samen met gulle sociale uitkeringen en de ontbrekende wil van zelfhandhaving van de autochtonen heeft zulke toestanden regelrecht geprovoceerd. De gevestigde media op hun beurt bagatelliseren de migrantenagressie als relletjes n.a.v. feesten van uitbundige voetbalfans”, aldus Kuhs verder, die de politie nadrukkelijk voor haar inzet bedankt:

Mijn dank geldt hier de vele politieagenten, die met hun dappere inzet erger verhinderd hebben.”

Zelf-opheffing van Europa

De AfD-politicus ziet de diepere oorzaken in de zelf-opheffing van Europa:

Waar is de wil om zich energiek voor de eigen cultuur en traditie in te zetten en een aanpassing van de geïmmigreerden aan de gewoonten hier te eisen”, vraagt Joachim Kuhs.

In plaats van zich met de fatale gevolgen van een decennia lang bedreven foute politiek bezig te houden en snel voor een koerscorrectie te zorgen, zou men aan de Perzische Golf als eerste handeling “een absurd theater rondom een tot fetisj verheven gekleurde aanvoerdersband” ensceneren. Kuhs verder:

De geweldsexcessen in België en Nederland waren duidelijk etnisch bepaald, de daders kwamen uit de Marokkaanse parallelsamenlevingen: jonge, oorspronkelijk uit Noord-Afrika afkomstige mannen lieten hun gastlanden zien hoe de vork in de steel zit. Hen verenigt de haat op het land dat hen respectievelijk hun voorouders heeft opgenomen en dat hen voor een groot deel onderhoudt. Marokkanen vormen hier in Brussel de grootste groep immigranten en de onlusten toonden overduidelijk aan hoe het met hun integratie gesteld is.”

Daarover maakt Joachim Kuhs een vergelijking:

In Düsseldorf bestaat de grootste Japanse gemeenschap van Duitsland, een ´Nippon aan de Rijn´ genoemde wijk met Japanse winkels, culturele centra en verenigingen. Hebt u er ooit iets van meegekregen dat de daar wonende Japanners na de overwinning van het Japanse elftal tegen Duitsland vorige week de binnenstad van Düsseldorf verbouwd zouden hebben? Nee? Misschien, omdat dit niet gebeurde. Misschien, omdat de affiniteit met geweld, zoals deze in Brussel tevoorschijn kwam, toch iets met de herkomst uit een bepaald deel van de wereld, met een bepaalde religie en cultuur te maken zou kunnen hebben. Zolang we de ogen voor deze problemen sluiten, zal het nog erger worden, totdat correcties niet meer mogelijk zijn.”

Achtergrond: zondag na de WK voetbalwedstrijd Marokko-België (2:0) gingen Marokkaanse relschoppers tekeer in de binnenstad van Brussel en verwoestten complete straten. Ook in Luik en Antwerpen evenals in enkele Nederlandse steden kwam het tot onlusten.

De relschoppers gooiden met vuurwerk en waren deels met stokken bewapend; een journalist werd door vuurwerk in het gezicht geraakt, er waren meerdere gewonden en de zaakschade liep in de miljoenen. De totale omvang van de verwoesting is op dit moment nog niet bekend.

Daarover hier ons bericht van gisteren inclusief video´s.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Joachim Kuhs (AfD): Migrantengeweld in Brussel zijn door eigen toedoen veroorzaakte problemen van onbekwame elites

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Ach jah die heerlijke multiculturele gemeenschap die de Europeaan door de strot geduwd wordt door het elitaire tuig op hun pluche zetels die totaal geen benul hebben wat er werkelijk speelt in de samenleving.
  Daarbij kan gerust gesteld worden dat het allemaal nog wel mee viel want hoe zouden de steden eruit gezien hebben als het Marokkaanse team verloren had.
  Ten eerste zou de rasiesme kaart getrokken worden, waarbij nog grotere groepen relgajes de straat op zou zijn gegaan met het gevolg dat er Amerikaanse BLM toestanden zouden zijn ontstaan.
  Dus wacht nog maar even af totdat er een wedstrijd wordt gespeeld die verloren wordt door het marokkaanse team om te kijken hoe het dan af loopt.

  Geliked door 2 people

 2. Alphons Mantel zegt:

  de immigratiegevolgen worden steeds duidelijker

  Geliked door 1 persoon

 3. J.v.d.Heijden zegt:

  Hoofdoorzaak van migrantengeweld is de inhoud van de koran.
  Daarin staat zwart op wit dat niet-moslims het leven op alle mogelijke
  manieren onmogelijk gemaakt mag worden. Lees soera 8:12.
  Die Mocro-rellen in Rotterdam, waar dan ook, zijn uitsluitend
  gelieerd aan The Muslim Brotherhood Project.
  Oorzaak 2 is INFLAMING VIOLENCE, dat is geweld uitlokken.
  Scroll naar beneden naar de puntenlijst.
  Zie punt 8 van onderaf:
  http://www.militantislammonitor.org/article/id/2671
  Daar staat ook een 100-jaar-plan om deze wereld te islamiseren
  en wel zo snel mogelijk.
  Misleiding en infiltreren in democratische organisaties(2e Kamer,
  hoofddoekdragers binnen D66 en GL..!!)met als doel: invloed
  uitoefenen, islam verspreiden en opdringen.
  Enige functie van de hoofddoek: zichtbaarheid van islam in het
  Westen opvoeren.
  Dat VOD is tevens de VLAG van de islam.
  Dat VOD dient om de sharia in Westerse rechtssytemen te infiltreren.
  Interview Alice Schwarzer: https://tinyurl.com/jderahbs

  Geliked door 3 people

 4. karton zegt:

  De onbekwame elite mag dan de rellen mede-veroorzaakt hebben, zij hebben er het minste last van. Zg. Elite ? ‘t Is gajes !!

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Het zijn allemaal politieke keuzes, dus is het antwoord, verander de politiek..

  Like

 6. Helena zegt:

  Juist! En maar blijven wegkijken en mensen die het kwaad benoemen voor racist en rechtsextremist uitmaken en maar de woke ideologie aanbidden. Slaap lekker! Ben benieuwd hoe de buurtvaders en de ongekozen burgemeesters, die nu stil zijn, het donderdag gaan aanpakken. Gaan zij voorkomen dat deze primaten de steden verder slopen? Gaan Utrecht, Eindhoven en Arnhem ook mee doen? Het werkt vaak aanstekelijk zo’n ‘feest’. We gaan het zien , spannend hoor, dit levert weer spraakmakende tv momenten op die de kijkertjes na een paar dagen alweer vergeten zijn. Maar misschien is nu het ultieme kookpunt wel bereikt en gaan de burgers het niet meer pikken, slaan de motorclubs en de hooligans de handen ineen, en gaan zij dat tuig eens mores leren? Oh nee, ho ho die worden al opgepakt voordat zij het strijdtoneel betreden! Dan kan het feestje ‘rustig’ verder gaan. Ach ja, het zijn er ook maar een paar, die onrustige marrokaantjes die voor de overlast zorgen toch, geen paniek dat is gewoon hun cultuur!

  Geliked door 4 people

  • R. zegt:

   Helena…motorclubs moet je hier niet bij halen…die hebben er niets mee te maken….het gewone Nederlandse colk moet opstaan, buurtwachten houden en zorgen dat alles veilig blijft! En gaan die moslims toch door, laat ze het maar voelen! Dit tuig moet weten gast hier in Nederland en de rest van Europa te zijn! En als gast gedraag je je! Doe je dat niet, dan nemen wij het heft in handen…

   Like

  • BosscheBol zegt:

   Juist, Helena: het zijn jonge leeuwen die nog niet goed weten waar ze met hun energie naar toe moeten.

   Like

 7. jantjeuitnl zegt:

  Dit gebeurt willens en wetens.
  Links spint er garen bij (denken ze), want chaos. Dit maakt de geesten rijp voor een revolutie.
  De islam spint er garen bij, want overheersing.
  De elite spint er garen bij want goedkope arbeidskrachten en als ze niet werken wordt het op de samenleving afgewenteld dmv uitkeringen.
  Net als de vervuiling door ondernemingen op de samenleving wordt afgewenteld.

  Like

 8. Ravian zegt:

  “de ontbrekende wil van zelfhandhaving van de autochtonen”

  Wat denk je dat er gebeurt zou zijn als rechtse stedelijke allochtonen ook wat knuppels ter hand genomen zouden hebben en dit Marokkaanse feestje beëindigt zouden hebben?
  Dan waren die allemaal opgepakt, dan waren die allemaal van een stafblad voorzien, dan waren die allemaal hun werk, en daarna hun huis, kwijtgeraakt, en dan waren die allemaal met hun gezin in de goot beland.
  Het gaat hier niet om “ontbrekende wil”, het gaat hier om zelfbehoud ten opzichte van een de autochtone bevolking discriminerende en onderdrukkende overheid.
  De autochtone bevolking heeft niet enkel dit immigranten tuig als vijand, als dat zo zou wezen dan was dit hele probleem namelijk binnen veertien dagen opgelost.
  De autochtone bevolking heeft echter ook de staat tot vijand, die dit immigranten tuig in bescherming neemt, die over een “geweldsmonopolie” ten opzichte van de autochtone bevolking beschikt, en die wettelijke middelen heeft om die autochtone bevolking kapot te maken.
  Het probleem is dus niet de “ontbrekende wil”, en ook niet het Marokkanen tuig, het probleem is het linkse witte boorden overheidstuig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s