Tweet van Conny Helder (HAHAHAHAHAHA)

Naast de minister van Arbeid van Qatar sprak ik ook minister Mariam Al-Misnad van Sociale Zaken. We hebben het o.a. gehad over het belang van inclusiviteit en gelijke rechten.

(Conny Helder)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Conny Helder)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Tweet van Conny Helder (HAHAHAHAHAHA)

 1. Henk der Niederländer zegt:

  De vraag van den Henk luid.
  Heeft Conny helder het ook gehad over de vrijwilligge kopvod wat dat gedrocht draagt??

  Like

 2. Peter Loosduinen zegt:

  Om je rot te lachen !

  Like

 3. Léon van Duren zegt:

  De Nederlandse maatschappij is door de gecorrumpeerde gewetenloze schaamteloze huidige politieke psychopaten van links naar rechts verworden tot een onbetrouwbare bananenrepubliek!!
  Ook de Nederlandse rechtsstaat is momenteel morsdood!!Het adagium van het terroristische COVID-19 pharma maffia WEF-BILDERBERGER kabinet van de psychopaat Mark R. is : liegen en bedriegen om alle leugens van de afgelopen jaren onder de pet te houden!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde klimaatfascistische terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten te kunnen berechten!!

  Qatar is sponsor van moslimterreur en uitbuiter van gastarbeiders!!

  https://www.franklinterhorst.nl/Qatar%20sponsor%20van%20moslimterreur%20en%20uitbuiter%20van%20gastarbeiders.htm

  OOK DE ACHTERBAKSE HUIDIGE NEDERLANDSE PSYCHOPATEN REGERING HEULT MEE MET QATAR DOOR ÜBERHAUPT ERNAAR TOE TE GAAN!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Léon van Duuren Helemaal mee eens het zijn grote lafbekken en onderkruipsels. Zo proberen ze nog enigszins respect te krijgen uit het buitenland want welke weldenkende Nederlander heeft überhaupt nog een hoge pet op van de kruipende Haagse volksverlakkers en landverraders. Dan hoor ik ook nog veel Nederlanders iets zeggen over het schenden van mensenrechten en naar andere landen wijzen. Wat te denken over schending van mensenrechten om bevolking massaal te vaccineren en degenen die het niet deden buiten te sluiten, ouderen op te sluiten en in eenzaamheid laten sterven, arbeidsmigranten die onder erbarmelijke omstandigheden in een vies kamertje worden ondergebracht maar zich wel tegen een zeer laag uur tarief vooral voor het zware werk mogen in zetten. Een Nederlander met een rechte rug en principes wordt een zeldzaamheid het is een grote volgzame horde van onderdanige laffe schaapjes overal een grote bek maar weinig daden.

   Like

 4. Hans M zegt:

  Was me dat even schrikken voor die Qatarezen. Ze moet het advies van SP-er Michiel van Nispen maar opvolgen.

  Like

 5. kruisridder zegt:

  Oh duidelijk maar wie is minister Helder?

  Like

 6. saddy zegt:

  Haar tas zit wel erg vol.

  10% Voor conny?

  Lijkt me helder.

  Like

 7. lone zegt:

  totaal Dystopische wereld dit .

  Like

 8. Marijke zegt:

  Ik dacht dat Helder van sport en cultuur was. Ze trekt een veel te grote broek aan! Daarnaast had ze daar helemaal niet moeten zijn! Het kabinet dat wel excuses gaat aanbieden voor het slavernijverleden van 150 jaar geleden, maar nu wegkijkt van de 6.500 doden bij de bouw van het voetbalstadion. Hypocrieten. En hoewel ik geen voorstander ben van de huidige Palestijnse staat, als pro Israëller, vond ik de actie van de minister met de armband een strakke actie. Nederland moet niet denken dat ze alleen het recht op statements hebben. Geen woord over de doden natuurlijk; alleen over LHBTI.

  Like

 9. Julia zegt:

  Mevrouw Helder ziet het blijkbaar niet echt helder hoe staat het met de vrouw met de hooddoek waar zij mee in gesprek is? De hoofddoek staat voor onderdrukking van de vrouw waar in Iran heftige protesten tegen zijn. Daarbij al de lafheid mevrouw had haar bandje niet om tijdens het WK maar droeg maar geniepig een klein speldje nauwelijks zichtbaar door haar shawl. Nederlandse politici Helder op haar best zullen we maar zeggen en dat gesprek zal wel wat zoden aan de de dijk zetten wat een vertoning.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s