Bescheidenheid . . .

De Syrische Fakhria Al Mullaabid (op de foto) wil dat ook haar man en zes kinderen zo snel mogelijk naar Nederland mogen komen. Ongelofelijk, gewoon opflikkeren deze lui en snel ook, voordat links Nederland er weer een nieuw Kamerlid in ziet dat ons gaat vertellen waar wij ons allemaal aan te houden hebben! En Rutte verschuilt zich achter de EU-regelgeving om een effectieve aanpak van het asielprobleem te omzeilen. Hij wil het probleem niet aanpakken, omdat de overheid tot over haar oren medeplichtig is aan de enorme stromen asielzoekers naar Nederland. Landverraders hebben van dit land een asielzoekerscentrum gemaakt!

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Bescheidenheid . . .

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Deze, door de overheid veroorzaakte ellende, kan niet ongestraft doorgaan.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Joannes den Hollander.De roverheid zijn medeplichtig,maar niet de hoofddaders.De hoofddaders zijn de (nazi) bilderberg groep/WEF.nazi/rotschild zwijn en genocidale psychopaat en bilderberger klauSS schwab zei duidelijk:Wij hebben praktisch alle regeringen succesvol geinfiltreerd.En dit al decennia lang.

   Like

 2. Oliedom zegt:

  Tja, iedereen weet het eigenlijk wel, zodra dit tuig het papiertje krijgen, zonder dat zij er überhaupt recht op hebben want die Roversbende geeft het dat tuig gewoon om de asielcijfers te drukken, komt de ware aard naar boven en begint het EISEN en IK heb RECHT op enz.
  HET ZIJN STUK VOOR STUK GELUKZOEKERS, OOK DIE STATUSHOUDERS DUS??? HET LAND UIT TRAPPEN!!!!!!

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Ze willen het aanpakken zeggen ze maar……………. vluchtelingen moeten we wel blijven helpen, arbeidsmigranten moeten we beter huisvesten, als asielzoekers niet snel genoeg weten of ze kunnen blijven dan moet de burger daarvoor opdraaien en de migrant via de belasting compenseren voor het aangedane leed en omdat ambtenaren tijd nodig hebben om te slapen is de oplossing dan maar zo snel mogelijk een verblijfsvergunning verstrekken zodat de migranten naar huis kunnen bellen: kom deze kant op het gaat nu veel sneller dan voorheen, want die wappie regering van die Hollanders geven alles weg aan ons en die Hollanders vinden alles goed, want ze vinden zichzelf dan een in en in goed mens. Geweldige mensen die Hollanders. Dat zijn nou echte deugzame mensen, maar ze komen lekker niet in het paradijs. Wij de migranten vinden het allemaal dikke prima. Heel Afrika mag hier komen met de juiste papieren. Gewoon even wat geld in de hand van een corrupte ambtenaar uit jullie Afrikaanse land en de zaak is geklonken en gaan met die banaan. Geen enkel punt maken die Hollanders ervan, dan alleen slikken en stikken Wij nemen de huizen en wat we vinden dat ons toekomt.

  Geliked door 1 persoon

 4. karton zegt:

  Hoe komt zo’n vette zeug in d’r ééntje in Nederland terecht ? Laat echtgenoot + een hele roedel jongen achter in Syrië en gaat hier staan eisen dat dat hele achtergebleven zootje inboorlingen naar NL mag komen, op ónze kosten natuurlijk, want ze hebben nog nooit gewerkt dus ook nóóit gespaard voor de reis. Opflikkeren met zo’n zeikwijf, tenzij Timmermans haar in z’n huis zal opnemen…….twee vette varkens bij elkaar.

  Geliked door 2 people

  • gebochelde zegt:

   als ze haar man en de kinderen zo mist kan zij toch terug gaan ? En wie zegt ons dat het haar man is, en haar kinderen dan ? Misschien zijn die wel van een buurvrouw/of buurman ……..

   Geliked door 1 persoon

 5. Ravian zegt:

  Syrië grenst niet aan Nederland, het grenst zelfs geeneens aan de EU, of zelfs maar aan Europa.
  Dat houd dan dus per definitie in dat er helemaal geen “asielzoekers” uit Syrië in Nederland, de EU, of Europa kunnen zijn.
  Mevrouw Fakhria Al Mullaabid is dus gewoon een ongewenste immigrant die hier, door op valse gronden asiel aan te vragen, de zaak probeert op te lichten.
  Kwestie van oppakken en voorzien van een flinke boete het land uit flikkeren dus.

  Geliked door 4 people

 6. Frits zegt:

  Altijd gedacht dat landverraders op het schavot zouden komen. Die traditie is er niet meer??

  Like

 7. Julia zegt:

  Kom binnen van harte welkom onze zorg kan dit nog makkelijk aan, onze scholen hebben nog ruimte genoeg, onze woningen staan geheel ingericht klaar, uw uitkering wordt in orde gemaakt met daar bovenop de nodige toeslagen zodat dit soort meer geld maandelijks gestort krijgen dan iemand die zich kapot werkt in o.a. de zorg. Maar wees welkom deze stortplaats van multi culti voormalig Nederland heeft nog ruimte genoeg. Flikker nu maar eens op ze hebben uitgekookt eerst hun kinderen op een bootje gezet uit eigen belang omdat ze donders goed weten dat ze zelf later welkom zijn.

  Geliked door 1 persoon

 8. J.v.d.Heijden zegt:

  Binnen de club van Thom de Graaf en onze onvolprezen W.A.v.Buren denken ze ook dat de hele wereld best in Nederland kan wonen…
  Wanneer komt dit land eindelijk in VERZET tegen infiltranten*
  zoals op de foto hierboven??
  Wie schaft dat gratis geld eindelijk af?
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/821092508/raad-van-state-afschaffen-rechterlijke-dwangsom-asielzoeker-mag-niet
  *allemaal lid van The Muslim Brotherhood Project
  https://tinyurl.com/5rv7vxb
  Vert. https://tinyurl.com/5za2bg

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s