Blanke minderheid in de steden – Britse ex-minister bagatelliseert: “Nou en?”

(Vertaling: E.J. Bron)

Bevolkingsvervanging is in volle gang

Niet alleen in Oostenrijk en Duitsland, maar in heel West-Europa veranderen de demografische meerderheidsverhoudingen in toenemende mate radicaal – ten nadele van de autochtone bevolking. In Groot-Brittannië is de ontwikkeling inmiddels zo ver gevorderd dat blanke Europeanen in grote steden al in de minderheid zijn. Wat voor de voorbereidend denker van de Brexit, Nigel Farage, een schandalige trend is, laat de van oorsprong Pakistaanse, conservatieve ex-minister Sajid Javid (foto) koud.

Blanken al in de minderheid

In een video legde Farage de gehele omvang van de demografische ingrijpende verandering bloot: “De cijfers van het nationaal bureau voor de statistiek zijn nu bekend. In Londen, Birmingham en Manchester zijn blanken nu in de minderheid. Er vindt een reusachtige, reusachtige bevolkingsvervanging in ons land plaats.” Nog significanter zou de omstandigheid zijn dat nog maar 46% van de burgers christen zou zijn: “Er vindt een enorme verandering van de identiteit in dit land plaats door immigratie.”

Het zou geen verschil maken of men deze ontwikkeling als goede of slechte zaak beschouwt. Maar de ware problematiek zou zijn dat het nationaal bureau voor de statistiek bij toekomstige volkstellingen helemaal niet meer wil vragen naar de nationaliteit of de geboorteplaats van de mensen. Wat betreft Farage een tactiek van versluiering: “Nu al werd één op de ze inwoners van Engeland en Wales buiten Groot-Brittannië geboren. In de toekomst willen ze deze cijfers voor jullie verdoezelen. Dat is het ware opvallende feit – en het is een schandaal.”

WEF-volgeling Javid maakt Trend niets uit

Niet echter wat betreft ex-minister van Binnenlandse Zaken Sajid Javid, die onder Theresa May minister van Binnenlandse Zaken en minister van Financiën was, een rol die hij nog in de begindagen van het kabinet-Johnson bezette. Hij citeerde de videoboodschap van Farage met de nonchalante woorden: “Nou en?” Javid is zelf afkomstig uit een islamitische Pakistaanse immigrantenfamilie. Anders dan veel migranten van zijn gemeenschap sloot de ex-bankier zich echter niet bij de linkse Labour Party aan, maar bij de Conservative Party. Ongeacht zijn eigen migratieachtergrond maakte hij zich sterk voor een strenge koers tegen asielzoekers.

Na een ruzie met Johnson werd hij in 2020 eerst weer gewoon parlementslid, voordat hij midden 2021 als minister van Gezondheid werd aangeprezen. Enerzijds liet hij diverse maatregelen in het land versoepelen – anderzijds maakte hij zich sterk voor een streng vaccinatieregime, dat deels voorzag in een verplichte vaccinatie voor medewerkers in de gezondheidszorg. Hij nam deel aan de verstrekkende gevolgen hebbende WEF-top in januari 2020 in Davos – hoewel Johnson hem de deelname aan de globalistenbijeenkomst had verboden. Ook de huidige premier Rishi Sunak onderhoudt nauwe contacten met de denktank van Schwab. De globalisten hebben de belangrijkste Britse kopstukken al lang met hun eigen personeel bezet.

Britten als vreemdelingen in het eigen land

Bij de alternatieve media zorgde de opmerking van Javid voor opwinding. Een journalist van het “Unity News Network”, dat er op zijn homepage op wijst dat er alleen al dit jaar duizenden asielzoekers naar Groot-Brittannië kwamen, noemde de opmerking “onoprecht”. Hij kwam met een vergelijking: “Stel je voor je bezoekt Japan en Tokio zou vol zijn met Argentijnen. Zou dat dan nog een Japanse stad zijn? Maar over zulke dingen mag je niet praten, omdat je anders als ´racist´ geldt.”

Het is zeker dat de Conservative Party daarmee haar eigen graf zou graven: “Want de meeste mensen die immigranten, stemmen niet op de Conservatieven, maar op de Labour Party”. De toekomst van die partij zou hem niks uitmaken, niet echter die van het land. Hij vergeleek de bevolkingsvervanging met de “val van het Antieke Rome”. Het gevoel niet meer baas in eigen land te zijn, wordt al lang gedeeld door Britten uit alle delen van de samenleving. Al in 2019 vond de komiek John Cleese (“Monty Python”, “Fawlty Towers”) dat Londen vanwege de vele immigranten “geen Engelse stad meer” zou zijn.

Bron:
wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Blanke minderheid in de steden – Britse ex-minister bagatelliseert: “Nou en?”

 1. Ravian zegt:

  Er worden in het VK jaarlijks tienduizenden jonge blanke meisjes door Pakistanen verkracht.
  Pakistanen zijn nog viezer vuilnis dan Marokkanen…

  Geliked door 1 persoon

  • Oliedom zegt:

   Yep, Ook de Britten (net als Nederland) hebben ook niet goed opgelet met hun koloniën en dat zooitje een Brits paspoort gegeven, een grotere fout konden zij niet maken.
   Zie de resultaten met hun medelanders.

   Geliked door 2 people

   • Ravian zegt:

    De 1000 Euro vraag die niet gesteld mag worden is waarom er in het VK met Indiërs, die van dezelfde soort zijn, en uit exact dezelfde kolonie afkomstig zijn, zelden tot nooit problemen zijn, en zeker niet dit soort problemen.
    Het antwoord op die vraag begint namelijk met “is” en eindigt op “lam”.
    Het enige verschil tussen Pakistani en Indiërs is dat die laatsten geen islamieten zijn…

    Geliked door 2 people

 2. scherpschutter1943 zegt:

  De blanke nederlander is inmiddels gereduceerd tot “Untermensch”in eigen land. Fuhrer v.d. Leyen regeert samen met haar Kapo timmermans, het concentratiekamp europese unie. De onderknuppels in den haag voeren alleen maar orders uit, meer niet.

  Geliked door 2 people

 3. BosscheBol zegt:

  Ah, dus eerst wordt de omvolking ontkend. Dan wordt zelfs het woord verboden.
  Dan, als het niet meer te ontkennen valt, zeggen de smeerlappen: “nou en? Het is nou eenmaal zo. Wen er maar aan”.

  Geliked door 1 persoon

 4. Dijkstra zegt:

  Een Pakistaanse minister interesseert het uiteraard helemaal niet of die stomme ongelovigen zich onderwerpen.
  Wat valt hier nu eigenlijk aan uit te leggen?

  Like

 5. Sobieski zegt:

  Er wordt op meedere wijzen bewust over dit onderwerp gelogen:
  – De factor “leeftijd” wordt verzwegen. Daarmee probeert men te verdoezelen dat onder de autochthone bevolking de ouderen in de meerderheid zijn: mensen die zich niet meer zullen voortplanten, zich niet meer kunnen verdedigen in een conflict, en die binnen niet afzonderlijke tijd niet meer onder ons zullen zijn. Ook wordt hierbij verzwegen dat onze samenleving nu nog redelijk goed functionert alleen dankzij de veel uitgescholden “boomers” die nu nog werken en het systeem op gang houden. Wanneer dezen echter over een paar jaar met pensioen gaan of overlijden, houdt het op, want er zijn te weinig autochthone jongeren, en onder diegenen die er zijn bevindt zich een groot aantal links-extremisten en snowflakes op wie geen samenleving meer te bouwen is. Onder de allochthonen overheersen daarentegen de jongeren, die nog veel kinderen in de wereld zullen zetten en die kunnen vechten, en de wrede atavistische samenleving die zij voorstaan valt op geen enkele wijze te harmonieren met de onze.
  – Er wordt alleen naar offficieel staatsburgerschap gekeken, maar een paspoort alleen zegt niets. Als een Turk, Marokkaan, Pakistani of Somalier een Nederlands, Belgisch, Duits, Frans, Brits of Zweeds paspoort bemachtigt, wil dat nog niet zeggen dat zijn waarden en opvattingen daarmee ook veranderen ten gunste van het gastland. Dat dit niet zo is hebben we de laatste dagen weer volop kunnen beleven. Ook hiermee wordt dus een vals beeld neergezet.
  – De illegalen duiken in geen enkele statistiek op, maar bepalen wel de ongeschreven “wetten” (van de jungle) op straat in steeds meer stadswijken, en ze worden met steeds meer en steeds brutaler.
  – De miljoenen jonge mannen die nu nog in Afrika en het MO verblijven, maar die wel al op weg zijn naar Europa, met hooggespannen verwachtigen van gratis geld zonder te hoeven werken, een gratis luxe woning en mooie, gewillige blonde vrouwen, kunnen nog niet in de statistieken worden opgenomen omdat ze er nog niet zijn, maar ze zijn wel een zware factor die meegerekend moet worden. Bovendien blijft dit probleem alleen maar groeien zo lang Europese overheden niets zullen ondernemen om hun tegen te houden en niet zullen ophouden hen in de watten te leggen. Dat de koek binnenkort voor iedereen op zal zijn als gevolg van hun parasitaire houding, daar denken ze niet aan, maar te verwachten is dat hun agressiviteit nog verder zal doen toenemen als hun hoge verwachtigen niet uitkomen.
  Zowel de overheid als de media- en “cultuur”-sector, alsook het bedrijfsleven en de universiteiten liegen over het demografische zwaard van Damocles dat boven ons allen hangt, ook mede omdat het hun medewerkers in topposities op de korte termijn niets kan schelen, en op de langere termijn durven ze niet meer te denken (want dan krijgen zij ook hartkloppingen). Zelf wonen ze in rustige, groene en blanke wijken, die vooralsnog vrij veilig zijn, werken ze in fatsoenlijke en veilige omgevingen, verplaatsen ze zich met dikke auto’s zodat ze het riskante OV of de fiets voor eigen-vervoer kunnen mijden, en kunnen ze hun kinderen naar veilige, overwegend blanke privescholen sturen. Maar uiteindelijk zullen de Orcs ook hun territoria binnendringen, als de koek op is. En dan is het echt te laat, ook voor hun.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s