“Foute” woorden . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; ONRECHT)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Foute” woorden . . .

 1. Julia zegt:

  Het is werkelijk niet meer te bevatten hoe de doorgeslagen genderwaanzin onze algehele samenleving is ingeslopen. Maar goed één ding dan kunnen al die binnengehaalde profiteurs tijdens de Nederlandse taalles voor zover hier gebruik van wordt gemaakt gelijk het nieuwe gender Nederlands leren. Ik kots zo langzaamaan van dat LBHT en gender gedram het is een ziekte van waanzin. Medelijden heb ik met onze jonge kinderen die hier al mee worden lastig gevallen. Kijk hoe zo een afgevaardigde uit onze geweldige WEF regering zich hier onderuit draait https://www.telegraaf.nl/nieuws/1819731433/helder-in-hemd-gezet-door-qatarezen Dit laat weer zien hoe laf onze regering is en dat ze zo wendbaar zijn als een slap elastiek terwijl die onzin band in Nederland is ontstaan. Blijf thuis ga niet naar Qatar gewapend met een bandje of een speldje maak dan statement om thuis te blijven en je te vermaken met het voetbal in dit doorgeslagen woke landje. Nederland het land van politieke WEF verraders en miljoenen slapjanussen van Nederlanders vandaar dat ons land geheel naar de afgrond glijdt.

  Like

  • Blokvijf zegt:

   Zoals zij haar handen houdt te zien bij 45 seconden zie ik steeds vaker terug bij dat soort lui. Volgens sommige mensen heeft het een betekenis. Iets met illuminatie.

   Like

 2. Edwin Vissers zegt:

  Newspeak is een fictieve taal in George Orwells roman 1984. Het is een taal die wordt gecreëerd en gecontroleerd door de totalitaire staat als een instrument om de vrijheid van gedachten en concepten die een bedreiging voor het regime vormen (zoals vrijheid, zelfexpressie, individualiteit en vrede) te beperken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Volledig GESTOORD!!

  Like

 4. J.v.d.Heijden zegt:

  Werkelijk TE ZOT voor woorden.
  Dat zgn “inclusieve annex diversiteits”-GEZEIK van al die politiek
  correcte idioten begint niet alleen mijn strot uit te komen.

  Like

 5. Marijke zegt:

  Gewoon niet aan meedoen! Dan houdt het vanzelf op.

  Like

 6. Ravian zegt:

  Psychologische oorlogsvoering tegen onwelgevallige gedachten…

  Like

 7. memaxq zegt:

  Arme stumpers die dit verzonnen……… rijp voor het gesticht !!

  Like

 8. jantjeuitnl zegt:

  Oftewel newspeak uit het boek 1984.

  Geliked door 1 persoon

 9. memaxq zegt:

  Hoeveel foute woorden zouden er in deze mop zitten:

  Er staan vier mannen voor de rechter. De aanklacht is dat 1 van hen een vrouw zwanger heeft gemaakt. De rechter moet nu aan de hand van het bewijs uitmaken wie de vader is.
  Over de mannen: Sinterklaas, Zwarte Piet, de Kerstman en een neger.
  De rechter was er snel uit: Sinterklaas ? Nee, die heeft een schimmel tussen de benen. Zwarte Piet dan ? Nee, die heeft de zak op de rug. De Kerstman dan ? Nee hoor, die heeft de ballen in de boom hangen. Blijft dus over de neger.

  Like

  • BosscheBol zegt:

   Ik snap hem misschien niet zo goed. Ik zat te denken: wacht nou even af tot dat kind geboren wordt. Is het een zwart kind? Dan is de dader ofwel de neger ofwel Zwarte Piet. Omdat de neger de schuld niet mag krijgen, zal Zwarte Piet het wel gedaan hebben …

   Like

 10. gebochelde zegt:

  on topic misschien ? Onze Franske heeft weer wat : https://www.telegraaf.nl/nieuws/334243037/timmermans-verbod-op-miniflesjes-hotelshampoo-en-koffiemelkcupjes?fbclid=IwAR3bqNq3UJag9_6vcIqu_sCcEQ8bk7pLlS3iv67UU8hzjwCeJLD54uE56CE Wie stopt dit gedrocht een keer ? Aan de andere kant moet hij er wel wat voor doen met 1800€ extra loonsverhoging ?

  Like

 11. Julia zegt:

  Ten alle tijde zal ik man en vrouw onderscheiden, ten alle tijde zal ik verzetshelden verzetshelden blijven benoemen https://www.dagelijksestandaard.nl/binnenland/woke-deugers-zetten-aanval-in-op-verzetshelden-dat-woord-niet-meer-gebruiken-zij-waren-soms-ook-fout Nimmer zal ik mij inlaten met de gender waanzin en het LBHT gebeuren. Kotsmisselijk ben ik van deze doorgeslagen krankzinnige waanzin en zal er verder geen enkele aandacht meer aanbesteden sterker geheel negeren. Als er ergens verkeerde en gestoorde zitten is het onder die woke waanzinnigen en die NAZI aanhangers die land een eigen volk tiranniseren.

  Like

 12. Blokvijf zegt:

  Van links naar rechts zou het goed in een kruiswoordpuzzel woordenboek passen. Niets fout met die “foute woorden” dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s