Geplande “voorspellingen”

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Persoonlijk houd ik mij niet bezig met voorspellingen. Dat laat ik liever over aan Jomanda, Jensen (baba) en Bill Gates en consorten. Wat ik wil laten zien, is dat de fascistische NWO en WEF middels zogenaamde studies en voorspellingen hun geesteszieke ‘theorie’ ten uitvoer brengen. Echter: om ‘voorspellingen’ te laten uitkomen, moet u of het fysieke en geestelijke vermogen hebben om daadwerkelijk in de toekomst te kijken – en dat hebben ze niet – of de gehele wereld, van mensen en dieren, en van voedselvoorzieningen tot de natuur, dusdanig (frauduleus!) met leugens en misdaden – tegen onder andere de natuur, de mensheid en menselijkheid – manipuleren, zodat uw ‘voorspellingen’ dan vanzelf uitkomen…

Onder andere Bill Gates (en andere levensgevaarlijke psychisch zieke ‘mensen’) komen met ‘voorspellingen’ op basis van gemanipuleerde ‘grafieken’ en zogenaamde studies die aangeven dat we op een punt gekomen zijn waarop de bevolkingsgroei door het voedselvoorzieningsdak gaat… Even betrouwbaar en geloofwaardig overigens als de ‘voorspelde’ plotselinge zeespiegelstijging, maar de ‘voorspellers’ van die bullshit en bangmakerij (zinloos geweld) vervolgens ZÈLF huizen van ettelijke miljoenen langs de kust hebben gekocht…

Zo ook de zogenaamde ‘voorspellingen’ – of de volledig geplande uitkomst? – van wat zij (NWO/WEF/NAVO/EU/Gates/Soros/D66 en GroenLinks) daadwèrkelijk aan het doen zijn! Hoe verklaart u ANDERS (!) dat overal in de wereld ‘plotseling’ voedselopslagplaatsen tot de grond toe afbranden? Hoe verklaart u de GEPLANDE (!) situatie in de klaarblijkelijk de hele wereld van graan en grondstoffen voorzienende  Oekraïne anders, die ‘zomaar’ – door een door de NAVO uitgelokte! – oorlog met Rusland vernietigd wordt? Hoe verklaart u anders de aansturing van ‘onze’ ‘politici’ op een nucleaire oorlog in Europa? Hoe verklaart u anders het opkopen van het grootste gedeelte van de Amerikaanse landbouwgrond door Bill Gates (!) zelf en het wegjagen van onze boeren door ‘onze’ eigen fascistische overheid…? Hoe verklaart u dat allemaal als dit NIET vlak voordat dit allemaal begon naar vermeend (met een doel(!) ‘voorspeld’ werd?… Door bewust te sturen op een mensheid- en voedselvoorziening-vernietigend systeem kan iedereen ‘voorspellingen’ laten uitkomen! Het is een één-op-één kopie van de kort daarvoor geplande (!) en zelfs vooraf afgestemde (!)en geoefende (!) ‘plotselinge’ ‘uitbraak’ van een zogenaamd levensgevaarlijk en dodelijk virus, dat NIET meer mensenlevens heeft geëist dan een wat zwaardere griep, waarbij zowel de griep als bijvoorbeeld longontsteking ineens niet meer bestonden… (Daar is tussen begin 2020 en eind 2021 namelijk NIEMAND meer aan overleden…)

Het is allemaal zó ontzettend DOM en vooral zó doorzichtig gedaan en nòg/TÒCH ziet ruim zeventig procent van de mensen het nog steeds niet. Afgelopen week had ik een discussie met wat van die mensen die mij uitlachten, omdat ik zei dat ik werkelijk  h  e  l  e  m  a  a  l  NIETS meer geloof van wat de NOS/NPO/RTL en SBS ons proberen te doen geloven. Zelfs de weerberichten zijn niet eens meer serieus te nemen. Maar ZIJ (spuiten en) slikken compleet hersenloos werkelijk ÀLLES wat de staatsomroep hen verkondigt en dus ** “moest ik eindelijk eens leren dat niet alles wat ik kijk en luister de waarheid is”, kreeg ik te horen. Wat kijk ik dan, vroeg ik? Dat wisten zij niet te benoemen, maar het ‘èchte’ nieuws is wat je dagelijks op de WEF/D66-staatsomroep te zien krijgt en verder klaarblijkelijk niets… Sterker nog: internet was volgens hen zelfs de boosdoener, want dáárdoor zou er geen eensgezindheid meer zijn… Dus als de NOS met frauduleus, ‘creatief’ knip- en plakwerk de gehele waarheid uit z’n verband trekt en daarmee een leugenachtige perceptie creëert, zijn de programma’s op internet de boosdoener, omdat zij wèl het hele filmpje laten zien waaruit u vervolgens een héél andere conclusie trekt dan dat de NOS/NPO/RTL en SBS willen doen overkomen? Voor hoe dom houdt u mij eigenlijk? “Tegen domheid kun je niet vechten”, zei mijn opa altijd en inderdaad is een discussie met dergelijke DOMME mensen volstrekt onmogelijk. Maar gelukkig zijn er speciaal voor hèn programma’s als de Meilandjes, the masked Singer, DomBeau, Eva Engnek, goede tijden slechte tijden, HLF8 en al die andere compleet inhoudsloze WOKE-bullshit op tv waarbij zij (werkelijk waar!) op het puntje van de stoel naar de meest hersendodende fakeshows zitten te kijken… zodat zij fake-‘vrolijk’ blijven en niet ‘depressief’ worden van de werkelijkheid…

Over hersendood gesproken: Enigszins geschokt was ik wel toen Klaas Wilting tijdens de uitzending van Ongehoord Nederland – geheel in tegenstelling tot waar het onderwerp over ging – klaarblijkelijk MOEST (!?) zeggen dat de vaccinaties geweldig waren en “we daarom uit de Corona p(l)andemie zijn gekomen”… Het leek even of ik naar DOMinee Gremdaat zat te kijken… (Nog zo’n compleet-wereldvreemd lichtpunt). In welke voor beeld en geluid volledig afgesloten ruimte heeft Klaas in vredesnaam bijna drie jaar in lockdown gezeten dat de waarheid omtrent die ‘geweldige‘ ‘prikjes’ nog steeds niet tot hem is doorgedrongen? Speciaal voor hem derhalve bijgevoegd informatie filmpje:
Ook voor Simon van Groningen (ook aanwezig bij ON) is dit filmpje met nadruk bedoeld. Van Groningen is namelijk, net als Wilting, voormalig politiebeambte geweest, maar predikt nu vanaf de kansel namens ‘god’… Heren, bekijk dit filmpje alsjeblieft eens en bedenk u dan hoe geweldig die zogenaamde ‘vaccinaties’ WERKELIJK zijn geweest en hoe ‘goed’ ‘god’ wel is om dit allemaal te laten gebeuren… KOEKOEK!

**…Blijft natuurlijk dat diegenen die deze documentaire gemaakt hebben dat met de slechtste intenties hebben gedaan en niet om de waarheid te onthullen… Ook die hebben allemaal hun eigen agenda en belangen… Natuurlijk! Alleen de overheid, het RIVM, het OMT, de mainstream media (NOS, NPO, RTL en SBS) en de-daarvoor-betaalde/omgekochte – en derhalve corrupte! -‘experts’ en ‘influencers’ spreken namelijk de ‘waarheid’… Logisch toch?

https://www.beyondthenarrative.ca/documentary-died-suddenly/

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Geplande “voorspellingen”

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Als je gezond verstand hebt in combinatie met een flink portie levenservaring heb je automatisch veel voorspellend vermogen. Als je ook nog eens 40 jaar serieuze media volgt ben je redelijk voorbereid voor wat er ons staat te gebeuren .

  Geliked door 3 people

  • L. Sevier zegt:

   Zo is het!!
   Zo lang het de mensen niet persoonlijk raakt, loopt men als makke schapen achter de feiten aan en nemen alles aan wat de mainstream- c.q. nepmedia verkondigt, lekker makkelijk …..
   🙈🙉🙊

   Geliked door 1 persoon

 2. lida zegt:

  Geachte schrijver van dit stuk. Misschien toch wat vaker naar Simon van Groningen kijken en luisteren. Hij is echt wel wakker. Maar weet ook het ėėn en ander uit Gods Woord. Deze dingen moeten gebeuren. Lees Romeinen 1 en het hele boek Openbaring. Het wordt nl. steeds gekker, leest u maar. God laat dit toe, omdat de mens denkt het zelf allemaal op te lossen. Het is nog tijd om je te bekeren, maar hoelang nog?
  Zodra de anti christ het voor het zeggen krijgt, en dat gaat gebeuren, dan pas zijn de rapen gaar!!!! Ik zeg iedere dag; Maranatha, kom Heer Jezus, haal Uw bruid. En tot die tijd zal ik bidden dat ogen open mogen gaan, niet voor de leugens van de overheid en de media. Maar voor Gods verlossend werk

  Like

  • Steven zegt:

   Pfff.. ik wordt er altijd zo MOE van als men denkt dat ‘god’ of wie dan ook je wel uit de ellende zal helpen, of dat god het laat gebeuren om mensen wakker te maken..hou toch op met die ONZIN.
   Het zijn een stelletje psychopaten die het leven van de meeste mensen aan het verzieken zijn en daar de macht over willen krijgen.
   Misschien wordt het eens TIJD om zelf ook eens wakker te worden i.p.v. van te denken dat je wel gered gaat worden door iemand die je niet ziet!! DOM VOLK!

   Geliked door 1 persoon

 3. bobzelf zegt:

  JA HOOR XANDER MOET ECHT GESTOPT ZIJN

  IS ER 1 NIET MEE MET DE BUS NAAR CHERSON ??

  HALELUHJA …… KOMT ALLEN TOT BERTUS

  BERT’S COFFE SHOP GEOPEND VAN 09.00 TOT 22.00 UUR

  OPENBARINGEN 32 VERS 12 TOT 31

  GAARNE UW GOEIE HUMOR. WAT BIJBELKENNIS EN WAT HUMOR
  MEE BRENGEN

  OOM DE DODE ZEE ROLLEN VERSTOPT DOOR MOZES. TOEN AL JA !!

  Geliked door 1 persoon

  • Htskday zegt:

   @ OOM JOSUA EN DE BRANDNETELS,

   Het lijkt erop dat Xander inderdaad is gestopt, zijn laatste artikel is van meer dan een maand geleden.
   Zijn fans zoeken blijkbaar een andere uitlaatklep.

   Het is nu wachten op het volgende lulverhaal van onze “bezorgde burger”.
   Dan kan hij de boel hier weer even opnaaien en vertellen hoe slecht de niet beminde bijgelovigen wel niet zijn.

   Dan komen er weer bussen vol verdwaalde vreemdelingen uit alle gaten en kieren hier hun onzichtbare vriend zoeken..

   Maar goed, dan hebben we weer wat te ouwehoeren en te lachen.

   Trouwens, lang niets gehoord van H. Numan.. dat was ook lachen..
   Zeker teveel boestâhs genomen, of gesneuveld in de Oekraïne??

   Like

   • bobzelf zegt:

    Htskday zegt:
    1 december 2022 om 02:09

    BESTE VRIEND. IK MOET ZEGGEN DAT IK ME …WAS ZONDAG GELOOF IK “” KOSTELIJK VERMAAKT HEB
    WHAHAHAHAHAHA

    DIE BETONNEN PLAAT VOOR HUN HARSUS . IS ZELFS VAN GEWAPEND BETON ..

    ZOU DIE OUWE GEIT. EEN BETON FABRIEK HEBBEN GEHAD OP DE SINAI ??

    B.V. HET GOUDEN KALF OF ZO …

    JA EERST HEB IK DIE GRIFFO SCHOLEN BEZOCHT .. MET ALLEMAAL DEZELFDE “”DOETJES “”” MIJN BUURJONGEN KWAM HET HELE WEEKEND NIET BUITEN WEL MINIMAAL 2 X NAAR DE KERK

    VOETBALLEN BIJ EEN ZATERDAG VERENIGING …. ZONDAG VOETBALLEN WAS EEN DOOD ZONDE OP DE DAG DES HEREN

    IK MOCHT ZE ALS TALENTJE … ZE WEL NAAR HET SCHIEDAMS SCHOLEN KAMPIOENSCHAP HELPEN OP MIJN 14e
    maar de 1 schooldag na de paasvakantie ……
    vroeg de aardrijkskunde leraar . zo je was geweldig . waar voetbal je ??

    ik zei bij HERMES D.V.S. en toen brak “”de pleuris uit “”

    bij EEN ZONDAGSVERENIGING. WAT DOE JE DAN HIER ??

    IK ZEI . DAT IK DAT WEL EFFE AAN MIJN VADER ZOU VRAGEN ..

    DIE IS DE VOLGENDEDAG EFFE LANGS GEWEEST..

    DE GEGOEDE REFO HEEFT NOOIT MEER 1 WOORD TEGEN MIJ GSPROKEN

    DAARNA WERK MET EEN ECHTE GESTOORDE REFO . ALTIJD ACHTERDOCHT . ALS IEMAND HARD LACHTE ??

    BOOS OF SLOEG HEM GELIJK . WANT DAT LACHEN MOEST OM HEM GAAN ??

    VRIJDAG MIDDAG LAAT ALTIJD OP DE MUUR VAN HET MAGAZIJN . EFFE PORNO KIJKEN MET DE REST VAN HET GAJUS WHAHAHAHA

    HIJ SPRAK DAAR SCHANDE VAN . MAAR BLEEF WEL 20 MINUTEN STAANKIJKEN . MET EEN GAT IN ZIJN BROEKZAK .

    HEBBIEUM

    ZE ZIJN NOOIT VERANDERD ,, WHAHAHAHAHAHAHA

    ENZ ENZ

    DUS IK VIND ZE NU WEL GRAPPIG. OM AF TE ZEIKEN EN HET HOUDT ECHT NIET OP .

    ZIE DAME LIDA HIERBOVEN . ZE HEBBENECHT SCHIJT AAN DE BUREN

    HULLIE ….. HEBBEN HET ECHTE GELOOF ..

    MAAR EFFE LATEN ZIEN ? AL 4500 JAAR NIET .

    PSYCIATER VRAAGT AAN REFO …

    GELOOFT U IN GOD ??

    JA NATUURLIJK . ROEPT DE GREFO

    VRAAG 2 . GELOOFT U IN DRAKEN ??

    ANTWOORD GREFO NEE ..

    DE PSYC VRAAGT . WAAROM NIET ??

    DE REFO ANTWOORD . IK HEB ER NOG NOOIT 1 GEZIEN

    HUGGIE .

    VRIENDJE BOBOBOBOBOB

    Geliked door 2 people

 4. Svalbard zegt:

  Inderdaad, niemand heeft het fysieke of geestelijke vermogen om in de toekomst te kijken, dus moet je de situatie manipuleren om de voordpelling te laten uitkomen. Daar komt dit laatste betoog van de heer Schilder op neer. Nou, ik moet hem gelijk geven, want wij zijn nu eenmaal gebonden aan tijd en ruimte.
  Maar helaas wil hij de werkelijkheid niet erkennen, dat God niet gebonden is aan ruimte en tijd en Hij daarom kan voorzien wat er in de toekomst gaat gebeuren.
  Het trieste is dat athéïsten willens en wetens de feiten niet onder ogen willen zien, ondanks de enorme hoeveelheid bewijzen. God heeft in de Bijbel zeer veel toekomstige gebeurtenissen geopenbaard, omdat Hij wil dat wij daar kennis van nemen, opdat wanneer deze dingen gebeuren wij daadwerkelijk kunnen geloven.
  Heel veel zaken die destijds toekomstig waren, zijn inmiddels gebeurd.
  De inhoud van de Bijbel is dus betrouwbaar, en men kan nog zo hardnekkig blijven drammen dat het onzin is , er komt een dag dat men de feiten onder ogen zal moeten zien.

  Like

 5. Snappie zegt:

  Computers met AI algoritmes kunnen goed voorspellen met kansberekening.
  AI is de god van de vierde revolutie, wake UP.
  Op je knieën voor de computer ,biediebieb bidden.
  Begrepen !
  Nathan de son of satan zal ook wel de reset hebben berekend hoe de boel op de beste manier te slopen.
  Obay your digitale master stelletje homo sapiens

  Like

 6. bobzelf zegt:

  Svalbard zegt:
  1 december 2022 om 01:43

  BLIJVEN DRAMMEN , HE JULLIE WETEN HET ??
  WAT ??
  GEEN IDEE

  MAAR HET ROEPEN HOUDEN JULIE GRAFZERKEN NOU
  WEL ERG LANG VOL

  DE BEWIJZEN MOETEN WIJ ZIEN ??

  WELKE BEWIJZEN . DAN LOSER
  STEL EENS EEN LIJSIE SAMEN, WAT ER IN DEBIJBEL STAAT . WAT WAARHEID WERD .

  EN DAN NIET DE DINGEN DIE JULLIE ALS GELOOFSFANATEN

  ER BIJ GESLEEPT HEBBEN GRAAG MAKKER ..

  DIE MISKLEUN MET ROEPEN U ZULT GEEN VALSE GODEN AANBIDDEN

  EEN UURTJE OF 8 NA DAT ZE EEN GOUDEN KALF . MAAKTEN

  ZOUHEDEN TEN DAGE ZELFS GEEN “”GELE KAART “” OP LEVEREN

  HIJ DIE GRAFZERK BOVEN . STUURDE HET HELE JOODSE VOLK 40 JAAR DE WOESTIJN IN

  DUS NIEMAND ZOU DIT MET DE LEEFTIJDEN VAN DIE TIJD DUS OVERLEVEN

  DUS TIEFT STRAALT HIER OP MET DAT ZOWAT DAGELIJKSE XANDER GELUL

  LIEFST VANDAAG NOG. MET JE HELE ETTERBAK REFO / GRIFFO FAMILIE

  4500 JAAR GELEDEN . EEN LAATSTE STUIPTREKKING

  EN DAN NOG MET DE KANS DAT DIE DICTATOR MOZES ZE ZELF EFFE UITGEBIJTEL\D HEEFT

  ZELFS DAT KUNNEN JULLIE NIET HARDMAKEN

  DUS OPTIEFEN GRAAG . IEDERE DAGDAT JEZUS REDT GELUL

  DIE 6 MILJON VERGASTE JODEN . DAN BLIJF OOK JIJ DOODSTIL HE

  KLOOTVIOOL

  GROETEN OOM OPTIEFEN

  P.S ZOU WEL LEIUK ZIJN ALS DIE LUL VAN EEN XANDER MODERATOR BIJ BERT SOLLICITEERT. WHAHAHAHA

  OOM BOB NIET MET GROTE LETTERS SCHRIJVEN
  OOM BOB KUIST UW TAAL GRAAG
  ANDERS VER WIJDER IK DE PROZA.

  DAN BEN IK VANDAAG NOG VERDWENEN HIER .

  MIJN GOD. WAT HEB IK DIE MAN UITGEMAAKT VOOR ALLES WAT LOS EN VAST ZAT . DE REFO / GRIFFO SUPER EIKEL

  DUS TREK UW PLAN MENEER GRAFZERK . STOP METDAT GELUL OP ROT LEKKER GEWOON OP

  TENSLOTTE WARENN WIJ HIER EERST WHAHAHAHAHAHAH

  EFFE EEN GOUDEN KALF BREIEN OP DE POEPDOOS WHAHAHA

  Like

 7. Frits zegt:

  Ik kijk en beluister net zo min gepland tv en radio als dat ik voorgekauwd voedsel tot me neem.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s