Migranten uit Nigeria 5000 kilometer op scheepsroer onderweg

(Vertaling: E.J. Bron)

De manieren waarop vluchtelingen in het verre Europa terecht willen komen, worden steeds avontuurlijker. De drie migranten zaten op het roer van een schip en brachten hun dagen ermee door Europa te bereiken – zoals de BBC berichtte.

De Spaanse kustwacht publiceerde een foto met de migranten, zittend op het roer van de olietanker, hun voeten nauwelijks een meter boven het water bengelend.

De onder Maltese vlag varende “Althini II” legde vanuit de Nigeriaanse hoofdstad Lagos naar het Spaanse Las Palmas op de Canarische eilanden een reis van meer dan 5000 kilometer af. Het is nog niet duidelijk of de mannen de hele reis op het roer zaten. Ze werden wegens uitdroging naar het ziekenhuis van het eiland Gran Canaria gebracht.

Volgens de BBC waren zij echter niet de eersten die zo´n reis, zittend op het roer, ondernomen hadden. In het jaar 2020 vertelde een 14-jarige jongen aan Spaanse kranten hoe hij 15 dagen lang op een scheepsroer onderweg was. Daarbij dronk hij zout water en sliep in een gat boven het roer. (“El País”)

Bevroren vluchteling viel van vliegtuig

Een nog veel erger incident vond plaats op 30 juni 2019: destijds viel een bevroren lijk in de tuin van een inwoner van het Londense stadsdeel Clapham, zoals o.a. de Britse “Mirror” berichtte. De Londenaar had geluk, omdat het uit de lucht vallende bevroren lichaam maar een meter naast hem terechtkwam. Daarbij zou het gegaan zijn om het lijk van een Keniaanse vluchteling, die als verstekeling met een vliegtuig van “Kenya Airways” was meegevlogen. Hij zou op een hoogte van duizend meter uit het landingsgestel van het vliegtuig gevallen zijn.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Migranten uit Nigeria 5000 kilometer op scheepsroer onderweg

 1. Julia zegt:

  Grootste schending van mensenrechten is mensen naar Europa te lokken door hoge uitkeringen, warm bed en gratis zorg. Deze mensen kun je het niet kwalijk nemen wel die klote regering en de EU zij hebben dit onmenselijk leed in de handen gewerkt omdat de lafbekken verdragen hebben ondertekend zodat de tsunami van vluchtelingen kan blijven doorgaan in plaats van alle grenzen te sluiten en dit vooral duidelijk te maken in de landen waar deze mensen vandaan komen en hier naar toe komen geen enkele kans meer heeft. Die klote WEF regering en haar EU WEF kornuiten hebben nu helemaal Europa naar de gallemiezen geholpen maar het tuig zit wel beveiligd achter de hekken van hun optrekjes en genieten volop van alles wat goed is. In ieder geval gaat het Rutte en Kaag weer heel veel geld kosten het wanbeleid kent geen grenzen https://www.telegraaf.nl/nieuws/821092508/raad-van-state-afschaffen-rechterlijke-dwangsom-asielzoeker-mag-niet Er wacht ons klootjesvolk de komende jaren weer flinke belastingverhogingen want de staatskas is inmiddels al aardig leeggeroofd en al het geld wordt nu verspild aan het heilige corrupte land de Oekraïne. https://niburu.co/binnenland/18045-zomaar-een-doorsnee-dag-in-een-land-dat-steeds-meer-op-een-gekkenhuis-lijkt met in de regering een stel psychopaten die alle verstandelijk vermogen zijn verloren.

  Like

 2. karton zegt:

  Gelukkig voor die Nigerianen dat de ijskap nog niet zodanig is gesmolten dat de zeespiegel 2 meter is gestegen, dan zouden ze zijn verzopen, toch ?

  Geliked door 1 persoon

 3. Olie bol zegt:

  Ze hadden nog een paar dagen door moeten varen, dan was het voer voor de vissen.

  Like

 4. koosv8 zegt:

  O jee, als de ARBO dat ziet. 🤣 laat wel zien dat ze uit ander hout gesneden zijn dan de jongeren hier, Marokkanen niet meegerekend. Dat wordt een ongelijke strijd in de toekomst, zeker met die verbouwde idioten van de laatste decennia.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ravian zegt:

  Ze hadden ze gewoon op dat roer moeten laten zitten…
  Hoe moeilijk kan het zijn…

  Like

 6. kruisridder zegt:

  En geen klote-haai die even de moeite neemt die negers van het roer te plukken?

  Like

  • karton zegt:

   @ kruisridder op 1-12-2022 om 02.11 u.
   Das toch niet zó raar @ kruisridder ?
   Zo’n haai gluurt uit z’n ooghoeken naar die gasten op dat roer en ziet dat het negers zijn, dan denkt zo’n haai : “Potverdorie, ’t zijn nog negers ook, zwart vlees vreet ik niet, nóóit niet !”
   En bovendien betreft het hier vermoedelijk een zg. “mensenhaai” en dat is een heel ander beest als een “negerhaai”. Een “mensenhaai” vreet géén negers.

   Like

 7. Qvic zegt:

  We kunnen wel klagen hier, maar wij zijn allang dood verklaard door de overheid. Direct na je geboorte aangifte bij het gemeentehuis heeft de ambtenaar jouw naam gestolen en toegeëigend als zijnde eigenaar, sinds dien ben jij omgedoopt als een natuurlijk persoon met registratie nummer. Zodat jij eigendom bent van de overheid. Dus niets te vertellen hebt als slaaf of als lijfeigenen. Die vindingrijke Nigerianen komen in Europa aan als een levend mens en mensen hebben rechten. Daar in tegen hebben lijfeigenen enkel betaalde privileges en plichten, maar geen enkel recht. Dus wie is hier nu de winnaar.

  Like

 8. J.v.d.Heijden zegt:

  Als landen zoals Nigeria, Ghana e.d. hun eigen economie en andere
  zaakjes beter zouden regelen, zouden we hier niet onder de voet
  gelopen worden door al die infiltranten en gelukzoekers.
  Maar ik denk dat we dat niet meer meemaken.

  Like

 9. Zalig zijn de lichtgelovigen. zegt:

  De BBC en de rest van de MSM als bron, lol.
  Die zijn even erg als CNN.

  Eventjes er op zitten, foto nemen, en er terug af. Via een kleiner bootje aangevaren en weer naar de nabije kust.

  Elk van deze 2 krijgt 1000 euro (gokje) voor dit sensatie gevalletje voor de msm.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s