Willen de ware nazi’s opstaan a.u.b.

(Door: Charles Wills – Vertaling: “Malpaso”)

Net als de meeste Amerikanen ben ik het beu om woke Democraten hun tegenstanders nazi’s of fascisten te horen noemen. De grote woke menigte is niet slim genoeg om te weten dat fascistische regeringen samenwerken met grote bedrijven om de bevolking te controleren en te onderdrukken – net zoals Twitter, Facebook, YouTube en alle linkse media deden voor de Democraten. Corporaties die samenwerken met een autoritaire regering, dát is fascisme.

In feite staan fascisten erom bekend dat ze hun tegenstanders het zwijgen opleggen en dat ze nooit het debat aangaan. Daarnaast staan fascisten er ook om bekend dat ze de politie (FBI of Gestapo) gebruiken om hun politieke tegenstanders te arresteren door gewapende invallen in hun huizen uit te voeren. Dit alles is gebeurd onder het bewind van de Democraten, en het gebeurt nog steeds. Ironisch genoeg worden loyale Amerikaanse patriotten nazi’s genoemd door de ware nazi’s, die de grondwet ontmantelen en het land naar de vernieling helpen.

Zijn we het niet allemaal beu om de term ‘onze democratie’ tot vervelens toe herhaald te horen worden door woke Democraten en media-idioten? Hebben deze media-idioten enig idee wat democratie is? Iemand zou hen moeten vertellen dat een democratie een regering is die wordt geleid door de meerderheid, door de massa van het volk. Een land dat namaak-verkiezingen houdt, is geen democratie; het is een bananenrepubliek. Bovendien is een land waar politieke tegenstanders het zwijgen wordt opgelegd of van publieke forums worden verbannen ook geen democratie; het is een fascistische dictatuur.

Alles is een maskerade onder het fascisme. Niets is wat het lijkt. De linkse media doen zich voor als nieuws- en entertainmentorganisaties, terwijl ze in werkelijkheid de propaganda-arm van de Democratische Partij zijn. En ‘onze democratie’, zoals ze het noemen, is gewoon autoritair fascisme dat zich voordoet als een democratie door nep-verkiezingen te houden. De Democraten werden de regerende meerderheid door stembussen in belangrijke staten te vullen met valse postbus-stembiljetten, stembiljetten dubbel te tellen, stembiljetten te oogsten, stembiljetten uit te brengen van overledenen, stemmachines te manipuleren en corrupte verkiezingsfunctionarissen. Het is gewoon fascisme vermomd als een democratie. Over fascistische dictaturen gesproken; het is een feit dat Facebook en Twitter politieke tegenstanders censureerden, en dat is tekenend voor fascisme. In feite werden social media de scheidsrechters van de waarheid, samen met het ministerie van propaganda, de linkse media. Realiseert een van deze woke idioten zich dat de acties van de door de Democraten gecontroleerde regering en hun media handlangers voorbeelden zijn van fascisme?

Bovendien beweren deze fascisten en hun handlangers “woke” te zijn. Ze gebruiken het woord woke om hun ingebeelde intellectuele superioriteit uit te drukken. Ik zeg dat het is ingebeeld, omdat de mensen die zich identificeren als woke aantoonbaar onwetend of schromelijk verkeerd geïnformeerd zijn; hoewel ze geloven dat ze meer weten dan wie dan ook. Het is echter duidelijk dat ze geen voeling hebben met de realiteit, omdat ze irrationele conclusies trekken. Ik zeg ook dat ze irrationeel zijn, omdat het irrationeel is te concluderen dat Trump een fascist is, of dat hij samenspande met Rusland om de verkiezingen van 2016 te winnen, zoals woke Democraten beweren. In werkelijkheid waren het de families Clinton en Biden die geld aannamen van Russische en Chinese oligarchen – niet Trump. En Hillary Clinton broedde op een Russische samenzweringsleugen door de FBI te gebruiken om de Trump-campagne te kunnen bespioneren. Deze zwendel zorgde ervoor dat Watergate kinderspel leek, en niemand zal er ooit verantwoordelijk voor worden gehouden. Bovendien stelden social media zich op als scheidsrechters van de waarheid en werkten ze samen met de FBI om de activiteiten van de Biden-familie te verdoezelen. Zij logen tegen het Amerikaanse volk over de laptop van Hunter Biden. Hoewel ze wisten dat de inhoud écht was, bestempelden ze deze als ‘Russische desinformatie’ in een poging om dit in diskrediet te brengen.

Kortom, Democraten gebruikten de FBI om hun politieke tegenstanders te onderzoeken en te arresteren. Bovendien heeft de FBI de misdaden van hooggeplaatste Democraten verborgen gehouden, en de Hunter Biden-laptop is daar een bewijs van. De FBI, social media en de linkse media werkten samen om leugens te promoten en Amerikanen te censureren, ze logen over deze laptop en verborgen de inhoud ervan voor de mensen, en dat heet crimineel fascisme. Het toedekken van misdaden van anderen is een misdaad. Door dat te doen, werden ze medeplichtig aan die misdaden; criminelen.

Als de echte nazi’s zouden opstaan, zou dit alle Democraten, overheidsorganisaties en grote corporaties die met hen samenwerken tegen het volk omvatten.

Bron:
canadafreepress.com
Door Charles Wills

Vertaald uit het Engels door:
Malpaso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Willen de ware nazi’s opstaan a.u.b.

 1. bobzelf zegt:

  LAATSTE ECHTE NIEUWS VAN HET FRONT ..

  30.000 Oekraïense troepen en buitenlandse huurlingen, voornamelijk Polen, Duitsers en Britten,

  worden geconfronteerd met vernietiging of een vernederende overgave in Bakhmut,

  terwijl de Russische strijdkrachten de tang rond die stad sluiten en hen binnenin opsluiten.

  De bevoorradingslijnen voor deze NAVO-troepen zijn afgesneden, aangezien alle routes die naar Bakhmut leiden binnen het bereik van de Russische artillerie liggen.

  Zelfs een Oekraïense verslaggever aan dat front spreekt van een “zeer slechte situatie”

  en aangezien ze het aantal doden niet mag melden, meldde ze alleen al in de afgelopen 48 uur 500 gewonden.

  De Russische generaal die nu het bevel voert over de operatie in Oekraïne, is niet bereid deze troepen op een ander front te laten verschijnen.

  Opmerking: in Mariupol, een stad met 400.000 inwoners, waren er 22.000 Oekraïense troepen die het verdedigden, terwijl in het veel kleinere Bakhmut (100.000 inwoners) 30.000 het belang van dit bolwerk aangeeft.

  DE OMMEKEER IN DE OORLOG . HOPPA

  DE OUDERWETSE TANG DANWEL PAN CONSTRUCTIE UIT DE 2E WERELDOORLOG BY KURSK

  Geliked door 3 people

  • Andre zegt:

   Dit is dus een Mariupol 2 alleen nu is het op Russisch grondgebied.

   Like

   • bobzelf zegt:

    Andre zegt:
    1 december 2022 om 05:50

    ja vriend kijk mariopol was het NAZI SS HOOFDKWARTIER OPRUIMEN ,

    ALS DE RUSSEN DIT NU OPLOSSEN IS DE HELE DONBASS
    DUS UKRAINE FREE

    EN KAN EIGENLIJK MET 400.000 NIEUWE STRIJDKRACHTEN EN EEN DIIKE 1000 NIEUWE TANKS DE VLAG UIT

    EN WAT MIJN OOM DAARNA NOG GAAT DOEN ?

    IK HOOP ODESSA . DAN IS UKRAINE NAAR DE KLOTEN . DAN ZIJN ZE OOK ALLE HAVENS KWIJT ..

    MAAR WE GAAN HET NU ZIEN .

    HUGGIE

    OOMBOBOBOBOBO

    Like

 2. waalkade4bd8489a57 zegt:

  8 zaken waaraan je kunt zien dat een land vervallen is in een fascistische dictatuur :

  1. Forse loonsverhoging voor politie en leger.
  2. Steeds verder inperken van vrijheid van meningsuiting.
  3. Het verplichten van media om overheids propaganda te publiceren.
  4. Het arresteren van vreedzame demonstranten.
  5. Het verbieden van bepaalde politieke partijen.
  6. Het vervalsen van verkiezingen.
  7. De grondwet negeren.
  8. De Rechtspraak corrumperen.

  Nederland voldoet al bijna aan alle punten !

  Geliked door 5 people

 3. Henk der Niederländer zegt:

  Vul even in.
  Conservatieven aan de andere kant van de oceaan een rechtse partijen in Europa en je ziet duidelijk de overeenkomsten, want ook in Europa worden partijen die niet links zijn zwaar gedemoniseerd.
  Is dat toeval of is dat WEF.

  Geliked door 3 people

 4. boorzalf zegt:

  https://hetanderenieuws.nl/galerij-van-de-gruwel-een-doorn-voor-de-coronapolitiek-nederlands-ondertiteld/
  En hugo de verschrikkelijke staat straks voor het hekje, met zijn maatjes.

  Geliked door 1 persoon

 5. Léon van Duren zegt:

  De terroristische COVID-19 pharma maffia WEF-BILDERBERGER vaccinazi’s zijn nog steeds springlevend!!
  Ook de Nederlandse schijnheilige terroristische COVID-19 pharma maffia overheid werkt nog steeds met behulp van de gecorrumpeerde NPO censuur om niet welgevallige meningen en mensen onterecht te demoniseren!!

  Hegt neonazistische van overheidswege georganiseerde D’66 fascisme is wederom springlevend!!

  Net als in Denemarken wordt ook Nederland aantoonbaar door terroristische COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers geregeerd!!

  https://www.frontnieuws.com/deense-premier-vlucht-als-een-crimineel-wanneer-zij-wordt-geconfronteerd-met-de-waarheid-over-covid-19-vaccins-en-massamoord-video/

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s