Burgemeester van Triëst slaat alarm: Immigranten vernielen alles wat hen in de vingers komt

(Vertaling: E.J. Bron)

De verwoestingen, die migranten sinds enige tijd ongestraft in Triëst aanrichten, hebben een omvang aangenomen die de burgemeester van de stad, Roberto Dipiazza, niet langer wil accepteren. En dat om redenen die vastgelegd zijn in een op Facebook geposte video, die het ongegronde en ongerechtvaardigde vandalisme vastlegt. Sanitaire installaties vernield, vuilnis overal. Beschadigde installaties en monumenten, gedemonteerde deuren, enz. En de burgemeester, die minstens zo moedeloos als kwaad is, onderstreept dit in de video met duidelijke woorden door wanhopig te zeggen: “Alles, ze hebben alles vernield, en nu kan ik niets meer voor ze doen…”

Migranten verwoesten padvinderskamp

De video spreekt duidelijke taal. En laat de schade zien die de migranten in het padvinderskamp in Prosecco in de karst Triëst hebben aangericht, waar, zoals de burgemeester zelf in de video laat zien, enkele toiletten en verschillende meubelstukken vernield werden; en waar overal vuilnis te zien is. Deze reeks opnamen, die begeleid worden van het commentaar van burgemeester Dpiazza, zorgen op dit moment in Triëst voor ontsteltenis en woede.

En men kan niet echt begrijpen waarom de in Triëst ontvangen migranten op de beelden alleen maar verachting voor hun gastland hebben. Arrogantie. En onbeleefdheid. Een boodschap, die voor burgemeester Dipiazza – weinig verwonderlijk – aanleiding is tot de afsluitende vraag: “Waarom moeten wij het geld van de Italiaanse burgers uitgeven? Waarom moeten wij diegenen helpen die zich zo gedragen? Waarom moeten wij andere plekken zoeken om hen onder te brengen als ze toch alles vernielen?”

Zijdelings detail: de Italiaanse autoriteiten nemen de door Frankrijk afgewezen immigranten terug en nemen actief deel aan de uitreisblokkade, terwijl de Sloveense autoriteiten weigeren om de in Triëst aankomende illegale immigranten terug te nemen en een Italiaans gerechtshof de uitzetting naar het aangrenzende EU-land zelfs verboden heeft. Italië zit dus gevangen in het midden.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Burgemeester van Triëst slaat alarm: Immigranten vernielen alles wat hen in de vingers komt

 1. Plebejer zegt:

  Triest

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederländer zegt:

  Ies koeltoer.
  De enige mogelijkheid is op een boot zetten en lenea recta naar noord Afrika. Dumpen op een noord Afrkaans strand en zoek het maar uit, want zonder ingrijpende maatregelen zal het zo blijven.

  Geliked door 5 people

  • delamontagne zegt:

   Hoe je ’t durft te schrijven als menslievende EU-burger door de overheden gedwongen tolerantie en nog meer tolerantie t.o.v. van die ongelukkigen te tonen.
   Ik lees hier in Fr over ’t “terugsturen” van sieligerts uit Mali, Niger en soortgelijke landen……….hoe ?
   Het betreft landen als Algerije/ Maroc.
   Ze worden op niet-mis-te-verstane manier in trucks geladen en bij de zuidgrens de [semi] woestijn[ij] in gestuurd.
   ( nee ze krijgen geen lunchpakket mee, ooit iets dergelijksgehoord/gelezen in NL-Media ? )

   Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederländer zegt:

    Dan zijn ze in La France goed bezig om van dat tuig af te komen @ Delamontagne want andere manieren zijn er eenvoudig niet.
    Opruimen dat getriefel.

    Like

   • karton zegt:

    @ delamontagne op 1-12-2022 om 21.58 u.
    Ik las met enige verbazing uw reactie.
    Ik heb hierover nog nóóit iets vernomen in de NL-media.
    Betreft dit de door uit Frankrijk uitgezette zg. “vluchtelingen” ?
    Dan is eigenlijk toch wel netjes van de regering aldaar dat die “sieligerts” in auto’s naar de woestijn worden gebracht, vindt u ook niet ? Dat gajes mag blij zijn dat ze dat eind niet hoeven te fietsen !
    (misschien zijn dat wel dezelfde vrachtauto’s als waarmede die “vluchtelingen” óóit naar een haven in noord-Afrika zijn vervoerd teneinde naar de EUSSR te “vluchten”, zodat hun diverse vaderlanden van dat gajes verlost is; maar helaas voor hen : Frankrijk stuurt ze terug !)

    Like

   • chrisdirick zegt:

    Hi, Henk en Karton, ik denk dat Delamontagne het toch iets anders bedoelt. Het is niet Frankrijk dat de asieleisers naar de woestijn stuurt maar landen als Algerije en Marocco. Ik heb er al vaker over gelezen maar niet in de reguliere pers.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Ook “Hi” vanuit hier. Ik vind ’t wel grappig U dit schrijft.
    Toen ik de 1e reactie las dacht ik:”dat klopt niet, zo bedoel ik ’t niet” het is inderdaad niet Fr. maar Algerije [ vooral ] waar dat gebeurt.
    Ik had ’t willen corrigeren, maar dat hoeft nu dus niet meer, bedankt…….
    Dat je ’t niet in de NL-Media leest/hoort, zal niemand verbazen.
    Tussen 2 ((, als in NL de Marrekanen slecht in het nws komen, dan zijn het hier meestal de Algerijnen die geen beste “pers”hebben.
    ( Algerije was vroeger een kolonie van Fr. )

    Like

   • karton zegt:

    @ chrisdirick op 2-12-2022 om 15.21 u.
    Dank voor uw aanvulling, maar………ik had werkelijk niet verwacht dat de Fransen die “zielige vluchtelingen” tot in ’t verre zuiden van de woestijn zouden hebben gebracht. Ik stelde mij zo voor (ik denk zoals dhr. @ delamontagne, ook bedoelde) : de Fransen vegen een zootje van dat gajes bij elkaar en zetten ze af op de kust, of in een havenstadje, in noord-Afrika. Aldaar staan vrachtauto’s klaar om hen verder te transporteren naar de door dhr. @delamontagne bedoelde woestijn, ergens in Afrika. Dat zijn dezelfde vrachtauto’s als die, welke de “vluchtelingen” uit de binnenlanden van Mali, Niger enz. hebben opgehaald en hen naar de cruiseschepen vervoerden waarmede zij verder “vluchtten” naar de EUSSR.
    (ik denk, dat dhr. @ delamontagne dit ongeveer bedoelde)

    Like

  • Oliedom zegt:

   Yep, en zolang men die (alle) bootjes nog steeds niet lek schiet bij de Afrikaanse kust , blijven ze komen.
   Dit had men vanaf het begin van die stroom gelukzoekers al moeten doen en wat er dan nog binnenloopt, zonder pardon direct moeten terug zetten op de Afrikaanse kust.

   Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Die “vluchtelingen” voelen zich zeer goed thuis op een vuilnisvaalt, zoals ze gewend zijn in hun vaderland. Daarom veranderen ze hun nieuwe vaderland na aankomst z.s.m. in een vuilnisvaalt, dat is hen in NL óók gelukt !

  Geliked door 5 people

 4. gebochelde zegt:

  Vieze smerige SCHURFTLIJERS! FLIKKER ZE HET LAND UIT!

  Geliked door 2 people

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Indien ze zich als ongedierte gedragen, dienen ze als ongedierte behandeld te worden.

  Geliked door 6 people

  • Oliedom zegt:

   Behalve in Nederland, hier worden zij op handen gedragen door de Roversbende uit Den Haag en de zieligheidsindustrie en het gelag mag de Nederlanders betalen.

   Like

 6. kruisridder zegt:

  Apen kun je slechts manieren bijbrengen door ze ervan langs te geven met de zweep als ze zich niet gedragen…….

  Like

 7. saddy zegt:

  “”Zijdelings detail: de Italiaanse autoriteiten nemen de door Frankrijk afgewezen immigranten terug en nemen ACTIEF !!!! deel aan de uitreisblokkade, terwijl de Sloveense autoriteiten weigeren om de in Triëst aankomende illegale immigranten terug te nemen en een Italiaans gerechtshof de uitzetting naar het aangrenzende EU-land zelfs verboden heeft. Italië zit dus gevangen in het midden.””

  Ik noem dit geen zijdelings detail.

  Like

 8. Claudia Millenaar zegt:

  Lekker in de gesloopte en vervuilde zooi laten zitten, zou ik zo zeggen. Geef ze maar gereedschap en een bezem, als je het weer heel en schoon wilt hebben, ga maar aan de slag! Daar staat de container om je eigen vuil in te storten!

  Hoe moet dit toch als ze eenmaal gehuisvest zijn? Je ziet het nu al, alles wat ze niet kunnen gebruiken, wordt naar beneden gelazerd en/of bij de afvalverzamelpunten gedumpt.

  Het is diep triest Europa in een complete vuilnisbelt te zien veranderen. Overal waar je rijdt of komt, ligt er zooi.

  Die mondkapjes waren het grootste drama, op iedere twee meter vond je er wel tien!

  Zo kom je toch ook op die uitspraak; wie zijn toch die mensen, die ons leefklimaat vervuilen!

  Geliked door 1 persoon

 9. dutchess43 zegt:

  Als de burgemeester van Triëst dit teleurstellend vindt, dan is hij wel uitermate naief!!!!
  Dit zwarte klote volk vernielt niet omdat ze niet weten hoe het te gebruiken, maar om die verachte blanken op kosten te jagen, hen te laten werlen vóór hen, en te laten zien dat ze alleen réchten hebben en zeker geen plichten. Zij voelen zich nu eenmaal vér verheven boven het blanke volk dat hen ooit eens koloniseerde. Dit is PAY BACK TIME !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s