Covid Roundup

(Door: “DissidentNL”)

Beste lezers, ik heb u de afgelopen jaren genoeg informatie gegeven om u te laten weten dat het Covid-virus niet de bedreiging was als het werd voorgesteld en dat het “vaccin” noch effectief noch veilig was. Het Covid-virus kwam niet uit een vleermuizengrot, maar van NIH-financiering, eerst aan de Universiteit van North Carolina en daarna in Wuhan, China. De “pandemie” was een orkestratie voor winst, macht en, zo blijkt uit de sterfgevallen, handicaps, onvruchtbaarheid en doodgeborenen veroorzaakt door het “vaccin”, bevolkingsvermindering. In feite zijn de mRNA “vaccins”, bio-wapens, schrijft Paul Craig Roberts.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Covid Roundup

 1. bobzelf zegt:

  WHAHAHAHAHA .WERKELIJK SCHITTEREND

  DUS PAKWEG 2 JAAR GELEDEN , VERELDE OOM BOB GEHOLPEN DOOR DE HUMORVOLLE MOOIE TISTOCHWAT..

  DAT HET VIRUS DUS VANUIT USA NAAR WUHAN CHINA WAS GEBRACHT

  maar van NIH-financiering, eerst aan de Universiteit van North Carolina en daarna in Wuhan johhhhhhhh .

  DE EIGENAAR VAN HET LABORATORIUM BLEEK BILL GATES TE ZIJN ..

  DUS

  HADDEN WE DEZE OPNAMES ERBIJ GEDAAN . OM TE LATEN ZIEN HOE MAKKELIJK . TOT DE DAG VAN VANDAAG U VIER FLESJES VAN 100 CC. VIRGIF OF YOGHURT. OF SHAMPOO MEE KAN NEMEN OVER DE HELE WERELD OF VOOR DE KENNERS NOVOCHOC b.v. whahahaha

  maar ja. wie gelooft er nou een lekkerwijf en een ouwe lul whahahaha

  I REST MY CASE .

  U DE GEVAXINEERDE BENT DUSDE LUL .

  WIJ “”DE WAPPIES “” GAAN NOG EEN PAAR DAGIES NAAR HET STRAND

  DIKKE HUG

  OOM NOVOCHOC

  Geliked door 1 persoon

  • Htskday zegt:

   Het was maar een griepje..

   Er is geen laboratorium, vleermuis of wat dan ook aan te pas gekomen.
   Helemaal niets!
   Gewoon de normale griep en een tsunami aan propaganda,.. meer was er niet nodig om de hele wereld in paniek te brengen.
   Het was tè simpel om niet te geloven.
   Bijna iedereen trapte erin..

   Alles is gebaseerd op de normale seizoensgriep.
   Precies dezelfde verschijnselen en zelfde aantal slachtoffers als andere jaren.

   Als er een of ander virus rondgestrooid was zouden er toch veel meer slachtoffers gevallen moeten zijn?
   Griep + kroña?.. 1+1 is toch nog steeds 2 ??

   Ahh, maar de griep was ineens verdwenen!!….
   Whahahaa.. je verzint het niet..

   Eerst kwam de depopulatiespuit, en toen moest er een smoesje verzonnen worden om de bevolking het vrijwillig te laten nemen..
   Nou, dat is aardig gelukt.
   Men gelooft echt álles.

   Hoeven ze bij mij niet mee aan te komen, ik wist het al vanaf dag één.

   Plotseling heel miljoenenstad Wuhan in quarantine… mensen vielen op straat dood neer… deuren dichtlassen… een nep reporter vertelt een lulverhaaltje… ik keek er dwárs doorheen!!

   Het was prutswerk, maar ja, iedereen gelooft alles maar,…

   Of het nu gaat over klimaat, virussen, vluchtelingen, gebakken lucht of wat dan ook…
   De daders lachen zich te barsten, vullen hun zakken, en komen er altijd gewoon weer mee weg…

   Dokter Bibber

   Like

 2. Boike zegt:

  Begint het zo langzamerhand door te dringen dat de corona p(l)andemie, vaccinaties en idiote maatregelen niets anders is dan duivelsgespuis met corruptie, leugens en bedrog ?!!

  Vertrouwelijke Pfizer documenten en nieuwe studie bevestigen dat COVID ‘Vaccine Shedding’ heeft plaatsgevonden met schokkende en gevaarlijke gevolgen
  https://dissident.one/2022/11/30/vertrouwelijke-pfizer-documenten-en-nieuwe-studie-bevestigen-dat-covid-vaccine-shedding-heeft-plaatsgevonden-met-schokkende-en-gevaarlijke-gevolgen/

  Uit een labanalyse is gebleken dat de coronavaccins onder meer metaalscherven bevatten. Dergelijke stukken metaal zouden helemaal niet in de vaccins mogen zitten, zei de Canadese arts Mark Trozzi in een interview met The New American.
  https://www.ninefornews.nl/labanalyse-in-de-coronavaccins-zitten-allerlei-dingen-die-niet-thuishoren-in-een-menselijk-lichaam/

  Schokkend onderzoek ontdekt dat een wereldwijde schaduwregering geïnfiltreerd is in “gekozen” regeringen en volksgezondheidsinstellingen en een wereldwijd vaccinregime heeft opgebouwd
  https://dissident.one/2022/12/01/schokkend-onderzoek-ontdekt-dat-een-wereldwijde-schaduwregering-geinfiltreerd-is-in-gekozen-regeringen-en-volksgezondheidsinstellingen-en-een-wereldwijd-vaccinregime-heeft-opgebouwd/

  Gaat het dan toch over bevolkingsreductie..?!!
  2021 © Paul Craig Roberts
  https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/gaat-het-dan-toch-over-bevolkingsreductie/

  PCR-test misleiding/onjuist: onderzoeker ontslagen..!!
  https://www.wanttoknow.nl/nieuws/pcr-test-misleiding-onjuist-onderzoeker-ontslagen/

  Begint het dan toch langzaam in te zinken?
  https://www.niburu.co/gezondheid/18046-begint-het-dan-toch-langzaam-in-te-zinken

  Woeste vader tegen Trudeau: ‘Mijn jongen is gestorven door jouw vaccin, f**k you!’

  https://www.ninefornews.nl/woeste-vader-tegen-trudeau-mijn-jongen-is-gestorven-door-jouw-vaccin-fk-you/

  Geliked door 1 persoon

 3. LUCIA zegt:

  Is voorkennis van zaken een zegen of een vloek????

  Ik vind het jammer dat men nu pas ontdekt dat er wereldwijd systematisch en in allerlei belangrijke instituties een ongekozen groep al tientallen jaren een slow-cooking-staatsgreep heeft gepleegd en ik vraag me af, waarom jullie zo fucking stom of blind waren, om dat niet al lang te hebben gezien.

  Ik was in mijn dertig+jaren toen ik er achter kwam wat er in”belangrijke” mannen clubs en het zijn echt niet alleen de rosecrusians en de freemasons check ook effe alle religieen, politieke orgnaisaties gebeurde . Hoe het onderwijs verschrikkelijk werd uitgehold, hoe Nederland maar ook andere westerse landen veranderden qua waarden en normen. De grote opkomst van drugs, geweldspelletjes/gamen en pornoverslaving infiltreerde alle jonge generaties en maakte van mannen grotendeels balloze en zielloze wezens.

  Als je er met mensen over probeerde te praten vonden ze je overdreven, maar ik zag geweld explosief toe nemen en niet alleen naar vrouwen toe maar ook in algemene zin. Men wuifde alle kritiek weg, zo van ach de tijden veranderen, men zag geen patroon in wat er gebeurde en ik en een nog een paar patroondenkers en dotconnectors, zagen de contouren van een monster ontstaan op het tekenbord van de wereld.
  Het was het pre-internet tijdperk uitmondend in primitief i-net tijden….dus we hadden geen uitlaatklep, je werd er af en toe behoorlijk depressief van en je kon met praktisch niemand erover praten dus ook eenzaamheid was ook een vervelende vriend.

  Je enige blik op de wereld en om je theorieën te toetsen, waren kritische tijdschriften en boeken, want het z.g. nieuws en de TV, was Qut is Qut en zal dat ook altijd blijven..ik heb me vaak verbaasd en verwonderd hoe geestelijk lui en ook laf een zeer groot, zich intelligent noemend deel van de mensheid is. Dat doe ik trouwens nog steeds, ken zat intelligente mensen die het hele Covid verhaal met al zijn tegenstrijdigheden voor lief namen….. niet gehinderd door een eenzame wals, tussen een intelligente hersencel en z.g. Junk DNA intuïtie cel……. en zich met een gerust gevoel lieten vaxxen.

  Als het op Survival aankomt wint angst het van de intelligentie in een ingewikkelde cocktail waarin ook nog conformisme/groepsdruk en follow the leader-shit zit.
  Ik vraag me daarbij altijd af moet je blij zijn met de dingen die je ziet of niet m.a.w. In hoeverre, is voorkennis een zegen of een vloek .

  Geliked door 1 persoon

 4. saddy zegt:

  Can so many governments, medical authorities, and media scum involved be held accountable for the worst genocide in human history?

  Mooie vraag om tijdens de kerstmaaltijden te stellen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s