De digitale euro: opmaat richting Orwelliaanse controle-maatschappij

(Door: “Balkanske priče”)

De oprichter en voorzitter van het World Economic Forum (Deep State), Klaus Schwab, heeft onlangs een interview gehouden met Chinese staatsmedia en verklaard dat China een “rolmodel” is voor andere landen. “Ik denk dat we heel voorzichtig moeten zijn met het opleggen van systemen. Maar het Chinese model is zeker een zeer aantrekkelijk model voor heel wat landen,” zei Schwab. Communistisch China is geen aantrekkelijk rolmodel, maar een gigantische gevangenis. In China zijn 38,5 miljoen mensen van alles afgesloten en dat vindt Schwab fantastisch. Ooit hadden de Sovjets een strak gecontroleerd netwerk van internationalisten, bekend als COMINTERN, om hun communistische model in Europa en daarbuiten te promoten. Zoals het er nu voor staat, hebben de Rode Chinezen het een stapje verder gebracht: ze hebben Klaus Schwab, die nu pleit voor staatscontrole van alle vrije naties van het Westen, die weinig verschilt van wat de nazi’s en hun communistische bondgenoten (lees: COMINTERN) decennialang voor het Westen hebben nagestreefd. In een normale samenleving was Klaus Schwab allang opgenomen geweest in de psychiatrie…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op De digitale euro: opmaat richting Orwelliaanse controle-maatschappij

 1. Léon van Duren zegt:

  De transhumanistische gewetenloze D’66 fascistische WEF-BILDERBERGER terroristische COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s moeten gestopt worden!!

  Het draait de D’66 neonazistische fascistische transhumanistische demagogen niet om onze gezondheid!!

  https://bijbeloptiek.weebly.com/weduwnaar-zet-gezondheidsministerie-voor-het-blok-lsquoneem-zelf-coronavaccin-uit-de-batch-die-mijn-vrouw-heeft-gedoodrsquo.html

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Crowdfundingsactie opstarten om iemand te betalen die die engerd chronisch kwijt maakt ?

  Like

 3. memaxq zegt:

  Vernietig alle smartphones met android en de iphones: dan kan de overheid/europa en big tech het niet meer uitvoeren met al hun digitale zooi.
  Neem, als je zonodig een smartphone moet eentje zonder google invloed. (JA, ook iphones hebben daar last van !!) Wat hebben we liever ? Onze vrijheid of een smartphone ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s