Het gaat helemaal niet over de Oekraïne. Waarom het bloedvergieten doorgaat…

In de pers briefing van 21 maart vertelde Ned Price, woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten dat: “…president Zelensky duidelijk heeft gemaakt dat hij openstaat voor een diplomatieke oplossing indien die de kernprincipes van de Oekraïne niet in gevaar brengt“. Een verslaggever vroeg Price daarop naar de steun van de Verenigde Staten indien Zelinsky tot een akkoord zou komen. In wat misschien wel de meest opmerkelijke verklaring omtrent de oorlog is, antwoordde Price: “dit is een oorlog die in veel opzichten groter is dan Rusland, het is groter dan Oekraïne”.

Price, die een maand eerder gesprekken tussen Rusland en Oekraïne had ontmoedigd, verwierp onderhandelingen door Kiev over de beëindiging van de oorlog omdat “de kernbelangen van de VS” niet waren meegenomen. 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Het gaat helemaal niet over de Oekraïne. Waarom het bloedvergieten doorgaat…

 1. Dijkstra zegt:

  De link onderaan het artikel verwijst naar de video van Baudet.

  Geliked door 1 persoon

 2. BosscheBol zegt:

  Het gaat om de wereldhegemponie van Amerika. The evil empire. Heel de wereld een kolonie van de Yankees. En dat terwijl in hun grondwet staat dat ze geen kolonies zullen nemen.

  Geliked door 1 persoon

 3. BosscheBol zegt:

  Zelensky wilde in de lente vredesbesprekingeen met de Russen. Boris Johnson is hem dat uit zijn kop gaan praten. Het moest persé oorlog blijven.

  Engeland en de USA vormen een blok (Oceanië, 1984). Europa hoort soms bij Oceaniä en soms bij Eurazië. Engeland en USA willen koste wat het kost verhinderen dat Europa en Rusland een band krijgen. De pijpleiding tussen Rusland en Duitsland ging ze al te ver dus die hebben ze opgeblazen. Verder moest Europe sancties opleggen aan Rusland. Die sancties werken voornamelijk tegen Europa zelf en dat was ook precies de bedoeling.

  Oekraïne mag kapot gaan van Oceanië, daar zitten ze niet mee. Europa liefst ook, dan heeft Eurazië er niets meer aan.

  Je vraagt je toch af of die lafbekken van de eu dat nou echt niet (willen) zien?

  Geliked door 2 people

 4. Ravian zegt:

  Ze wilden met Rusland hetzelfde doen als met Oekraïne; koloniseren en leegzuigen.
  Onder de bezopen leiding van Jeltsin lukte dat prima, maar toen kwam Putin, en was het gedaan met het stelen van Ruslands rijkdom.
  Daarna begon Putin dan ook nog eens, tot overmaat van ramp, met hun economische tegenstanders, de EU landen, te flirten, en ze van goedkope energie en andere grondstoffen te voorzien.
  Toen waren de rapen dus helemaal gaar…

  Daarna moest Europa dan van het Russische gas af, “want dat maakte ons te afhankelijk van Moskou”.
  Waarom wij wel afhankelijk mochten zijn van Riyad, en andere islamitische dictators nesten, en niet van Moskou, is een vraag die daarbij nooit gesteld is.
  Reden daarvoor was natuurlijk dat het met dat “afhankelijk zijn” niets te maken had, en alles te maken had met een VS industrie die niet kon concurreren met een Europese industrie die op goedkope Russische energie en grondstoffen draaide.

  Ondertussen bleef de Russische pot met (grondstoffen) goud lonken.
  Putin moest dus weg, en Rusland moest kapot gemaakt, opgedeeld in hapklare brokken, naar Joegoslavisch voorbeeld.
  Dat snode plan heeft ons dan in de huidige situatie doen belanden.
  Maar erg lekker lopen doet het niet voor ze, omdat Putin en zijn Russen een paar maatjes slimmer zijn dan zijzelf.
  De hele VS/VK/EU/NAVO maffia doet sterk denken aan een stelletje “boeven” uit de een of andere kinderfilm, die zijn namelijk ook altijd allemaal zo dom als het achtereind van het varken, zonder dit zelf in de gaten te hebben.

  Inmiddels is het hele plan dan zover ontspoort dat de VS de EU al maanden geleden economisch voor de bus heeft gegooid, in een zielige poging de eigen economie nog wat langer drijvende te houden.
  Maar de EU is nog dommer dan de VS, daar begint het besef dat ze voor de bus gegooid zijn namelijk nu pas langzaam in te dalen.
  Ondertussen heeft Rusland, met hulp van China, de Petrodollar gesloopt, wat inhoud dat de VS economie sowieso ten dode opgeschreven is.
  En de domme Westerse kudde heeft nog altijd niet in de gaten dat enkel de door hen gehate Putin het goed met hen voor heeft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s