VIDEO Arnold Karskens: “De stille staatsgreep”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO Arnold Karskens: “De stille staatsgreep”

 1. Léon van Duren zegt:

  Hoewel ik pas 66 jaar jong ben is de terroristische antichristelijke transhumanistische LGBTi COVID-19 pharma maffia fascistische partij D’66 de meest enge collaborerende volk onvriendelijke partij die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt !! Ook de terroristische COVID-19 pharma maffia terroristenvereerster Sigrid K. had vanwege haar heulen met de in Caïro geboren (wijlen)Egyptische massamoordenaar en Nobelprijswinnaar Yasser Arafat allang een gevangenisstraf moeten ondergaan! Het is onbegrijpelijk hoe ons land wederom door antisemitische WEF-BILDERBERGER vaccinazi’s straffeloos geruïneerd kan worden! Het moet onze oorlog zijn om deze gecorrumpeerde immorele geïnstitutionaliseerde totaal verdorven psychopaten met behulp van onafhankelijke tribunalen achter de tralies te krijgen !!

  Het fascisme is dankzij de terroristische COVID-19 pharma maffia psychopaten van de transhumanistische politieke partij D’66 wederom springlevend!!

  https://bijbeloptiek.weebly.com/de-weg-naar-tirannie-in-nederland-grijpt-al-aardig-om-zich-heen-we-zitten-in-fase-5-van-het-definitieve-einde-van-de-nederlandse-democratie.html

  VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN!
  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 3 people

 2. Rensk. zegt:

  Arnold Karsten vergeet nog een partij die óók geniepig is. VVD net zo geniepig als D66 en Volt. Ach en dan GL en PvdA. Niet aan denken dat men straks om het kabinet weg te krijgen en masse weer op PvdA en GL gaan stemmen. Van de regen in de drup

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Rensk Helemaal mee eens. Het zijn allemaal volksverlakkers en landverraders en niet te vergeten de uitvoerders van de WEF agenda. Onder veel partijen zit tuig dat niet schroomt zelfs eigen familie te verraden om in de zetel te kunnen blijven plakken. Onbetrouwbaar tijd voor een drastische keiharde schoonmaak door het fascistisch bolwerk de zogenoemde Tweede Kamer. Er zijn nog maar twee partijen waar men enigszins nog op kan vertrouwen namelijk PVV en FvD de rest kun je afschrijven die staan niet meer in dienst van ons land en doen er alles aan om het leven van het klootjesvolk tot een hel te maken door o.a. het volk uit te blijven melken en glashard al plannen hebben de belastingen de komende jaren nog eens flink te verhogen https://www.telegraaf.nl/financieel/1722132224/hogere-belasting-onvermijdelijk-vanwege-uitdijende-overheid Daarbij de energiecompensatie is een vals doekje voor het bloeden dat Haagse tuig verdient dat dubbel en dwars terug door de BTW op energie weer te verhogen naar 21%. We weten allemaal als de staat iets cadeau doet dat we daarna dubbel en dwars worden genaaid.

   Like

 3. Henk der Niederländer zegt:

  Wat doet Arnold hier??
  Zijn eigen omroep de nek om draaien.
  Niet dat het een verkeerde insteek is maar het regeringskartel zal niet toestaan dat Arnold eenvoudig de waarheid verteld en de D66 getrieffel aan de schanndpaal spijkert.
  Dat is dan tegelijk de reden dat ON geëlimineerd dient te worden uiteraard met hulp van de corrupte NPO

  Geliked door 3 people

 4. Léon van Duren zegt:

  HET CORRUPTE GECORRUMPEERDE TERRORISTISCHE WEF-BILDERBERGER COVID-19 PHARMA MAFFIA KABINET VAN DE SCHAAMTELOZE GEWETENLOZE BOEF ,DE PSYCHOPAAT MARK .R. ,EN Z’N ONBETROUWBARE TRAWANTEN ZIJN INGEHUURD OM VAN NEDERLAND EEN SATANISCHE TRANSHUMANISTISCHE DICTATUUR TE MAKEN!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Léon van Duren zegt:

  DE TERRORISTISCHE COVID-19 PHARMA MAFFIA WEF-BILDERBERGER PSYCHOPATEN ZIJN BIJ WET SCHIJNBAAR ONSCHENDBAAR!!

  https://niburu.co/het-complot/18053-wist-je-dat-het-wef-onschendbaar-is

  Geliked door 1 persoon

 6. Léon van Duren zegt:

  ONAFHANKELIJKE TRIBUNALEN ZIJN NODIG OM DE ZEER VELE GEÏNSTITUTIONALISEERDE COVID-19 PHARMA MAFFIA OORLOGSMISDADIGERS TE KUNNEN BERECHTEN!!

  https://bijbeloptiek.weebly.com/israeumllische-journalist-klapt-uit-de-school-de-hele-wereld-is-misleid-met-vervalste-corona-data.html

  Geliked door 1 persoon

 7. henk zegt:

  De verkiezingen zijn al lang in volle gang , waar zouden deze op gaan stemmen? Het is ze wat waard om aan de macht te blijven met gratis welvaart die eigen bevolking wordt ontnomen. Vol lof over protesten in China tegen de regering , en hier alles inperken.

  Like

 8. henk zegt:

  Helaas ben ik niet dom , gelukkig niet gemeen 🙂

  Ik kan denken
  En zo iets geloven
  Alles geloven
  Is niet meer denken.

  Like

 9. Dick zegt:

  Het is wel bewezen dat ‘ onze’ politieke partijen. A van naam moeten veranderen B hun geselecteerde selectie moet laten degraderen tot de divisie van geschorste deelnemers wiens recht op bestuur is ontnomen.
  Ihb Seegers, de meest valse proleet.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s