Wegens migratie: Duitse bevolking van 2014 tot 2022 met 2,9 miljoen gestegen

(Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland wordt steeds minder Duits: het aantal Duitsers neemt eigenlijk demografisch af. Door de migratie neemt echter het aantal inwoners van Duitsland toe. De “taz” spreekt van “vluchtmigratie”. Maar hoe je de massa-immigratie ook wilt noemen: het is een feit dat door de migratie het aantal mensen in Duitsland van 2014 tot 2022 met ongeveer 2,9 miljoen is toegenomen. Tot het einde van dit jaar zijn dat er vermoedelijk al bijna 3 miljoen.

In de jaren 2015/2016 kwamen ze grotendeels uit Syrië, Irak en Afghanistan. Sids dit jaar vooral uit de Oekraïne. De dimensie van de immigratie van 2022 komt overeen met die van 2015/2016.

Het aandeel van de oorspronkelijke Duitse bevolking neemt dienovereenkomstig af. Dit geldt zowel in relatieve als in absolute aantallen, omdat er meer Duitsers sterven dan er geboren worden.

De zogenaamde “vluchtmigratie” is natuurlijk niet te vergelijken met het aantrekken van geschoolde arbeidskrachten of met de selectieve migratie, zoals die op dit moment in de klassieke immigratielanden zoals de VS, Canada, Australië of Nieuw-Zeeland gepraktiseerd wordt.

De Duitse regering beweert nu te proberen om voor een compensatie te zorgen. Wat betekent: ze wil bovenop de vlucht- en armoedemigratie naar Duitsland ook nog voor meer geschoolde krachten uit het buitenland zorgen. Daartoe dienen de hindernissen voor de inburgering verminderd te worden (zie hier). Maar dit probeert het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken onder Nancy Faeser (SPD) sowieso ook voor alle andere migranten (zie hier).

Het is duidelijk dat Duitsland binnen de EU de grootste magneet voor vlucht- en armoedemigranten uit de hele wereld is, terwijl geschoolde krachten liever ergens anders naartoe emigreren.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Wegens migratie: Duitse bevolking van 2014 tot 2022 met 2,9 miljoen gestegen

 1. droevige mof zegt:

  Het is moeilijk te achterhalen hoeveel mensen permanent in Duitsland wonen. Er zijn geen exacte cijfers, anders zou de informatie niet zo veel
  verschillen. Als ik statista.de mag geloven, zijn het er slechts 83,24 miljoen, niet 84 miljoen, zoals trots wordt gemeld. Het aantal ligt echter waarschijnlijk veel hoger, omdat alleen degenen die bij het bevolkingsregister zijn ingeschreven, worden meegeteld. De autoriteiten zijn het spoor bijster, waarschijnlijk met plezier.
  Een realistische en vrij lage schatting is dat er 90 miljoen inwoners zijn, en het zal waarschijnlijk zeer moeilijk zijn om vast te stellen hoeveel van hen Duitser van geboorte zijn. Voorzichtig: Racisme! Iedereen die zo’n vraag stelt is rechts.
  https://de.statista.com/themen/20/einwohnerzahl/#topicHeader__wrapper

  Like

 2. ronjaspers zegt:

  Migratie = invasie = het coudenhoven/kalergiplan uit de NWO agenda.Dood aan de blanke europeanen.

  Like

 3. Steven zegt:

  2.5 Miljoen uitkeringen + ziektekosten … BRAVOOO

  Like

 4. Qvic zegt:

  Maar deze getallen zijn enkel onder de streep, er gaan ook tig duizenden autochtonen Duitsers per jaar immigreren. Dan zijn de import aantallen nog vele male hoger en ook alle illegalen worden nergens in mee gerekend. Daar het ook nog eens vele dubbel of 3,4,5 x geregistreerd staan en/of in meerdere landen. Om zo meer uitkeringen te verkrijgen. Overal waar gratis geld te halen valt, wordt er gefraudeerd door die gasten. Maar O wee, als jij iets verkeerds invult bij je belasting aangifte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s