Islamitisch barbarisme

Het Iraanse islamo-fascistische regime heeft Fahimeh Karimi, volleybalcoach en moeder van 3 jonge kinderen, ter dood veroordeeld wegens deelname aan de Iraanse protesten. Walgelijk regime, dat weerloze mensen afslacht in naam van de zo verheerlijkte islam.

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Islamitisch barbarisme

 1. mooinique zegt:

  Wauw. Je weet wat je te wachten staat. Vind dit moeilijk. Drie kinderen achter laten om voor iets te strijden waar je eigenlijk al van te voren weet dat als je gepakt wordt het einde oefening is. Wie weet helpt dit. Als ze iedereen vermoorden blijft er op den duur niemand meer over. Maakt niet uit of je zo maar iemand bent of een bekende. Ik wens haar familie veel kracht en liefde toe 🥰.

  Geliked door 1 persoon

 2. saddy zegt:

  Weerloze mensen afslachten?

  Zijn we de proefprikken vergeten? De oversterfte?
  Die rechtbank is tenminste open en duidelijk, dat kun je van die ratelslangen in den haag en brussel nooit verwachten.

  En wat zal kaag staan te juichen omdat ze in iran de vrouwen blijkbaar toch als volwaardig meetellen.

  Geliked door 3 people

 3. Jean zegt:

  En die achterlijke gewelddadige barbaarse zwijnerij halen ze massaal ons land binnen……
  Wanneer worden die landverraders afgestraft???
  Voor mij zijn vrouwen en mannen ‘gelijkwaardig’ en hebben ze beide het recht om hun mening openbaar te maken en dat zonder geweld.

  Like

 4. Druif zegt:

  Al die nutteloze religies en ideologieën uitroeien en verbannen!

  Like

 5. J.v.d.Heijden zegt:

  Als alle vrouwen daar tegelijk de hoofddoek af doen,
  is het met de macht van fascistische jurkendragers
  afgelopen.
  Want die hoofddoek is niet alleen een VLAG, het is
  ook een controlemiddel.

  Geliked door 2 people

 6. Niek zegt:

  Zo creëer je angst en dat is precies de bedoeling, zou jij nog iets durven te doen en je te verzetten? De angst voorbij is een boek een mooi boek, maar wel moeilijk te begrijpen. Je kunt ook niet altijd in die staat verkeren. Probeer het eens en je zult verbaasd zijn wie je bent. Toch jammer voor een moeder van 3 jonge kinderen maar dat is de Islam in pure liefde zo vinden zij, die het geloven……

  Geliked door 1 persoon

 7. scherpschutter1943 zegt:

  De islam is geen godsdienst maar een militaire doctrine. De zogenaamde geestelijken in deze militaire organisatie zijn bevelvoeders van een dictator

  Geliked door 1 persoon

 8. koosv8 zegt:

  Onderdrukking vanwege de angst voor de massa, de islam doet dat, de Chinezen doen dat, het communisme, en het fascisme ook, maar wij leven in vrijheid en democratie 🤣🤣🤣🤣🤣 wie dat denkt, hoort waarschijnlijk bij de nieuwe FASCISTEN, dat o zo vrije westen🤮🤮🤮

  Geliked door 1 persoon

 9. Svalbard zegt:

  Het is dat zelfde regime dat dag en nacht bezig is om zich steeds verder te bewapenen en koortsachtig werkt aan de atoombom.
  Hun belangrijkste doel is het vernietigen van Israël.
  En de wereld kijkt toe en besluit weer eens om tijdens een stemming in de VN de oprichting van de staat Israël in mei 1948 als een catastrophe te bestempelen.
  En die zelfde wereld zal Israël dan weer scherp veroordelen, als het een militaire aanval doet op het Iraanse atoombom programma.
  Het verraad van de wereld jegens Israël zal niet ongestraft blijven. De Bijbel staat vol met waarschuwingen tegen de vijanden van Israël. Wie Israël vervloekt zal door God vervloekt worden. Dit staat al beschreven in Genesis 12.
  Ook in Zacharia 12 en in Joël, allemaal in het Oude Testament, staat beschreven dat de wereld zich zal stukbijten inzake Jeruzalem en om wat men Israël heeft aangedaan.
  Maar helaas verwerpt de wereld God en aangezien de naam Israël aan God doet denken, haat men Israël.
  Israël zal het nog heel moeilijk gaan krijgen, maar uiteindelijk zullen alle vijanden en haters van Israël ten onder gaan.

  Like

  • mooinique zegt:

   Is het niet zo dat het land Israël pas gesticht mocht worden als Jezus terug kwam?! En hou op over Israël! Iedereen moest zich inenten. De duivel heerst daar in mijn ogen. De mensen in Israël en De Palestijnen worden al vanaf het begin gemanipuleerd om elkaar te haten. Gelukkig zijn er Joden en Palestijnen die daar niet in trappen. Ga zo verder.

   Like

   • Svalbard zegt:

    Nou mooinique, ik weet niet waar je dit vandaan haalt, dat Israël gesticht mag worden na de wederkomst van Jezus. Ik kan het in ieder geval nergens in de Bijbel vinden. Misschien zou je eens Ezéchiël 36 en 37 moeten lezen. Daarin staat heel duidelijk dat God zijn volk weer zal doen terugkeren naar hun land. Wie hoofdstuk 37 aandachtig leest ziet daarin zelfs beschreven hoe het volk zich voelde in de nasleep van de holocaust!
    In Zacharia 12 lezen we over Jeruzalem, dat een schaal der bedwelming zal zijn voor de wereld, en iedereen die zich daarmee bemoeit zal zich er zwaar aan verwonden. En dan zullen de Joden zien Die zij doorstoken hebben en daar een rouwklacht over aanheffen, dus zich zullen bekeren tot Jezus.
    Dus bij Zijn wederkomst is er sprake van de aanwezigheid van de Joden in hun land.

    Like

   • mooinique zegt:

    Het staat niet in de bijbel die niet klopt. Het staat of in de Talmoed of dat andere boek van de Joden zelf. Mijn geheugen is slecht na 4 herseninfarcten. 🥰

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s