Links is aan boord met de vrijheidsonderdrukking in China

(Door: D. Parker – Vertaling: “Malpaso”)

De laatste dagen zijn we getuige van zeer uitzonderlijke gebeurtenissen in Rood China, met demonstranten die letterlijk hun leven riskeren, terwijl ze vechten tegen in bio-terreurpakken geklede oproerpolitie in Chinese steden. Zoals Tucker Carlson opmerkte in een recente video; behalve als je bepaalde Britse kranten leest, zou je van de media niet te weten komen dat Xi Jinping tanks moest sturen naar steden om sommige van die protesten de kop in te drukken. 

Erger nog, mensen die zogenaamd voor vrijheid staan bij ons werken actief mee aan het onderdrukken van vrijheid van meningsuiting of censureren wat hun autoritaire kameraden daar mensen aandoen. Tucker Carlson verklaart dit met mogelijke financiële motivaties, maar de echte redenen zijn veel dieper en donkerder dan dat. Hoewel corporaties zeker financiële connecties kunnen hebben, verklaart dat niet waarom bijna onze hele linkse media deze onderdrukking in China niet vollédig verslaat en behandelt.

Dus, waarom doen ze dit?

Het antwoord is eenvoudig en duidelijk als je de principes van individualistisch rechts en collectivistisch links weet. Pro-vrijheid rechts gelooft in individuele rechten en vrijheden. Anti-vrijheid links gelooft alleen in collectieve ‘rechten’ en ‘vrijheden’. Vrijheden zijn bij links onbestaande voor het individu, omdat ze alleen door het collectief of groep worden bezeten.

Zo kan ‘het collectief’ (de heersende klasse) besluiten om deze in een opwelling van bepaalde individuen af te nemen om welke reden dan ook die hij nodig vindt; voor het ‘grotere goed’. Hetzelfde geldt voor de linkse heersende klasse bij ons. Die is het eens met de onderdrukking van de vrijheid daar en elders. Dáárom zwijgt ze of helpt ze, op elke mogelijke manier.

Bron:
americanthinker.com
Door: D. Parker

Vertaald uit het Engels door:
Malpaso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Links is aan boord met de vrijheidsonderdrukking in China

 1. joojootje zegt:

  Natuurlijk is links aan boord dat willen ze ook hier met ons gaan doen, leve de dictatuur en onderdrukking, Die Fahne hoch Die Reihen dicht geschlossen.

  Geliked door 2 people

 2. ronjaspers zegt:

  Logisch de natte droom van extreem links is een communistische dictatuur.

  Like

 3. Ravian zegt:

  De linkse media krijgt gewoon een harde plasser, of een nat slipje, van communistisch China…

  Like

 4. Qvic zegt:

  Wat in het zuiden van China gebeurt is anders dan we denken. Het zuiden staat onder controle van het Angelo Zionisten Rijk. Die wil het CCP ten gronde richten c.q. de macht overnemen, door Xi af te zetten. Die demonstraties zijn betaalde krachten, niets is spontaan. Het moet enkel zo lijken. Net als hier met de Antifa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s