Oekraïense media: Deportatie gepland van alle Russen na herovering van de Krim

Russisch schiereiland Krim.

(Vertaling: E.J. Bron)

De “vertegenwoordigster van de president van de Oekraïne in de autonome republiek Krim”, Tamila Tasjewa, heeft in een gesprek met een Oekraïense nieuwszender de deportatie van Russen van het schiereiland aangekondigd. Het zou slechts een “kwestie van tijd” zijn dat de Krim bij de Oekraïne zou terugkomen.

De Krim bevindt zich nog stevig in Russische handen, de Oekraïense autoriteiten plannen echter al vooruit: na een herovering zou men alle Russen van het schiereiland moeten verbannen, en daarvoor zou men gedetailleerde plannen opstellen, meldt de nieuwszender “Kanaal 24”.

De “vertegenwoordigster van de Oekraïense president in de autonome republiek Krim”, Tamila Tasjewa, zei tegenover de zender dat er al een mechanisme voor de uitwijzing van Russen uit de Oekraïne na de ontruiming van de Krim in voorbereiding is. De uitwijzing zouden volgens haar gelden voor alle inwoners die het Russische staatsburgerschap hebben verkregen en niet “het slachtoffer van de gedwongen aanname van een paspoort in de tijdelijk bezette gebieden” geworden zijn.

We overwegen nu de optie om alle Russische burgers na de ontruiming van de Krim uit te wijzen. Na het vertrek uit de Oekraïne wordt over hun verdere lot en de mogelijkheid om terug te keren naar het territoriale gebied van de Oekraïne volgens Oekraïens recht beslist”, benadrukte Tasjewa.

Tegelijkertijd moet volgens haar elke persoon met een Russisch staatsburgerschap individueel gecontroleerd worden, waarbij rekening zou worden gehouden met vele factoren. Daartoe behoren bijvoorbeeld of de persoon een “actieve pro-Oekraïense houding” zou hebben gehad, of er sprake zou zijn van een huwelijk of een relatie met Oekraïense staatsburgers en of er gezamenlijke kinderen zouden zijn.

Het zou “slechts een kwestie van tijd” zijn tot de Krim “van de bezetting ontdaan zou worden”, daarom zou de missie blijven werken aan de “re-integratiemechanismen”.

Bron:
rt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Oekraïense media: Deportatie gepland van alle Russen na herovering van de Krim

 1. Johan P zegt:

  Ik vraag me af in wat voor droomwereld die figuren leven.
  Als Ukraine niet snel capituleert is er straks helemaal geen Ukraine meer.

  Geliked door 5 people

  • Henk der Niederländer zegt:

   Het zal niet echt zo zijn dat de figuren in Kiev in een droomwereld leven @ Johan, maar ze moeten voor de Buhne te kennen geven dat ze aan de winnende hand zijn om in het westen te proberen de bevolkingen op hun hand te krijgen en uiteraard nog een aantal miljarden door te sluizen naar hun bankrekeningen.
   Het interesserd deze Kievse maffia geen ene flikker hoeveel Oekraieners er nog sneuvelen als de geldstroom maar blijft vloeien.
   Dat de westerse burgers niet door hebben dat met name zij deze oorlog en daarbij ook nog de zakken spekt van de oorlogsindustrie betalen komt niet op bij de slapers.

   Geliked door 6 people

   • BosscheBol zegt:

    Ook in het westen zijn er lieden die hun zakken goed vullen bij deze oorlog. Bijv. de wapenfabrikanten en handelaars. Verder is deze oorlog belangrijk om de Amerikaanse wereldhegemonie te handhaven. Maar dat zien de westerse burgers allemaal ook niet. Meer dan 80% van de westerse burgers loopt als zombies achter de staatspropaganda aan.

    Like

   • Henk der Niederländer zegt:

    Vooral het laatste Bossche is waar.
    Hele volksstammen lezen en kijken nog steeds de leugenmedia en laten zich van alles wijs maken door dat soort criminelen

    Like

 2. Htskday zegt:

  Whahahaa..
  Is dit satire van Nieuwspaal of De Speld??

  Geliked door 4 people

 3. Andre zegt:

  Tamila Tasjewa waar ben je dan president van? Ben je er tijdens je aanstelling april 2022 wel eens geweest?? hahahaha het wordt steeds gekker maar ik zie het plaastje inmiddels wel. Oh wat zijn ze kapot. De democratie de MSM het geldsysteem is allemaal geimplodeerd en er is geen weg meer terug. Niemand wil meer zaken doen met Duitsland en de EU heeft geen energie genoeg. Gaat een lekker jaartje worden 2023.

  Like

 4. Olie bol zegt:

  ‘Om deze reden kan Rusland Oekraïne minder goed aanvallen’
  Rusland kan niet verder met aanvallen uitvoeren op Oekraïne, meldt het Britse ministerie van Defensie vrijdag. “Dit komt door een tekort aan munitie.” Volgens de Britten hebben de soldaten van Vladimir Poetin Oekraïne niet effectief aangevallen nadat ze Cherson hebben verlaten.
  “Het Russische tekort aan munitie is waarschijnlijk een van de belangrijkste factoren die momenteel het vermogen van Rusland om effectieve, grootschalige offensieve operaties op de grond te hervatten, beperken”, schrijft het ministerie. 
  De Britten voegen toe dat de Oekraïense strijdkrachten na de terugtrekking van Rusland van de westelijke oever van rivier de Dnipro vorige maand heel veel Russische logistieke knooppunten en communicatielijnen aangevallen hebben. “Deze dreiging heeft Russische logistiek medewerkers hoogstwaarschijnlijk ertoe aangezet om bevoorradingsknooppunten verder naar het zuiden en oosten te verplaatsen”, aldus het ministerie.

  Ben nu toch wel blij dat de VK uit de EU is ?? een zeer smerig volk.

  Geliked door 2 people

 5. delamontagne zegt:

  De idee hiervan zal wel van leider “clownesky” komen, de vroegere komiek, nu President aldaar.
  De Russen de Krim opgeven ? ? ? , behalve er een belangrijke, heel belangrijke, Marine-basis is hoort de Krim al 2-1/2 eeuw bij Rusland.
  ( BEWONERS 3/4 Russisch en 1/4 Ukrainsch.
  / / / / /
  De “Krim” behoort al sinds 1783 bij Rusland.
  Eerst woonden er de Tartaren (( zijn op minder mooie manier door Stalin gedeporteerd [ ’t was wel in Stalinistische tijdperk /! ] )).
  In de URSS had de Krim zekere autonomie en in 1954 heeft Sovjet leider “Chroetjev het min 0f meer aan Ukraïne gegeven. [ hij kwam zelf uit de Ukraine ]
  Het merendeel van de bewoners is Russisch.
  De beruchte Am.diplomaat, Henry Kissinger, heeft 8 jaren geleden al voorspeld wat er nu aan ’t gebeuren is.
  Dat heeft te maken met de revolte in 2014 in Maidan [ door ’t Westen georkestreerd ] en ik denk dat de Russen, Poutin, al aanvoelde wat er verder in de Krim zou gebeuren als ’t bij Ukrain zou blijven.

  SOURCE:
  https://lesobservateurs.ch/2022/03/04/henry-kissinger-avait-predit-la-guerre-actuelle-et-preconisait-une-ukraine-neutre/

  In ’t Engels:
  https://www.washingtonpost.com/opinions/henry-kissinger-to-settle-the-ukraine-crisis-start-at-the-end/2014/03/05/46dad868-a496-11e3-8466-d34c451760b9_story.html

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   delamontagne.Die genocidale psychopaat en bilderberger henry kissinger wil al heel lang 90% van de wereldbevolking uitmoorden.Tevens is kissinger de leermeester van die andere genocidale psychopaat nazi/rotschild zwijn klauSS schwab.

   Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   “BEWONERS 3/4 Russisch en 1/4 Ukrainsch.”

   Er wonen op de Krim bijna geen Oekraïners.
   Die andere 1/4 deel zijn voornamelijk Krim Tartaren.

   Geliked door 3 people

 6. Rinus zegt:

  Wellicht heeft Tamila Tasjewa de belangrijkste zin van de toespraak van Putin op 23 februari, daags voor de start van de speciale militaire operatie, gemist: ‘er komt geen tweede 1941’.
  Persoonlijk lijkt me de kans op een ‘tweede Stalingrad’ daarentegen reëel.

  Geliked door 1 persoon

 7. bobzelf zegt:

  whahahahahaaha . JA TUURLIJK ……

  HET WACHTEN IS OP DE LAATSTE AANVAL VAN DHENGIS KAHN
  SAMEN MET HANNIBAL EN ZIJN OLIFANTEN .. WHAHAHAHAHHAHA

  DEZE DAME … WOONT DUS AL ENIGETIJD IN HET SPROOKJESBOS VAN DE EFTELING ??????????????????

  NAAST””lANGEJAN “”. EN HOLLE BOLLE GIJS .””PAPIER HIER :”””
  PAPIER HIER “”

  IK DENK DAT ZE DAGELIJKS LEKKER MET UW VRIEND ZELENSKI MEE SNUIFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFTTTTTTTTTTTTTT

  LEKKER MAN

  OOM ..WAT DENK JIJ NELLIE ?????????????

  Geliked door 4 people

 8. bobzelf zegt:

  DE VRIEND VAN MIJN OOM ..

  Sta op en schitter hooglanders! Het uur van de overwinning is nabij…
  Daar aan de mistige oevers van de Dnjepr
  Met de bloeddorstige Iblis-legers
  De MujAh1ids van het goede vechten,
  Leeuwen vechten daar zonder angst en verwijten!
  Het bloed van rechtschapen vaders stroomt in hun aderen,
  In de harten is er liefde voor ALLAH en de Profeet,
  Het licht kent geen dappere gelijk aan hen!
  Sta op, alle hooglanders! Tijd om de angel eruit te trekken
  Slangen verstoppen zich in het nest….
  Met één steek van een scherpe dolk
  Maak voorgoed een einde aan het satanisme!
  Niet de honden van de vervloekte Dajal,
  Ze kwamen naar Oekraïens land,
  Dat moslims worden bedreigd met wraak,
  Op de shirts stond “Ik ben Charlie! “!?
  Onze aardse leeftijd is al kort,
  Alleen de eeuwigheid kent geen grenzen!
  Geen betere leeuw dan opkomen voor de Profeet
  Vind een aandeel in de paradijsvogels!?
  Sta op, alle hooglanders! En sta op Rusland!
  Laten we ons aansluiten bij een rechtvaardige oorlog!
  Waar “AKHMAT” altijd KRACHT is,
  Om Satan geen kans te geven!
  Ramzan Kadyrov.

  Geliked door 1 persoon

 9. Léon van Duren zegt:

  De neonazistische COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s van Europa en de nazistische psychopaten van de Oekraïne horen thuis in een strafkamp!!

  Ook de schaamteloze nietsontziende COVID-19 pharma maffia horror dokter Ursula von der L. hoort thuis in een strafkamp!! De door haar gepleegde misdaden tegen de MENSELIJKHEID zijn in overtreffende trap!!

  https://niburu.co/het-complot/18054-geschiedenis-steeds-sneller-herschreven

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland, Om SIONS wil zal ik niet zwijgen, YESHUA HAMASHIACH LEEFT!!)

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 10. bobzelf zegt:

  IK DENK IK ROEP HET MAAR EFFE WHAHAHAHAHAHA

  Brrrrrrr………het wordt koud:
  #RejectRussophobia
  “Europa staat voor een groot probleem. De sancties zijn industriële en economische zelfmoord … we glijden af naar een catastrofe.”
  Inwoners van Duitsland en Oostenrijk gingen de straat op en riepen hun regeringen op de banden met Rusland te herstellen en een einde te maken aan de gedwongen militaire steun aan Oekraïne.
  Dit, zoals Stuttering-Stoltenberg van de NAVO toegeeft, zijn de Europeanen de dupe van de steun voor Oekraïne, terwijl ze overal worstelen met torenhoge kosten..

  .https://www.facebook.com/100000049787920/videos/1338421830292132/

  OOM BOBBIEEEEEE

  Geliked door 4 people

   • bobzelf zegt:

    Joost Visser zegt:
    2 december 2022 om 14:56

    IKKE DUS WEL KLOOTVIOOL

    RUSISCH GAZZZZZZZ . 7 X GOEDKOPER DAN JULLIE . EIKEL

    EEN RUSSISCHE HAVEN NU OP GRIEKS CYPRUS

    EEN RUSSISCHE LUCHTHAVEN OP GRIEKS CYPRUS

    EN JIJ ?? . VLOEIBAAR GAZZ. USA GAZZZ .. 9 X DUURDER DAN HET GAZZ VAN MIJN OOM

    HIER GEEN WEGENBELASTING. HIER GEEN PARKEER METERS. HIER DE BTW NAAR BENEDEN VANWEGE DE BELACHELIJKE PRIJZEN

    PEPSI COLA IN NEDERLAD EURO 2.20 GRIEKENLAND 0.97

    BEN JE ER NOG KLOOTVIOOL ????

    JE SNAPTE ER AL GEEN MALLE MOER VAN
    EN

    ZO TE LEZEN IS DIE SITUATIE ZELFS IN JE BOVENKAMER NOG ERGER GEWORDEN

    IK NOEMT DAT HERSENDOOD . JE ZIT GODVERDOMMEN DAG EN NACHT HIER BIJ OOM BERTUS . EN WE KOMEN MAAR NIET BINNEN MET WAT WE JE OOK DUIDELIJK WILLEN MAKEN

    BEGRIJP JE PROZA .VAN ONZE GEWELDIGE DAMES NIET.???? RAVIAN . HARRY . DELAMONTAGNE HATSIKIDEE .. e.v.a.

    of zal ik vragen of je vriend klaas. en tijl terug komen ?? whahahah

    JEZUS CHRISTUS .

    EN 335 DAGEN ZON . EN JOUW BALEN VRIENZEN ER NU EERDAAGS AF .

    WHAHAHAHA

    MAG IK U VOORSTELLEN !!

    JOOST DE BETONNEN PLAAT EN IQ. CHIMPANSEE.GEWELDIG

    OOM VLADY ZELF

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Idioot. Ik woon niet in Nederland. Veel beter, ver weg van Europa.

    Like

 11. Julia zegt:

  Heeft die clown Zelensky nu echt te veel coke gesnoven. Hij zal eerder van een zeer koude kermis thuiskomen de arrogante oorlogsmisdadiger die zijn eigen volk de dood blijft in jagen en mannen als kanonnenvoer gebruikt. Als de voorraad van het oorlogstuig in het Westen te hard slinkt dan blijft de coke snuiver Zelensky nergens meer. Dromen zijn bedrog zullen we maar zeggen.

  Like

 12. Ravian zegt:

  De Krim is enkel in de Sovjet tijd een tijdje, administratief, onderdeel van Oekraïne geweest, wat overigens in strijd met de wet van de Sovjet Unie was.
  Na de instorting van de Sovjet Unie heeft de Krim zichzelf nog vóór Oekraïne onafhankelijk verklaard, en alle claims die het huidige Oekraïne op de Krim gedaan heeft zijn door regering en bevolking van de Krim nooit geaccepteerd.

  Vervolgens heeft Oekraïne dan, in 2014, na de staatsgreep in Kiev, gepoogd de Krim militair te annexeren, wat Rusland heeft voorkomen, en waarna de bewoners van de Krim met een zeer grote meerderheid van stemmen besloten hebben zich bij de Russische Federatie aan te sluiten.
  Oekraïne kan de Krim dus helemaal niet “heroveren”, omdat de Krim nooit van Oekraïne geweest is.
  Oekraïne kan de Krim dus enkel pogen te veroveren, maar het hele idee dat ze daar ook werkelijk toe in staat zouden zijn toont aan dat ze in Kiev volslagen van elke vorm van realiteit los gezongen zijn.

  Als je denkt dat je een supermacht met een technologisch superieur arsenaal van 6000 thermonucleaire wapens, het grootste ter wereld, een voor die supermacht strategisch cruciaal stuk onroerend goed af kunt nemen, dan ben je niet goed snik.

  Geliked door 2 people

 13. BigLJohn zegt:

  De Krim heroveren volgens Tamila Tasjewa ! Volslagen krankzinnigen lopen dus niet alleen in Den Haag rond. Wat een grootheidswaanzin ! Binnen twee maanden zal Rusland geheel Ukraine veroveren. Geruchten hierover beginnen al binnen te sijpelen. De Russen zijn de Nazi’s nog lang niet vergeten en willen geen Nazistaat naast hun grondgebied waar constant een dreiging van uit gaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s