De wereld in beroering

(Door: Ray DiLorenzo – Vertaling: “Malpaso”)

Iedereen die aandacht besteedt aan het nieuws weet dat er erg grote onrust is in de hele wereld. En niet alleen in de VS. Ze is sinds de verkiezingen 2020 in een stroomversnelling geraakt en lijkt nu een soort van eigen leven te leiden. Waarom gebeurt dit, vooral als dit alles zelf is bewerkstelligd? In plaats van op te bouwen, zijn we alles aan het afbreken.

De oorlogstrommels blijven maar roffelen in Europa en de Zuid-Chinese Zee

De inflatie blijft maar twee keer zo hoog als het ‘geadverteerde’ percentage. Het is veel dichter bij 16 of 17% als je telt wat belangrijk is… voedsel en energie. Oorlogstrommels blijven maar roffelen in Europa en de Zuid-Chinese Zee, waarschuwingen voor wat komen gaat. We zullen alleen al dit jaar meer dan $ 100 miljard hebben uitgegeven om Oekraïne te helpen een oorlog te voeren die het nooit kan winnen, terwijl we ons defensiematerieel leegzuigen en de VS en de NAVO steeds dichter bij dat conflict brengen. Terwijl Rusland blijft waarschuwen dat we ‘afglijden naar een nucleaire oorlog’. Er zijn wijdverspreide rellen in Brazilië door de frauduleuze verkiezingen … er zijn rellen in China en Iran door miljoenen mensen die genoeg hebben van de brutaliteit van hun regeringen tegen de eigen bevolking.

In Amerika is het recht een weeskind geworden, terwijl ernstige criminaliteit er intussen wijdverspreid raakt, vooral in Democratisch geregeerde steden. Bij de rellen van 2020 stierven 18 mensen met bijna $ 2 miljard schade; en de media en Justitie deden hun best om dat zo veel mogelijk te negeren. Wat ze niet over het hoofd konden zien: Democraten zamelden openlijk geld in om die relschoppers uit de gevangenis te halen. De 6e januari ging van een vreedzame demonstratie naar rellen, met hulp van ‘Democrats’, de FBI en een coöperatieve hoofdstad-politie, die het opzweepten en naar bijna-chaos dreven. Geen Democraten of Republikeinse leiders haalden geld op om déze patriotten te verdedigen die gewoon gehoord wilden worden of de uitnodiging accepteerden om het ‘Huis van het Volk’ te betreden. Integendeel, velen van hen werden meteen zonder proces in de gevangenis gesmeten als waarschuwing voor potentiële andersdenkenden. Geweldsmisdrijven en vermogensdelicten in het hele land blijven onbestraft, afhankelijk van iemands politieke overtuiging.

De Democraten nemen hun eigen religie erg serieus

De Democraten nemen intussen hun religie zeer serieus. Hun religie is een religie van de superioriteit van de mensheid… geen God, geen andere wet dan die van hen. Ze spreken zichzelf bij elke bocht tegen. Ze klagen bitter over de zwarte lijst voor hun linkse kameraden in de jaren ‘50 en zetten vervolgens zélf iedereen in Hollywood op een zwarte lijst die niet in hun straatje meeloopt. Ze hebben het over ‘democratie’ en censureren intussen alles waar ze het niet mee eens zijn. Ze preken ‘liefde’ en haten intussen iedereen. Velen in onze ‘publieke sector’ zijn gestopt met het dienen van het publiek en dienen nu zichzelf… velen creëren doelbewust raciale en economische verdeeldheid. Zogenaamd conservatieve politici zouden liever zien dat Democraten het parlement controleren dan MAGA-Republikeinen. Oók twaalf Republikeinse senatoren omarmden de ‘Marriage Protection Act’, een met haast Orwelliaans ‘nieuwspraak’ genoemd wetsvoorstel dat het homohuwelijk beschermt ten koste van mensen met een religieuzere overtuiging. Nog nooit geziene censuur wordt gemeengoed om de ‘democratie’ te beschermen. Overheid goedgekeurde seksuele perversie haast alleen nog geëvenaard in Sodom en Gomorra. Het onderwijssysteem een van de slechtste ter wereld dankzij lerarenorganisaties die de zorg voor leerlingen en studenten allang geleden vergaten en nu vooral nog allerlei soorten linksachtige politiek omarmen.

De verkiezingen blijven een groot probleem met bijna niemand in de hoofdstad die verbetering bereikt bij het aanpakken ervan of dit zelfs maar erként. Democratisch leiderschap in staten als CA, WA, OR, IL, NY, NJ, PA, MA, MI en nu AZ heeft zichzelf verzekerd dat ze nooit een Republikeinse meerderheid in hun staat of in het Witte Huis zullen hebben, met álle middelen die zij geschikt achten, met fraude bovenaan hun lijst.

Er is een openlijke oorlog begonnen tussen Democraten en Republikeinen

Er is open oorlogvoering begonnen tussen Democraten en Republikeinen met preventieve aanvallen door Democraten op twee fronten: de stembus, en de oorlog tegen virussen. Wat zo jammer is aan deze wending, is dat te veel Republikeinen zich hier niet eens van bewust zijn. De grootste aanval op privé-eigendom in eeuwen wordt op dit moment uitgevoerd. Het belooft zich uit te breiden naar ieders persoonlijk eigendom en vrijheid. De regering heeft het nodig gevonden om onze grenzen te openen voor miljoenen illegale immigranten en er vervolgens schaamteloos over te liegen… Europa is niet beter af geweest en heeft eens veilige naties veranderd in misdaad-mekka‘s. Als u hier woont en geen burger, legale inwoner of legale niet-immigrant bent; zoals een student, een bezoeker of een tijdelijke werknemer; bent u eigenlijk een wetsovertreder. Zonder wet is er chaos. En links creëert precies dat.

Er is al veel gezegd over de vermeende pandemie, nep-vaccins en nu stijgende oversterfte. COVID-19 is zo goed als voorbij, maar mensen, vooral jongeren, blijven sterven. Zelfs de CDC geeft toe dat er meer gevaccineerde mensen sterven dan ongevaccineerden. Het enige dat de misdadigers, die de grootste misdaad in de menselijke geschiedenis hebben begaan, buiten schot houdt, is dat te veel mensen de propaganda nog steeds geloven. Verzekeringsmaatschappijen zoals ‘One America’ zeggen dat de oversterfte nu 40% hoger is dan in pre-pandemische niveaus. Een duizelingwekkend aantal en de meesten ervan tussen 18-64 jaar oud. De rest van de levensverzekeringsbranche ziet dezelfde cijfers.

Gaan we weer naar een feodale samenleving waar miljardairs veilig zijn voor concurrentie?

Waarom is de wereld zo in rep en roer? Is het een totaal gebrek aan leiderschap hier in de Verenigde Staten? Amerika heeft afstand gedaan van zijn leiderschap… zacht spreken en een grote stok dragen is niet meer. In plaats van een bewaker van de wereldharmonie hebben we een zwakke, seniele en corrupte leider die letterlijk handen schudt met de lucht… Was dít echt het beste wat de Democraten te bieden hadden? Biden is de verpersoonlijking van de Democratische Partij… corrupt, oud en seniel. Is het de globalistische beweging die de hele wereld stuurt richting een nieuwe feodale samenleving waar miljardairs veilig zijn voor lastige concurrentie? Zij hebben misbruik gemaakt van onze zwakheid, chaos gecreëerd, plannen nog meer chaos en kunnen ons vervolgens verkondigen dat zíj het antwoord zijn.

Is het omdat de wereldeconomie nu de onvermijdelijke uitkomst van haar Piramide-spel ziet?… waardeloze fiat-valuta drukken, weigeren binnen zijn mogelijkheden te blijven, het straffen van bedrijvigheid terwijl de lapzwansen worden beloond, nemen in plaats van geven. Is het omdat we God hebben verworpen en onze eigen antwoorden hebben verzonnen op vragen die alleen God kan beantwoorden en nérgens geloof meer in hebben?

Bron:
canadafreepress.com
Door: Ray DiLorenzo

Vertaald uit het Engels door:
“Malpaso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op De wereld in beroering

 1. Ravian zegt:

  “Er zijn wijdverspreide rellen in Brazilië door de frauduleuze verkiezingen … er zijn rellen in China en Iran door miljoenen mensen die genoeg hebben van de brutaliteit van hun regeringen tegen de eigen bevolking.”

  Yeah, en het betreft in alle gevallen landen die weigeren partij tegen Rusland te kiezen, twee ervan zijn zelfs BRICS’s landen, “toevallig” hè…

  Geliked door 1 persoon

 2. bobzelf zegt:

  WAT EEN SCHITTEREND ANTWOORD EN DOODDOENER WHAHAHAHAHA

  lavrov werd gevraagd ..

  waarom hij civiele infrastructuur bombardeerde in Ukraine …

  inclusief de terretoriums van hen …..

  WE HEBBEN DE NAZI’S OOK AL GEBOMBARDEERD IN STALINGRAD .

  WAS ZIJN SIMPELE ANTWOORD .

  WHAHAHAHAHA·
  ·
  Ik hou ervan
  als de Russen de geschiedenis citeren
  aan de onwetenden in het collectieve Westen.

  Het is alsof je naar iemand kijkt

  die net te horen heeft gekregen dat hij een drol heeft ingeslikt.

  JA DE MEDERWERKERS VAN VLADI EN OOMBOB

  STERVEN VAN DE HUMOR

  Geliked door 3 people

 3. bobzelf zegt:

  GELUKKIG HOOR IK GRAAG MENSEN DE WAARHEID SPREKEN

  DIT IS ER 1 VAN …

  🚨🚨🇷🇺⚔️🇺🇦🇺🇸🇪🇺 💥 De leider van de Tsjetsjeense Republiek, Ramzan Kadyrov

  verklaarde dat onderhandelingen met de Oekraïense partij niet in aanmerking komen totdat het hoofddoel van ZVO om de nazi’s te vernietigen, is bereikt.

  “We zijn tegen onderhandelingen, waarin al deze boze geesten,

  zoals de mensen van Azov, in leven zullen blijven.”

  We zijn absoluut tegen onderhandelingen’, zei het hoofd van het onderwerp.

  Hij merkte op dat het nodig is om het begonnen werk af te ronden en Kiev te bereiken door het territorium van criminelen te bevrijden.

  “We zullen de nazi’s vernietigen,
  we zullen degenen die naar Turkije zijn gevlucht terugsturen

  door ze tot levenslange gevangenisstraf te sturen”,

  voegde Ramzan Kadyrov eraan toe.

  IK PERSOONLIJK .ZOU NU EEN PAAR SNIPPERDAGEN NEMEN

  WHAHAHAHAHAHAH

  OOM TOT DE LAATSTE UKRAINIER YOCH ???

  Geliked door 2 people

 4. fredjohan zegt:

  Het morele kompas is, vooral in de westerse wereld, zoekgeraakt. Voor een deel door de secularisatie, maar vooral door corruptie van het politieke systeem. Partijen hebben geen ideologie meer, maar zijn marketing organisaties geworden. We gaan een tijd van chaos tegemoet waarbij het ieder voor zich de toon aangeeft. De ondergang van het Westen is onvermijdelijk.

  Geliked door 3 people

 5. saddy zegt:

  Kan dat iemand nog schelen?

  Emerald Robinson
  @EmeraldRobinson

  Notice that neither Democrats nor Republicans in Congress are stopping China from buying American farmland near our military bases.

  What does that tell you?

  Geliked door 1 persoon

 6. Willem zegt:

  Lees het verhaal van jenny Douwes eens in de Telegraaf afgelopen zaterdag. Met die zwarte piet akties in Dokkum bleek dat de burgemeester vooraf al besprekingen had gehad met de actie groep tegen zwarte piet. Had jenny boven water gehaald met de wet open baarheid van bestuur. De rechter deed er niets mee. En de burgemeester heeft later nog promotie gemaakt naar een grotere gemeente.

  Geliked door 3 people

 7. bobzelf zegt:

  GELUKKIG BLIJKT OOM BOB NIET ALS ENIGE FAN TE ZIJN ..
  VAN..
  the emperor of the world

  Magnificent victory of Russian President Vladimir Putin over imperialism and domination of the United States and the European Union around the world,

  the tragic end of the European Union and the United States,

  Long live Russia,

  Long live the Armed Forces is Russian

  and long live Vladimir Putin and allies,

  may god almighty bless everyone

  Prachtige overwinning van de Russische president Vladimir Poetin op het imperialisme en de overheersing van de Verenigde Staten en de Europese Unie over de hele wereld, het tragische einde van de Europese Unie en de Verenigde Staten, Lang leve Rusland, Lang leve de strijdkrachten zijn Russisch en lang leve Vladimir Poetin en bondgenoten, moge de almachtige god iedereen zegenen

  nog een fan …..

  Russia killed 50% of Ukrainian soldiers.
  10% Ukrainian soldiers are alive.
  40% Ukrainian soldiers in are wounded, motulated.
  ukrainian soldiers Now who stays there in Ukraine? , remains European American OTAN all children of Satan.
  want to steal Russia’s natural resources.
  With Putin Russia, it doesn’t work.
  Putin’s Russia wins the war!!!
  Putin Russia, is not kadafi, and neither is Saddam Hussein. And Nicolae Ceausescu that USA killed and stole Romania.
  Putin destroys USA with his European allies OTAN. Putin is right reason wins the war !!!
  Message, from Isaiah 42:1-9.. whoever blocks this message will have great problems.

  Rusland doodde 50% van de Oekraïense soldaten.
  10% Oekraïense soldaten zijn in leven.
  40% Oekraïense soldaten zijn gewond, gemuteerd.
  Oekraïense soldaten Wie blijft er nu in Oekraïne? , blijft Europees-Amerikaans OTAN alle kinderen van Satan.
  Ruslands natuurlijke hulpbronnen willen stelen.
  Met Poetin Rusland werkt het niet.
  Het Rusland van Poetin wint de oorlog!!!
  Poetin Rusland is geen kadafi en Saddam Hoessein ook niet. En Nicolae Ceausescu dat de VS Roemenië hebben vermoord en gestolen.
  Poetin vernietigt de VS met zijn Europese bondgenoten OTAN. Poetin heeft gelijk reden wint de oorlog!!!
  Boodschap, uit Jesaja 42:1-9.. wie deze boodschap blokkeert, krijgt grote problemen.

  gohhh een gelovige die putin steunt . het is zondag vandaag

  DUS ZOU ONZE LIEVE HEER ,MIJN OOM OOK STEUNEN ??

  WHAHAHAHAHA

  BERTUS ZIJN DE STAMPVOLLE BUSSEN ERAL ??

  OOM BRANDENDE BRANDNETELS

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s