NGO eist redding van het klimaat door “reductie van de menselijke vruchtbaarheid”

(Door: Willy Huber – Vertaling: E.J. Bron)

In het belangrijke Franse dagblad “Le Monde” bood men aan de vereniging/NGO ”L´association Démographie responsable” een podium voor een soort van genocide-fantasieën. Omdat de wereldbevolking “te groot” zou worden, zou men de vruchtbaarheid moeten verminderen. Dit zou bijdragen aan het indammen van de globale opwarming.

Om te beginnen, er bestaat natuurlijk geen serieus of zelfs verstandig debat rondom de zogenaamd door de mens veroorzaakte klimaatopwarming. Er bestaat een dogma, waarover men geen vragen mag stellen, om het even hoe onlogisch of wetenschappelijk fout het ook lijkt. (zie ook: Het gat in de ozonlaag was al een “groene” leugen). En bovendien bestaat er blijkbaar een hele serie goede data voor het vermoeden dat de wereld zich aan het begin van een “Kleine IJstijd” bevindt.

Miljarden moeten verdwijnen

In de beroemde Franse “Le Monde” laat men een NGO aan het woord komen die plannen voor de wereld heeft. Deze plannen schijnen heel goed overeen te komen met de plannen van de psychisch zieke Bill Gates. Als hij niet net in een hoek zit en heen en weer beweegt, droomt hij van de reductie van de mensheid. Er zouden een paar miljard moeten verdwijnen – net zoals ook de omstreden Georgia Guidestones voorzagen, die een totaal aantal mensen van 500 miljoen voor de planeet als voldoende beschouwden.

Wereldwijde mediacampagne te verwachten

Blijkbaar vindt de globalistische “Le Monde” het heel belangrijk om de reductie van de mensheid te propageren – en daaruit kun je nu al aflezen wat men de komende weken en maanden in de media van George Soros´ “Project Syndicate” zal vinden. Behalve de actuele fantasieën van de NGO ken je in hetzelfde artikel een Franse podcast aanklikken: “Zouden we minder kinderen moeten krijgen om de planeet te redden?” Het gaat dus niet om één enkele melding, maar om een campagne. Geen wonder, wanneer je kijkt naar de grootste sponsor van de krant – al snel stuit je opnieuw op Bill Gates, die aan het medium in het jaar 2019 nog net op tijd voor de pandemie € 1,9 miljoen overmaakte. Bovendien is er sprake van een langjarig partnerschap, de “Bill and Melinda Gates Foundation” is een belangrijke financier van de “Monde Afrique”.

Een oeroude theorie

In het middelpunt van de wereldondergang theorieën staan geschriften van Thomas R. Malthus uit 1798. Hij kon zich destijds niet voorstellen dat de voedingsmiddelenproductie de bevolkingsgroei kan bijhouden. Zoals we eigenlijk aan de hand van wereldwijde ongelooflijke hoeveelheden aan overproductie en vernietigde levensmiddelen zien: natuurlijk kan ze dat, met de middelen van het jaar 2022. Dat hindert een krankzinnige sekte binnen de zelfbenoemde elites van de wereld er echter niet aan om juist het tegendeel te beweren en miljarden mensen te willen “verwijderen”.

Een wezenlijke factor voor de globale opwarming is zonder twijfel het aantal mensen. De reductie van de bevolking zou tegelijkertijd aan de vermindering bijdragen doordat de uitstoot van broeikasgassen en dus haar atmosferische concentratie verminderd worden. Ze zou ook aan onze aanpassing bijdragen, bijvoorbeeld de vergemakkelijking van de evacuatie van de sterkst door de globale opwarming en haar gevolgen getroffen gebieden op Aarde.” (“Le Monde”, 9 november 2022)

Het gaat dus duidelijk om absoluut absurd catastrofe gebazel, dat ook de klimaat-lijn-kinderen van de gedegenereerde “Last Generation” opjaagt. Terwijl de wereld ogenschijnlijk op dit moment kouder wordt, lopen de mensen rond en verbreiden angst en paniek. Ja, ze geloven er zelfs in dat he tin delen van de wereld zo heet zou worden, dat men ze zou moeten evacueren. Terwijl hun financiers en voorbereidende denkers toch sowieso al decennia aan een soort “evacuatie” werken – ze noemen het echter “vlucht”. Miljoenen en nog eens miljoen achtergebleven mensen uit ontwikkelingslanden werden op deze manier al hoofdzakelijk naar Europa overgebracht.

Meerderheid van de wetenschap verlangt bevolkingsreductie”

Niet alleen bij de klimaatwaanzin, ook bij de corona-crisis werd de bevolking voorgelogen dat het bij wetenschap op de een of andere manier om een proces van het vinden van de meerderheid zou gaan. In werkelijkheid volstaat bij zuivere wetenschap de bewijsbare en controleerbare mening van het individu om hem gelijk te geven, om het even wat miljoenen andere wetenschappers denken. Bij alle bedrogscenario´s daarentegen laat men uiterlijk sinds de jaren ´70 duizenden zogenaamde onderzoekers iets ondertekenen en beweert dan dat dit de wil van de wetenschap zou zijn, die men zou moeten volgen. Zo zouden zogenaamd 15.000 “wetenschappers” een “verdere daling” van het geboortecijfer eisen. Wat een “geluk” voor deze mensen en hun schaduwheersers dat exact dat in het kader van de massavaccinatie op dit moment plaatsvindt. Wereldwijd exploderen de aantallen miskramen en doodgeborenen.

Vooral krimpende naties gaan mee in de waanzin

Een denkfout van de bevolkingsreductie fanatici is echter dat het vooral in westelijke naties tot een bevolkingsachteruitgang komt – nu nog versterkt door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Hoofdzakelijk Afrika wordt daardoor niet getroffen. Ten eerste, omdat daar veel volkeren om culturele redenen inzetten op mogelijk veel nakomelingen, ten tweede, omdat daar niemand de “verbetering brengende” inentingen vertrouwt – te omvangrijk waren daar de “onderzoeken” van de farmaceutische industrie en ook Bill Gates tot nu toe, die tot ontelbare doden geleid hebben.

Deze NGO wil daarbij vooral graag de bevolking in islamitische landen en ook in Afrika reduceren respectievelijk de bevolkingsgroei onder controle brengen. Het idee daarachter is natuurlijk aanmatigend, arrogant en kolonialistisch. “Het veel slimmere Westen” kan dus voor andere volkeren en naties bepalen hoeveel kinderen daar geboren mogen worden. Dat zou ook kunnen verklaren waarom deze warrige en zelf-hatende theses overal daar in vruchtbare bodem vallen waar westelijke decadentie heerst, terwijl men zich er in ontwikkelingslanden niet mee bezig houdt.

Positieve familiepolitiek niet gewenst

Dat Frankrijk een koers tot behoud respectievelijk stijging van het geboortecijfer volgt, is de NGO een doorn in het oog. “In Frankrijk zou de pro-natale politiek naar beneden gecorrigeerd moeten worden. Er moet ´demografische nuchterheid´ bereikt worden; dat vereist de toekomst van de mensheid.” Dit zijn de slotwoorden van het artikel in “Le Monde”. Men heeft dus ook weer een nieuw eufemisme paraat, een formulering om relatief moorddadige doel mooi te praten. “Demografische nuchterheid”. Dat herinnert aan de “Planned Parenthood” – de “gepland ouderschap” genoemde campagne voor massale abortus. Niet minder dan dat wordt ook voor de ontwikkelingslanden geëist, men wil voor zichzelf graag een deel van de $ 100 miljard koek van de COP om voor “vrouwen toegang tot voorbehoedsmiddelen” mogelijk te maken.

Wat de klimaat-fanatici helaas niet doen, hoewel het volgens hun logica de beste oplossing zou zijn: het goede voorbeeld geven en deze wereld verlaten, opdat ze gegarandeerd geen CO2 meer kunnen uitstoten.

Bron:
report24.news
Door: Willy Huber

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op NGO eist redding van het klimaat door “reductie van de menselijke vruchtbaarheid”

 1. karton zegt:

  Begin het onvruchtbaar maken van mensen dan bij de mensen die héél veel fokken. Dus bijv. bij islamieten, negers en het zg. “koninklijke
  gespuis”. Ik weet bijna zeker dat het “koninklijke gespuis” het grootste aandeel in de fokkerij heeft, zij geven de bezwangerde burger een som geld en…………geen haan die er naar kraait. Plm. 50% van de échte NL’ers heeft blauw bloed.

  Geliked door 9 people

  • Oliedom zegt:

   🤣🤣🤣👍

   Like

  • Blaffertje zegt:

   Gaat een probleem worden.

   In die popcorn landen waar kinderen als popcorn uitgepoept worden gaat dat niet gebeuren ze zijn daar te dom voor omdat ze zich laten leiden door hun geloof.
   Hun fabeltjes boek zegt dat het zo moet en dan schijnen die hersenen op een of andere manier uitgeschakeld te worden zodat ze zelf niet meer kunnen nadenken.

   Ik ben het er wel mee eens dat wij met teveel mensen op deze aardbol rondlopen, maar laat ze ophouden de opwarming v.d. aarde erbij te slepen, dat word ik schijtziek van omdat dat je reinste onzin is.
   Drie miljard jaar geleden liep er geen mens rond en was het klimaat ook aan schommelingen onderhevig, toen ging het ook van tropisch naar
   Ijstijd en vice versa.

   Geliked door 4 people

   • Joost Visser zegt:

    Ben het met u eens in deze dat er teveel domme mensen op deze aardbol rondlopen die denken dat er teveel mensen op deze aardkloot rondwobbelen.

    Like

   • Blaffertje zegt:

    Dan bent u het dus NIET met mij eens.
    Ik ben van mening dat er teveel mensen zijn en dat u dat dom vind ik heel dom.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Joost V. pp 4-22-2022 om 14.24 u. Op ‘t gevaar af dat u mij “dom” noemt, moet ik toch ff reageren met: u zult mij wel “dom” noemen als ik uw reactie nogal “dom” noem. Iemand die constateert dat er teveel mensen op de aarde rondlopen heeft volledig gelijk, zo iemand is niet dom maar ziet ‘t helder.

    Geliked door 1 persoon

  • apollonia652014 zegt:

   Die fokken als konijnen. Het ene is nog niet uit of ze zijn alweer zwanger van de volgende. Alleen hier zullen ze niks tegen doen. Omdat het de bedoeling is dat zij ons vervangen. Wat de blanken in deze verrotte wereld niet op wereld wil zetten, dun deze volkeren dubbel zo vaak. Precies wat Schwab, Soros, Gates en graaf Coudenhove-Kalergi als ideaal zien. Een slaafs ras van 1 en hetzelfde. Psychisch gestoord zijn ze.

   Geliked door 6 people

  • Peter Rissing zegt:

   Dat van dat blauwe bloed kan ik persoonlijk onderschrijven, hoewel meerdere generaties ‘geleden’.

   Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ P.Rissing op 4-12-2022 om 08.31 u.
    Een ons zéér dierbare vriendin is een nazaat van een “koninklijke” fokker. Haar opa was een zoon van Willem III, hij bezwangerde een dienstmaagd (die ná de daad géén dienst”maagd” meer was !)
    Een bij de “majesteit” in dienst zijnde tuinman kreeg een som geld om met het meisje te trouwen, hetgeen geschiedde.
    Onze vriendin lijkt exact een tweelingzusje van prinses Irene ! Niet uit elkaar te houden.

    Geliked door 2 people

 2. BosscheBol zegt:

  Onvruchtbaar maken van het volk: dat is de natte droom van de superrrijken.
  Het duurt een tijd voordat het volk het in de gaten heeft en het geeft niet zo’n enorme hoop lijken.
  Nadeel is dat het zo lang duurt voor het effect heeft. En als het volk het eenmaal in de gaten heeft, als ze begrijpen dat ze niets meeer te verliezen hebben, dan bestaat de kans dat ze iets gaan doen waarbij vergeleken de Franse revolutie een kleinigheidje was …

  Geliked door 1 persoon

 3. Htskday zegt:

  Over dat de wereld overbevolkt is, of raakt, is wel wat te zeggen.

  Het is nu nog niet echt overbevolkt, maar de bevolking is gewoon niet goed verspreid over de wereld, 90% woont op een kluitje in de grote steden, er zijn nog zat hele grote gebieden waar geen mens woont.

  Wel is het zo dat de wereldpopulatie de laatste 200 jaar enorm stijgt, en daar zou best wat aan gedaan kunnen worden om het aantal onder contrôle te houden, de bevolking kan nu eenmaal niet eindeloos doorgroeien.

  Bijvoorbeeld:
  Alle soorten voorbehoedsmiddelen altijd en overal gratis verkrijgbaar.

  Afschaffing van kinderbijslag en alle andere toeslagen en subsidies die daar mee te maken hebben.

  Voorlichten en duidelijk maken dat men voortaan zélf voor álle kosten van het kind verantwoordelijk is.
  Een kind kost u heel veel geld.
  Enz..

  De westerse wereld heeft het wel al door, meer dan 2 kinderen is tegenwoordig al veel.
  Nu de rest van de wereld nog..

  Men zou eerlijk moeten zijn ( 🤡 ) en de mensheid wereldwijd duidelijk maken hoe de situatie is, en wat er aan gedaan moet worden.
  Niet de hele populatie uitmoorden met een of ander klimaat of pandemie kutsmoesje, dat slaat helemaal nergens op.

  Tja, eerlijkheid.. waar vind je dat tegenwoordig nog…

  Een príkje kan je krijgen!

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ Htskday op 4-12-2022 om 07.23 u.
   Wie heeft die grafiek gemaakt, weet u dat ?
   Het gratis verstrekken van voorbehoedsmiddelen zal niet heel veel succes hebben, denk ik. Ongeciviliseerde volkeren, zoals bijv. negers en andere inboorlingen, fokken maar raak om ervan verzekerd te zijn dat zij op hun “oude dag” verzorgd gaan worden door hun vele kinderen.
   Bovendien zouden “koninklijke” fokkers een streng verbod moeten krijgen op het bezwangeren van andere vrouwen als hun eigen vrouw.
   En dat op straffe van “ontmanning” d.m.v. pletten tussen twee stoeptegels.
   Het verplaatsen van hele horden inboorlingen vanuit Midden- en Noord-Afrika naar Europa lost het probleem v.d. overbevolking niet op. Zélfs “deskundigen” als Rutte, Quag, Timmermans, Verhofstadt en Ollonkreng, hebben hiervoor géén oplossing.

   Geliked door 1 persoon

   • Htskday zegt:

    @karton,

    Dat grafiek heb ik zomaar van het internet geplukt, er staan er een heleboel, allemaal ongeveer hetzelfde, dus dat zal wel aardig kloppen.

    “”Ongeciviliseerde volkeren, zoals bijv. negers en andere inboorlingen, fokken maar raak om ervan verzekerd te zijn dat zij op hun “oude dag” verzorgd gaan worden door hun vele kinderen””

    Ja, dat is denk ik vooral een probleem omdat zij in die landen nog steeds geen pensioen of iets dergelijks hebben.
    Toen dat vroeger in de westerse wereld ook niet bestond hadden wij ook grote gezinnen.

    Bij de islamitische landen zal het ook wel met het geloof te maken hebben.

    Geliked door 2 people

 4. Meine zegt:

  Er is ooit een experiment geweest met muizen, om effecten van overbevolking te gaan simuleren. Gewoon even lezen, muizen zijn ook zoogdieren, er is veel herkenbaar…

  https://www.iflscience.com/universe-25-the-mouse-utopia-experiment-that-turned-into-an-apocalypse-60407

  Geliked door 2 people

 5. Willem zegt:

  D66 heeft een wets voorstel “Voltooid leven”. Na 75 jaar niet meer opereren. Met algemene maatregelen van bestuur, is het dan ook mogelijk dat je bepaalde medicijnen worden. Onthouden. Op die manier kunnen ook nog eens met droge ogen de woningnood op lossen. Vergeet niet wetten worden ondertekend door de koning, en die doet dat bij de gratie GOD s.

  Like

  • karton zegt:

   @ Willem op 4-12-2022 om 07.55 u.
   Toch heeft de door u geschetste voorstelling van zaken m.b.t. opereren en onthouden van medicijnen voor ouderen boven de 75 jaar, óók een positieve kant, immers : iemand boven de 75, die nog in leven is, maar geen medicijnen krijgt of geopereerd gaat worden, hoeft dan óók geen premie van een zorgverzekering meer te betalen, toch ?
   Met de aldus bespaarde kosten “wipt” zo’n bejaarde figuur ff naar bijv. Polen, Hongarije, België of Roemenië om zich daar te laten behandelen, betaalt handje-contantje, en reist fluitend (maar NIET vanwege z’n astma !!) terug naar Nederland.
   Potverdorie, als die situatie nú reeds zou hebben bestaan, had ik héél veel betaalde premie kunnen besparen en had dat kunnen besteden aan bijv. vakanties of bezoek aan een tandarts in Hongarije.

   Geliked door 2 people

 6. Peter Rissing zegt:

  Hoe, over welke periode en op welke manier, daar kan ik mij nog geen beeld van vormen. Maar dat het omgekeerde van een bevolkings-toename op onze aardkloot, minder leiden en op ongewenste wijze doodgaan van miljarden mensen -in de toekomst- zal veroorzaken lijkt mij voor de hand liggend.
  Geheel gevoelsmatig klinkt dat genoemde aantal van 5.000.000 mensen in de verre toekomst, aardig.

  Like

 7. Olie bol zegt:

  Bij wie gaan ze beginnen.

  Like

 8. Niek zegt:

  Valt mij op dat veel DDR propaganda gebruikt wordt, ook de 5 jaren plannen zijn weer uit de ijskast gehaald. Europa heeft een 10 jarenplan en een 30 jarenplan dan zou er toch een marxistische belletje moeten gaan rinkelen? Maar nee hoor, we gaan het gewoon doen. Eigenlijk zouden al die NGO’s de subsidie moeten worden ontnomen en hun bestaansrecht zodat regeringen weer kunnen regeren, ook mensen met teveel geld zouden we moeten opsluiten zoals Bill Gates, Soros, Elon Musk en nog een zooitje omgekozen koningen die de wereld verzieken en hun geld verdelen onder de mensheid. Zullen we die eerst van ons ontdoen om te kijken of het dan beter gaat met de wereld?

  Like

 9. Dijkstra zegt:

  Overal in de westerse wereld krijgen vrouwen minder dan 2,1 kinderen, de zogenaamde vervangingsfactor. Dat betekent dat de bevolking op termijn zal krimpen. Dat effect is vaak niet meteen merkbaar omdat mensen ook langer leven.
  Bevolkingsgroei vindt nu alleen nog plaats in Afrika (ca 40 miljoen per jaar) en de islamitische wereld (ca 20 miljoen per jaar).
  In bijna alle subsahara landen verdubbelt de bevolking elke generatie. Rond het jaar 2100 zal ongeveer de HELFT van de wereldbevolking in Afrika leven.
  Maar daarover geen woord in de Franse krant.
  Je zou mensen bezorgd kunnen maken over wat de gevolgen zijn van 4 miljard Afrikanen en de migratie die daaruit voortvloeit…

  Geliked door 1 persoon

  • Skarsgärd zegt:

   Goed gezien Dijkstra; we hebben onlangs de mijlpaal van 8 miljard bereikt. Ik bestudeer dit al van begin jaren ’90 toen zeiden de ‘experts’ steeds dat er over 20 jaar of zo een stabilisatie en krimp zou komen, niet dus, er komen ongeveer om de 10 jaar 1 miljard mensen bij, het gaat juist steeds sneller, maar dat heb je nu eenmaal met exponentiële groei, de verdubbeling van een aantal gebeurd in steeds kortere tijd https://nl.wikipedia.org/wiki/Exponenti%C3%ABle_groei In Afrika wonen deze eeuw nog meer mensen dan in China en India bij elkaar en die willen allemaal naar Europa; daarom zeg ik al jaren dat je het beste helemaal uit Europa kunt vertrekken. We hebben hier straks geen probleem meer met de islam, maar met afrikaanse stammen-culturen.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Le Monde is een Linksige krant en ze doen alsof gezinnen als deze nog veel voorkomen.
   Maar dat is verleden tijd toen ze hier nog erg R.K waren.

   Like

 10. Julia zegt:

  De wereld is werkelijk knettergek en doorgeslagen en besmet met het meest gevaarlijke virus namelijk krankzinnigheid. Het wordt van kwaad tot erger en blijft ongelooflijk hoeveel idioten die hierin mee gaan https://www.frontnieuws.com/zelfmoordlobby-blijkbaar-onderschat-nu-professionele-promotievideo-in-canada/ Er vindt een wereldwijde genocide plaats ik vrees dat kwetsbaren onder ons en ouderen als eerste de dupe worden van de doorgeslagen waanzin. Tijd vrees ik voor een daadwerkelijke oorlog als is het maar om een einde te maken aan de ziekelijke en gevaarlijke WEF tirannie dat zeer besmettelijk blijkt te zijn en miljoenen mensen zwaar de dupe hiervan zijn. In Nederland ziet men het ook al doorgeslagen woke cultuur, WEF dictatuur met als gevolg dat veel Nederlanders aan psychische klachten lijden.

  Geliked door 2 people

 11. bobzelf zegt:

  VOOR HET GEVAL , U NOG NIET HELEMAAL BEGREEP ????

  WAAROM HET OOK ONZE OORLOG IS ….

  IK HEB DE ASHOLES VAN DICHTBIJ IN HET ECHT GEZIEN

  “”THE MAIDAN “”” SPEECH .

  DAT VETTE VARKEN IS AL NAAR DE HEL ..

  OOM BOB

  Geliked door 3 people

 12. Harry zegt:

  Er zijn nu zo’n 1.4 miljard Chinezen en ik weet niet of de Chinezen die niét in China wonen , daarin meegeteld zijn .
  De Chinese overheid had indertijd de één kind politiek .
  Dat was bij dergelijke aantallen ook niet onverstandig .
  En je mocht wel meer kinderen hebben , maar iedere baby die er bij kwam , kostte je dan een maandloon aan “ boete “ .
  Mijn ex vriendin – een Chinese – had nog twee broers en een zuster , dus het kón wél .

  En wij maar ageren tegen die één kind politiek !
  En tegen het kort houden van de oeigoeren , notabene moslims die ieder land waar ze wonen totaal verzieken !
  Stomme bemoeizucht , toch ?
  Die Chinezen zijn écht niet stom , in vergelijking met onze overheden eigenlijk heel slim en uitgekookt !
  En wij zitten van de tweede kamer tot en met Brussel opgezadeld met een zwerm incompetente hufters !

  Like

  • karton zegt:

   @ Harry op 4-12-2022 om 10.53 u.
   Daar zegt u me wat, @Harry, “Oeigoeren”, bestaat die stam alleen uit islamieten ? En wonen die Oeigoeren alleen in China of kunnen ze ook zomaar in óns landje opduiken ?
   Dat die Chinezen die Oeigoeren opsluiten in werkkampen, en óók nog eens strikt gescheiden van vrouwen houden, verdient álle lof.
   Als die gasten de hele dag knoeperhard moeten werken hebben ze ’s avonds beslist geen puf meer voor “de daad”, dat hebben die Chinezen goed gezien. Wat u zegt : “De Chinezen zijn écht niet stom !”
   Zoals ik al vaker heb gezegd m.b.t. tot de heer Orbán :
   Hadden wij maar één Ping in “Den Haag”.

   Like

 13. Gienekehado St. zegt:

  ‘De kwaliteit van het sperma van mannen in de geïndustrialiseerde landen gaat achteruit. Volgens de Nederlandse uroloog Gert Dohle van het Erasmus MC heeft dit te maken met schadelijke stoffen in het milieu. “We kunnen het nog niet keihard bewijzen, maar er zijn sterke aanwijzingen dat hormoonverstorende chemicaliën in ons milieu de oorzaak zijn.’

  Artikel uit 2016. Inmiddels denkt men dat het in 2050 nog een hele toer wordt om een kind te maken! Waarschijnlijk zit het sperma en de eicellen dan vol met microplastics!

  Like

 14. ronjaspers zegt:

  De satanische globalistische elite willen een NWO.Hiervoor moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven.Aan dit plan werken de satanisten al 100 jaar of langer.100 jaar geleden leefden er maar een paar miljard mensen op aarde.Het gaat die satanisten niet om die zogenaamde overbevolking.Ze willen de aarde voor zichzelf alleen.

  Geliked door 1 persoon

 15. R Thomasson zegt:

  Wij zullen maar beginnen met alle leden van deze NGO te castreren en steriliseren.

  Like

 16. J.v.d.Heijden zegt:

  On topic:
  Prof.Hermann Harde:
  Das Klima retten ist eine absolute Wahnvorstellung.
  PDF https://tinyurl.com/387pnkma

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s