“Verschil moet er zijn”. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op “Verschil moet er zijn”. . .

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Ik las ergens een artikel over een voedselbank in Amsterdam waar een rij stond van 200 meter en de fotograaf die hiervan eenfoto maakte geschokt was door het aantal mensen dat daar stond.
  Maar wat Ik me dan af vraag, onder welke steen heeft deze fotograaf dan geleefd de laatste 15 jaar of zo, want als hij er nu pas achter komt hoe ernstig de sutuatie is kun je toch echt wel zeggen dat mijnheer de fotograaf ook maar gewoon al die tijd in zijn eigen bubbel geleefd heeft.
  Of zie Ik dat verkeerd??

  Geliked door 6 people

 2. saddy zegt:

  Verschil is er ook:

  Meloni gaf net aan dat het enige wettige betaalmiddel de biljetten, uitgegeven door de ecb, zijn.
  Electronisch geld is geen wettig betaalmiddel maar een vorm van particulier geld.
  Daarom wil ze dat italianen meer contant geld gaan gebruiken en minder credit cards.
  In haar aanstaande begroting staat dat winkeliers digitaal geld mogen weigeren en de betaallimiet met cash gaat van 1000 naar 5000 euri.

  Maw er is iemand opgestaan tegen de digitale dictatuur.

  Diep respect voor deze vrouw. Ik denk wel dat ze als de wiedeweerga nu ook de ngo’s moet verbieden.

  (komt van suzanne nieuws, een youtube podcast, met bijna elke dag wel een mooi europees nieuwtje.)

  Geliked door 3 people

 3. Marijke zegt:

  Die Nederlanders die in de rij moeten staan bij de voedselbank, moeten wel verplicht meebetalen aan de hotels en cruiseschepen van de asielzoekers. Ook voor hun ziektekostenverzekering. Dit is niet uit te leggen! Grenzen dicht!

  Geliked door 5 people

  • Olie bol zegt:

   Grenzen dicht dat is al 20 jaar te laat

   Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Marijke Heel triest maar al de Nederlanders die in de rij staan bij voedselbanken of nog amper het hoofd boven water kunnen houden vinden het allemaal blijkbaar best. Onderdanigheid is de grootste vijand gevolg in de rij voor voedsel, in de kou, keuze moeten maken of eten of energie, onderaan de wachtlijst voor een woning omdat het tuig in Den Haag discrimineert en de kansparels voorrang verleent op de al schaarse woningen, gratis zorg terwijl wij onze blauw betalen aan premie en door overbelasting van de zorg op een wachtlijst mogen voor een eventuele operatie en ga zo maar door. Nederlanders hangen liever op de bank en vinden een voetbalwedstrijd of autoraces belangrijker dan de toekomst van hun kinderen en de welvaart van eigen land. Ook zij zullen over niet al te lange tijd van de koude kermis thuis komen maar helaas gedane zaken nemen geen keer.

   Geliked door 1 persoon

 4. Peter Rissing zegt:

  Lijkt mij een relevante vraag: Wat is het percentage statushouders en/of asielzoekers in al die rijen voor de voedselbanken in NL ?

  Like

 5. Daan Kranenburg zegt:

  Bij1 roept de verre nakomelingen van Surinaamse slavenafkomst op tot bewustwording:
  “Wees dankbaar dat uw verre slavenvoorouders naar Suriname zijn getransporteerd. Als dat niet was gebeurd was u waarschijnlijk nooit geboren geworden of bij uitzondering misschien in een rietenrokje met een emmer water op het hoofd dagelijks 20 km ergens in Afrika rondgelopen!” Nu woont u lux en vrij in het gulle en gastvrije Nederland. Toon uw dankbaarheid aan de verre nakomelingen van de Nederlandse blanke slavenhandelaren door gezamenlijk 200 miljoen euro naar ze over te maken op giro 500000!

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Daan Kranenburg De Tweede Kamer is toch een lachertje vooral met dat soort jankerds als Simons. Dat wijf vult ongehoord haar zakken op kosten van de hoofdzakelijk witte belastingbetalers stond jaren terug met haar kinderen voorop bij de intocht van Sinterklaas met Zwarte Pieten. Het is een oproerkraaier die morgen nog opgepakt moet worden. De enige die de echte huidige slaven zijn zijn de hoofdzakelijk wit werkende betaalslaven die worden belaagd met allerlei belastingverhogingen en de jaarlijkse blauwe envelop om o.a. dat zwarte volk dat hoofdzakelijk van uitkeringen leeft o.a. de Bijlmer en gevangenissen zitten er vol van te onderhouden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s