DE DIGITALE CARBON-EURO IS EEN MUNT DES DOODS

(Door: “Weethetwel”)

Het is niet voor niets dat zo’n haast gemaakt wordt met het invoeren van de digitale Euro. De toepasselijke naam voor die Euro is de Carbon-Euro. Het doel van die Carbon-Euro gaat inmiddels veel verder dan het vervangen van het huidige geldstelsel. Het is een er-op-of-er-onder offensief. Het primaire doel van die Carbon-Euro is: De mensheid nóg meer tot slaaf te maken van een steenrijke elite.

Maar er is nog een ander doel bijgekomen: er is grote haast geboden. Miljarden mensen hebben recent een injectie gehaald die voor de meesten onherroepelijk binnen een beperkt aantal jaren tot ziekte en dood zal leiden. Het kan niet anders zijn dan dat zelfs de meest naïeve gelovigen de ogen geopend gaan worden. De woede en ontgoocheling (ontgoogleling) zal enorm zijn. De mensheid zal zich realiseren dat ze willoos het slachthuis ingegaan is voor een dodelijke injectie. Dat de mensen in wie ze juist vertrouwen hadden hun moordenaars blijken te zijn…….

Digitale gevangenis

Op het moment dat het bij de massa doordringt hoezeer ze te pakken is genomen, is het voor de moordenaars een stuk gunstiger als de slachtoffers in een digitale gevangenis zitten om hun dood af te wachten. Beter dan dat ze nog de vrijheid bezitten korte metten te maken met hun moordenaars. Want hun moordenaars zijn niet alleen het kleine clubje steenrijken: dat waren slechts de opdrachtgevers. De uitvoerders zijn de politici, burgemeesters, de medewerkers van de overheid, GGD, artsen die meewerkten aan de dodelijke injecties, bedrijven die de injecties verplicht stelden; het zijn er velen. En die komen aan de lantaarnpaal te hangen als de woede losbarst. Vandaar dat er zo’n haast is de mensen in de digitale gevangenis vast te zetten. Dat zou de moordenaars nog een tijdje kunnen redden van hun lot.

Reductie van het aantal mensen

Het wordt gewoon hardop gezegd: er zijn veel te veel mensen op aarde en het aantal moet drastisch gereduceerd worden. De 8 miljard van vandaag zouden terug moeten naar 500 miljoen. Dat betekent zo’n beetje dat de bevolking met 90% moet afnemen. Verbijsterend is dat de hersenspoeling al zo ver gevorderd is dat menigeen die benodigde afname meteen zal beamen. Het wordt alleen een beetje vervelend dat degene die spontaan zegt dat het aantal mensen verminderd moet worden er geen idee van heeft dat hij zelf al aan de beurt is geweest. Vaak hebben ze al de vierde of vijfde injectie gehad en staan ze volmondig hun eigen dood toe te juichen. Wie oplet, ziet dat hun gesprekken nu al meestal gaan over de vele gevallen van kanker, longklachten, bloedvatvernauwing (bloedklonters), tia’s en hartaanvallen in het afgelopen jaar van henzelf of hun geliefden. Maar het kwartje wil maar niet vallen. Een mevrouw die in een rouwproces zat van drie naasten die plotseling overleden waren, had als diagnose: ze waren vier keer gevaccineerd maar zelfs dat hielp niet.

Functie van de Carbon-Euro

De naam zegt het al: deze Euro moet de Carbon-huishouding reguleren. Carbon (koolstof, scheikundig het symbool C) is de basis van het leven op Aarde. Verbranden van koolstof levert energie op en dat is de basis van het leven op Aarde. Daarbij ontstaat het gas CO2. De zon maakt samen met planten van die CO2 weer C en zo ontstaat een kringloop van het leven op Aarde. Dat is een volkomen natuurlijk proces waar de mens geen echte invloed op heeft. Toch heeft de politiek besloten dat één schakel uit die kringloop besmet verklaard moet worden: het verbranden van koolstof waarbij CO2 ontstaat, oftewel de schakel die noodzakelijk is voor het leven op Aarde. Het vereist geen grote intelligentie om in te zien dat wanneer machthebbers controle willen uitoefenen op het leven op Aarde zij controle willen over de hoeveelheid CO2 die er geproduceerd wordt. Het is volkomen onzinnig, maar het is wel datgene wat er nu gebeurt en wat er door niet aflatende propaganda in gedramd wordt.

De Carbon-Euro

Uitgangspunt van de Carbon-Euro is niet meer de vrijheid om te kopen wat men wil, maar wordt nu het reguleren van bestedingen om CO2 te minimaliseren. De maatschappij heeft er volgens de WEF-politici voor gekozen vooral bestedingen te doen die niet belastend zijn voor de Aarde, dat wil zeggen het minimaliseren van het leven, het minimaliseren van de geproduceerde CO2. Iedereen moet stil blijven zitten. Het verbruiken van energie heet “verbranden” en daarbij komt het gas CO2 vrij. Na vijftig jaar “voorlichting” roept bijna iedereen blindelings “we moeten minder CO2 produceren”. Het is dus logisch dat de Carbon-Euro er niet meer is om vraag en aanbod in de economie te reguleren, maar vooral om een bijdrage te leveren aan vermindering van CO2. Deze digitale munt kan men beschouwen als een soort zelf opgelegde beperking om een bepaalde hoeveelheid koolstof (Carbon) te mogen verbranden en daarmee CO2 te produceren. Het échte gevolg wordt pas duidelijk als de massa dit verhaal gelooft en een munt omarmt die zijn leven alleen maar beperkt.

De waarde van de Carbon-Euro

Een munt heeft bestaansrecht als hij algemeen aanvaard en gewild is. De Carbon-euro heeft het geluk dat er zoveel goedgelovige sukkels bestaan. Zij denken dat het een munt wordt waarbij er geen cash-geld meer bestaat, maar dat er verder niets verandert. Men denkt nog steeds leuke bestedingen te kunnen doen om leuke dingen te beleven. Niets is minder waar. De nieuwe Carbon-Euro is vooral een munt om alles zo minimaal mogelijk te doen zogenaamd om de Aarde te redden. In werkelijkheid betekent het natuurlijk dat men iedere economische vrijheid kwijt is.

Het minimale is echter tevens de grote kracht van deze munt. Doordat de vrolijke economie door de Great Reset goeddeels verdwenen is, bestaat er grote armoede en dus een groot overschot aan mensen die vroeger “overbodige” producten maakten. Harari, de adviseur van Klaus Schwab en één van de architecten van het nieuwe WEF-systeem, noemt ze wel eens oneerbiedig: de nutteloze mee-eters. Maar het WEF is hen evenwel toch veel dank verschuldigd, want 80% van deze mensen heeft als argeloze sukkel meegewerkt aan deze maatschappelijke omwenteling. Zij krijgen daarom tot aan hun dood een basisinkomen.

Helaas zijn het er zoveel dat het minimuminkomen in het nieuwe Carbontijdperk er alleen in voorziet dat er nét genoeg Carbon-Euro’s ter beschikking worden gesteld om in leven te blijven. Dat maakt de Carbon-Euro tot een bijzonder waardevolle munt: krijg je er geen, dan ga je gewoon dood van de honger en de ontberingen. De Carbon-Euro ontleent zijn waarde dus niet aan goud/zilver of het waardeloze fiat-geldsysteem, maar aan het verschil tussen levend blijven of dood gaan. Waardevoller was een munt nog nooit, althans voor degenen die er aan overgeleverd zijn. Iedere vrijdag wachten de basis-inkomers gespannen op het moment dat het groene vinkje op hun QR-pas oplicht waardoor ze hun porties insecten kunnen kopen en de stroom weer even aangaat om te kunnen douchen. Echt een geluksmomentje. Varkens voor wie de trog gevuld wordt.

Is het allemaal wel zo leuk?

Mensen die werkelijk hun hersens gebruiken, weten donders goed dat deze gemanipuleerde digitale samenleving geen enkele toekomst biedt. In het belang van onze kinderen en kleinkinderen zou het vanzelfsprekend moeten zijn de strijd voor de vrijheid aan te gaan. Maar de meute houdt zich stil en hoopt dat het voorbij zal gaan. Vergeefse hoop. Vrijheid zal altijd verdedigd moeten worden en komt niet vanzelf. En het lijkt niet alleen meer de vrijheid te betreffen, maar zelfs het hele voortbestaan van de mensheid. Daar komt bij dat er een steeds grotere groep desolate mensen begint te ontstaan die beseft dat ze zich bezig hebben gehouden met genocide en nu op alle mogelijke manieren proberen te verhinderen dat ze ter verantwoording geroepen worden. Dat is een extra factor die voorkomt dat de genocide aan de orde wordt gesteld. De spanning loopt op. Zal het lukken de mensheid in de digitale gevangenis op te sluiten of zal de spirit, de geest, de creativiteit, de vrijheid of de liefde het winnen. De uitslag zou volstrekt duidelijk moeten zijn, want computers kennen geen gevoelens, geen sensualiteit en zouden de verliezers moeten zijn. Maar meer dan 50 jaar hersenspoeling kan ook niet zo maar uitgewist worden. Het worden spannende tijden.

Door:
Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: Hier vindt u alle artikelen van “Weethetwel” op de site “E.J. Bron”. Alleen in de corona-periode al meer dan 60. Het is een interessante ontdekkingstocht naar de vele pogingen om de mensheid te gronde te richten)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op DE DIGITALE CARBON-EURO IS EEN MUNT DES DOODS

 1. Julia zegt:

  Willen wij nog leven in een digitale gevangenis? Willen we aan de honger en in de kou? De zogenoemde regeringen c.q. partijen waar miljoenen mensen op hebben gestemd en vertrouwen in hadden is de grootste vijand en gelijk aan de NAZI’s. Niets geleerd dom volk van de geschiedenis dit wordt uw toekomst door lafheid en onderdanigheid of angst? https://niburu.co/het-complot/18056-de-mensen-zullen-smeken-om-naar-de-kampen-te-mogen-gaan

  Geliked door 4 people

 2. D.G.M.Holland zegt:

  Zie deze documentaire wat er gaat gebeuren met Uw geld…
  BLIJF CASH BETALEN….

  https://hetanderenieuws.nl/docu-state-of-control-nederlands-ondertiteld/

  Geliked door 2 people

 3. pepo Copyright zegt:

  Goed artikel 👍
  Ik wil hieraan toevoegen dat er ook een uiterste besteden datum op zit in die digitale euro.
  Als je je geld niet hebt uitgegeven vóór een bepaalde datum, dan vervalt je geld gewoon.

  Geld met een houdbaarheid datum dus.

  Geliked door 5 people

 4. R Thomasson zegt:

  Op het Israëlische blog ‘Orot’ waarschuwt een ex hoge legerofficier van het IDF de bevolking van Israël voor de komende oorlog. Hij zei duidelijk dat de oorlog zal niet enkel Israël treffen, maar de hele wereld; m.n. Europa!!!!! De bevolking moet zich voorbereiden dat er een oorlog komt. Mensen kunnen veel zelf doen om de eerste 48 uur te overleven. Die zijn de meest kritisch. Bijvoorbeeld: etenswaren opslaan met lange levensduur; meel, rijst, olie, suiker, ingeblikt voedsel enz. Verder adviseert hij vaccine lichtjes, goede lantaarn, radio transistor op batterijen, batterijen, eerste hulpkit enz. Zijn belangrijkste advies is: HOUDT CONTANT GELD THUIS! Door cyberaanval en/of fysieke aanval (bombardementen) kan de hele communicatie netwerk wegvallen: geen internet, geen telefoon, geen elektriciteit. Alles zal platliggen. Men kan veel geld op de bank hebben, maar geen toegang tot het geld. En dan? M.a.w. CONTANT GELD IS BELANGRIJK OM TE OVERLEVEN! Iets wat de globalistische beesten ONZE VIJANDEN! Niet graag willen dat dat juist zal gebeuren.

  Geliked door 2 people

 5. BigLJohn zegt:

  Brussel is al meer dan een jaar bezig met de digitale Euro. De tweede kamer heeft afgelopen maandag er al over gestemd, alleen is er nergens informatie over te vinden. Bijna de gehele tweede kamer zal wel voor gestemd hebben. Vandaag of morgen zal het opeens bekend gaan worden. Zullen we met ons allen besodemieterd gaan voelen.

  Geliked door 4 people

 6. R Thomasson zegt:

  Bedankt voor het schrijven van dit belangrijke stuk. Mensen beginnen nu langzaam wakker te worden, maar helaas gaat het heel langzaam. Te langzaam! Dat geeft de elitaire entiteiten uit het duisternis tijd om meer rottigheden uit te vreten. Hun voetvolk, de moderne Quislings die onze politieke leiders zijn, zouden geen moment aarzelen in de houding te staan en ZUM BEFEHL te komen. In hun zieke kop zien zij uitsluitend geld en vervolgcarrière. Hun slagzinnen zijn: SAMEN VOOR ONS EIGEN EN DE REST KAN DE RAMBAM KRIJGEN. Zij zijn zelfs niet in staat in te zien dat hun Don’s zijn niet enkel geldbeesten, maar ook zware prutsers die alles in de stront laten lopen.

  Geliked door 4 people

 7. mooinique zegt:

  Ik laat mij niet bang maken. Voor wie wel bang is misschien Roebels kopen?! Of de Chinese munt😂🤣😂

  Like

 8. saddy zegt:

  “”Uitgangspunt van de Carbon-Euro is niet meer de vrijheid om te kopen wat men wil,””

  Volgens mij mag je rustig zeggen: niet meer de vrijheid om te leven zoals men wil.

  Je kunt niet meer sparen, je kunt niet emigreren, je wordt dagelijks geleefd.

  Verder prima verhaal dat niet vaak genoeg verteld kan worden.

  Geliked door 5 people

 9. ronjaspers zegt:

  Weethetwel.Heel goed artikel,ik waarschuw de mensen al langer dat de smerige elite het contante geld gaan afschaffen.Als de mensen niet hadden zitten slapen,zag je het jaren geleden al aankomen.Al een paar jaar zijn de banken bezig om hun bankkantoren te sluiten,vooral in dorpen.Sinds een jaar heb je vooral in supermarkt winkels scan apparaten voor je boodschappen. En moet je met je pinpas betalen,contant gaat niet,ik denk zelf dat in 2023 het contante geld wordt afgeschaft.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s