Onderwijs uw kinderen!

(Door: “Elise Nijmegen”)

Mijns inziens worden onze vrije wil en intuïtie door omstandigheden en instituten buitenshuis vanaf jongs af aan een soort van de grond in geboord,
Je geeft je kind van jongs af aan aan anderen, die bijna álles wat u uw kind heeft meegegeven veranderen, persoonlijk vind ik het indoctrineren van kinderen op scholen ongehoord.

Nu worden zelfs op de babyopvang, de kleuterschool tot aan de universiteit toe de SDG-doelen aangeleerd,
Niet omdat u dat als ouder wilt, dat geknuffel met vreemden, dat gendergedoe en masturbatie informatie voor onder de 10, mijns inziens is het echt heel verkeerd.

Natuurlijk moeten er regels zijn, maar er kunnen ook teveel regels zijn, regels die ingaan tegen wetboeken, mensenrechtenverdragen, kinderrechten en natuurwetten en Neurenberg codes,
Om nog maar niet te beginnen over ethiek, normen, waarden, respect en eerlijkheid, mijns inziens zitten ze in Den Haag en bij mondiale dictatoriale instituten niet in een gezond-verstand modus.

De consequenties van het doorvoeren van het beleid van de SDG-doelen is het einde van de vrijheid van de mensheid,
Dictatuur, communisme, één denkwijze, en wie het daar niet mee eens is, krijgt ineens op de één of andere manier een heleboel problemen, het is tijd voor gerechtigheid en gelijkheid.

Wat ik niet mag, dat mag u ook niet, doe niet een ander aan wat u niet wilt dat u geschiedt, ongeacht positie, afkomst, familie of relaties,
Als u ziet dat iets niet klopt, praat erover, als u slachtoffer bent van een satanist of andere crimineel, deel uw verhaal, het was niet uw schuld, die andere was duister en vies.

Die ander zat tegen uw wil in aan u of aan uw kind, 
Zou het zo zijn dat macht, geld en de wil om ergens bij te horen, empathie, normen en waarden en het gezonde verstand aantast? Wat is, of andersom, een Zwarte Piet zonder Sint?

Wij als ouders hebben er een taak bij, het blijven aanduiden wat wel en wat niet normaal is, welke rechten uw kind heeft en hoe met de onrealistische maatschappelijke druk om te gaan,
Hoe ze moeten opkomen voor zichzelf, hun innerlijke kracht leren kennen en eerlijk gezegd een beetje meditatie kan ook geen kwaad om een gat in de haastige wereld te slaan.

Voor mijn dochter Elisabeth, waar in de wereld je ook bent, ik mis je en hoop dat je in goede gezondheid verkeert en veilig bent.
Ik hoop je gauw weer te zien, en heb je een heleboel te vertellen, ik hou van je, hou je sterk en in gedachten ben ik bij je, maar dát… is algemeen bekend.

#Saveallthekids

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Onderwijs uw kinderen!

 1. wim zegt:

  Ouders hebben de macht. Maar dan moeten ze die wel gebruiken. In de VS hebben ouders al vaak gewonnen van woke schoolbesturen en/of woke leerkrachten. Maar als ouders hun eigen kinderen niet durven beschermen. Zal moslim ouders niet gebeuren dat leerkrachten hun kinderen ‘afpakken’.
  .

  Geliked door 2 people

 2. Ravian zegt:

  Ideologie hoort gewoon niet op scholen thuis, en mensen die dat niet kunnen of willen begrijpen dienen uit het onderwijs geweerd te worden (is nu exact het omgekeerde).
  En “onderwijzers” die menen minderjarigen met allerhande seksuele perversiteiten te moeten confronteren horen opgepakt en in de bak gegooid te worden, waar zij thuis horen.
  Hetzelfde geld vervolgens voor “onderwijzers” die menen dat normaal seksueel onderricht ook al aan kleuters en jonge kinderen ruim voor hun puberteit gegeven behoort te worden, dat valt namelijk gewoon onder pedofilie, die “onderwijzers” horen dus ook in de bak thuis.
  Dit is overigens allemaal onderdeel van de Marxistische ideologie, die normale sociale structuren, zoals het gezin, wil vernietigen, en kinderen al vanaf hun geboorte wil kunnen indoctrineren.
  We moeten dus feitelijk gewoon van die hele verderfelijke Marxistische ideologie af, en om te beginnen in het onderwijs, omdat het anders sowieso een gevalletje “dweilen met de kraan open” blijft.

  Geliked door 2 people

 3. BigLJohn zegt:

  Vandaar die nadruk van het Rijk dat vrouwen moeten werken, zodat hun kroost opgevoed kan worden door vreemden. En dit herhaalt zich in verdere scholing van de jeugd. Het Rijk heeft in deze maar EEN doel; de Nederlandse bevolking omtoveren tot WEF aanhangers.

  Geliked door 1 persoon

 4. ronjaspers zegt:

  De homo lobby die achter die LHBGT freak show zit komen voor jullie kinderen.Ze willen dat volwassenen sex moeten kunnen hebben met baby,s en kinderen van alle leeftijden.Sodom en gommorah verbleekt hierbij.

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   En wat deed God met Sodom en Gomorra ? Juist ja, de atoombom erop. Na onderzoek bleek dit het meest voor de hand liggende. Er werden door onderzoekers een soort van glaskorrels gevonden die alleen maar konden ontstaan door de immense hitte van een atoombom. Het is niet te hopen dat ze zo’n ding ook op onze lazer gaan gooien. Inspiratie; boek van Erich von Däniken.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s