Elon Musk: “Twitter heeft zich gedragen als een arm van de Democratische Partij”

(Vertaling: E.J. Bron)

Ik ben niet van plan om zelfmoord te plegen”

De nieuwe baas van Twitter, Elon Musk (foto), nam zaterdag openlijk het woord, toen hij aan een live-gesprek met een groep rondom de Duitse internetpionier Kim “Dotcom” Schmitz deelname en prompt meer dan 100.000 luisteraars in de live-chat bereikte. Musk legde ook uit waarom de mainstream media het grootste schandaal van het jaar verzwijgen.

Volgens Twitter hebben tot nu toe 1,8 miljoen mensen het gesprek gevolgd. Kim “Dotcom” Schmitz vroeg Musk wat hij tegen de media te zeggen zou hebben, die in 2020 het Hunter Biden laptopverhaal geïgnoreerd hebben en nu eveneens geen koppen aan de grootste onthulling van het jaar wijden.

“Ze proberen het verhaal klein te houden, omdat ze de Amerikaanse publieke opinie belogen hebben”, zei Musk. “En voordat ze toegeven, doen ze gewoon net alsof er niets gebeurd zou zijn. Het is een schande.”

Schmitz sprak Musk erop aan dat volgens de gepubliceerde interne documenten Twitter tijdens de verkiezing van 2020 nauw contact onderhield met het “Biden-team”. “Als Twitter partij kiest voor een ´team´ en afwijkende meningen censureert, dan is dat heel duidelijk verkiezingsmanipulatie”, aldus Musk. “Wat moet je er nog meer over zeggen?”

“Twitter heeft zich gedragen als een arm van de Democratische Partij. Het was absurd.”

Schmitz wees erop dat dezelfde soort van censuur en manipulatie bij alle internetplatforms zou plaatsvinden. “De linkse meningsdominantie is waanzin. Twitter is nu het enige grote platform dat niet meer meedoet aan deze collectieve waanzin”, aldus Musk. “Misschien zou ik meer lijfwachten moeten regelen.”

Schmotz vroeg Musk of hij zich zorgen zou maken over zijn persoonlijke veiligheid. “Misschien zou ik me daar zorgen over moeten maken”, zei Musk. “Maar ik denk dat wanneer je fair met de mensen omgaat, dat je de mensen aan jouw kant hebt.”

Hij werd er door senator Elizabeth Warren van beschuldigd dat “één man het narratief controleert”, maar dat het werkelijke probleem zou zijn “dat één man niet in het gareel loopt, terwijl alle anderen geordend zijn”, aldus Musk. “En zodra er eentje niet in het gareel loopt, zou dat aanstekelijk kunnen werken. Als we een discussie over de waarheid hebben, en Twitter wint, dan heeft de waarheid gewonnen.”

Musk zou zich ook zorgen maken dat organisaties zoals de EU voor problemen zouden kunnen zorgen, zei hij. “IK heb niet verwacht dat het een onderneming zonder risico wordt. Maar ik geloof ook dat elke organisatie die zich opstelt tegenover de wil van het volk zelf grote problemen zal krijgen. In ieder geval in de VS.”

Het risico “dat me iets overkomt” zou “significant” zijn, aldus Musk. Maar dat zou hem de inzet voor de vrijheid van meningsuiting waard zijn. “ “In de geschiedenis is de vrijheid van meningsuiting de uitzondering, en niet de regel. We hebben veel geluk.”

Musk stelde – half schertsend – vast dat hij niet van plan zou zijn om zelfmoord te plegen. “Ik ben niet van plan om zelfmoord te plegen. Als ik plotseling zelfmoord heb gepleegd, dan is het niet echt.”

Hij zou het heel ironisch vinden dat veel politici om meer censuur roepen, aldus Musk. Universiteiten on onderwijsinstellingen zouden tegenwoordig aan het “woke-hersenvirus” lijden, aldus Musk. “Hoeveel intellectuele vrijheid bestaat er tegenwoordig in academische instellingen?”, zei Musk. “Of zegt iedereen alleen maar wat hen wordt voorgekauwd?”

Kim Schmitz stelde voor dat Elon Musk een stemming zou moeten houden of de klokkenluiders Julian Assange en Edward Snowden ontslag van rechtsvervolging zouden moeten krijgen. “Dat is een goed idee”, zei Musk. De stemming is hier te vinden.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Elon Musk: “Twitter heeft zich gedragen als een arm van de Democratische Partij”

 1. ronjaspers zegt:

  Die rat elon musk is lid van de satanische globalistische elite.Hij heeft te maken met die chips die de nazi/rotschild klauSS schwab in ons hoofd wil implanteren.

  Geliked door 1 persoon

 2. Frits zegt:

  Voor mij is Musk het licht in de duisternis. 👍👍

  Geliked door 1 persoon

 3. saddy zegt:

  De druk op de FBI om Elon af te knallen zal inmiddels idd heel groot zijn.

  Musk: ‘The Risk of Being Shot is Quite Significant.. Definitely Not Taking any Open Air Car Parades’

  Geliked door 2 people

 4. Ravian zegt:

  “Twitter heeft zich gedragen als een arm van de Democratische Partij”

  Net als de rest van de bedrijven die tezamen het internet in de hand hebben, van Facebook via Google tot Wikipedia.
  En de meeste van de kleinere spelers deugen ook niet.
  Het hele internet is geïnfecteerd met het linkse virus, en de enige anti-virus software die je er tegen kan beschermen zit in je eigen bovenkamer.
  Musk is, wat dit betreft, in ieder geval goed bezig.
  Hij zal onderhand wel bovenaan de hit lijst van de Deep State staan.
  Als ik hem was zou ik zelf ook eens zo’n lijstje maken, en wat bekwaam personeel inhuren, de aanval is nog altijd de beste verdediging tenslotte…

  Like

 5. LUCIA zegt:

  Het punt is dat je het nooit zeker weet waar Iemand/Musk, staat tot het eind wanneer de maskers vallen, is alles een balletje balletje spel…heeft hij zich bedacht en vaart hij idd een voor ons gunstige koers nu… of is hij stiekem nog controlled opposition oftewel de luis in de pels??who knows how the wind blows

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s