Even een vraagje . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; José)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Even een vraagje . . .

 1. karton zegt:

  Kan dat “Glazen hutje” niet luchtdicht worden afgesloten terwijl die Hilversumse oproerkraaiers in die hut a.h. “werk” zijn ?
  Geef uw donatie liever aan de V.V.S.H. (Vereniging Voor Seksuele Hervorming), die VVSH zal er zéér nuttige dingen mee doen, bijv. het uitdelen van gratis voorbehoedsmiddelen aan degenen die dat nodig hebben, of gratis (alléén voor de dames) inlegkruisjes en/of maandverband !
  Houd toch eens op met het “geld uit de zak kloppen” van de reeds noodlijdende bevolking !

  Like

 2. oliedom zegt:

  NEE, Want ik doneer NOOIT en heb dat ook nog NOOIT gedaan, omdat IK vindt dat de “Heren en Dames” van die zieligheidclubjes de KOP al DIK genoeg hebben.
  Trouwens de wereldbevolking moet Krimpen en Niet groeien.

  Like

 3. Ben al dat gemekker over ARREMOE zat!! Met alle SOEPSIDIES, regelingen, uitkeringen, toeslagen etc etc. is er amper arremoe in het Kutlandje van Mark Rutte! Maar in dit door en door verwende kutland hoef je maar ff te jammeren en een ambtenaartje staat alweer klaar met de geldbuidel, want SIELUG!! Ik doe mijn boodschappen in een zgn. Vogelaarswijk oid. en zie altijd kinderen tussen de schappen graaien naar VREET!! Ja, er zal armoede zijn bij de Ouderen die WEL 50 jaar gewerkt hebben en belasting betaald. Nogal eens is ‘niks te makken’ ook eigen schuld!! Had je maar geen 6 kids bijeen moeten neuken, in de schulden steken, boven je stand leven etc. De CRIMINELEN op het Binnenhof hebben ZELF de zgn. armoedezooi gecreëerd! Wat je zaait, zal je oogsten! Krijg de CoronaTIEF om mij!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Beschimmeld Kaasje zegt:

  Ik geef uberhaupt niet aan een goed doel er is maar 1 goed doel dat ben IK zelf .

  Like

 5. Mijn eerdere reactie was wel wat kort door de bocht! Vandaag op Facebook veel aandacht voor energiearmoede. Ja, dat was ik echt ff vergeten, dat is er echt wel!! Veel mensen zitten te kleumen in huis. Maar in de AZC’s hebben ze wel mooi bed/bad/brood en de energiemeters zullen ook wel als een dolle draaien!!!!!!!!!!!!!! SCHANDE, mensen die wél 50 jaar gewerkt hebben en belasting betaald, weten niet wat ze moeten doen om het nog een beetje warm te hebben! En de echte winter moet nog komen!! Zelf woon ik ook in een oud (koud) huis, maar ben gewend om te improviseren. Achteraf is de winter zomaar weer voorbij.

  Like

 6. Skarsgärd zegt:

  DAT IS EEN GOEDE !!!
  Nog iemand die niet woke, maar WAKKER is, lui die zichzélf ‘gutmenschen’ vinden zie je altijd geld geven aan doelen ver weg, terwijl ze hun buren en kennissen niet zien, niet horen, een envelop in de brievenbus doen bij die mensen náást hun die het moeilijk hebben is niet zo moeilijk. Of wat overmaken naar de lokale voedselbank of het Leger des Heils, daar help je mensen híer mee. En dan heb ik het nog niet eens over de vele van die figuren die hun bejaarde ouders of grootouders met die dagen alleen laten zitten en de middag voor kerst even uurtje aan komen in het verzorgingstehuis, want ‘geen tijd, zó druk met het kerstgevreet’…..

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Ja ik wel,een paar kuub gas in het glazen huis.

  Geliked door 4 people

 8. boorzalf zegt:

  Geef helemaal niks aan die uitvreters van het glazen huis. Nooit gedaan trouwens. Linkse klerelijers zijn het.😝😝.

  Like

 9. Gerrit zegt:

  Onder de noemer Werenfridus helpt, zetten leerlingen van deze Hoornse middelbare school zich in voor verschillende goede doelen.

  Tot 16 December is dat de Voedselbank. Middels een Adventkalender kan elke dag een ander(houdbaar) product voor de Voedselbank mee naar school worden genomen.

  Op de kalender is elke dag te zien om welk product het gaat.

  Ik dacht zo, dat de oorzaak dat er een Voedselbank nodig is, in Den Haag gezocht moet worden. Rutte laat nu schoolkinderen opdraaien voor zijn falen.

  Like

 10. mooinique zegt:

  Nooit gedaan dus nu ook niet.

  Like

 11. Julia zegt:

  Ik doneer helemaal geen cent meer als ik weet dat mensen om mij heen echte armoede hebben zal ik met alles helpen. Maar niet al die klagers die ondanks alles toch nog auto rijden, bitterballen inslaan, genietend voor de buis hangen en ook nog eens flink genieten van onze centen namelijk allerlei toeslagen en in rijen op Schiphol staan om vakantie te vieren. Die liefdadigheidsdoelen heb ik allang afgeschreven vooral geen donatie naar die zogenoemde oorlogsvluchtelingen de Oekraïners die hier met vette auto’s zijn gekomen, genieten van gratis onderdak en zorg maar niet worden geconfronteerd met de torenhoge energiekosten. Daarbij zijn zij uitverkoren om te mogen werken dus die kunnen heel goed voor hun zelf zorgen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s