Risk . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Risk . . .

 1. Giller van de week; ‘Mensen maken zich zorgen over de TOEKOMST!!!! Haha, 50 jaar te laat, STIK ER MAAR IN!!

  Like

 2. hans zegt:

  Het ontgaat ze niet daarom zijn het ook psychopaten! Kunnen alleen door interventie gestopt worden.

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Rutte speelt uitsluitend smerige spelletjes is niet in staat een goed schaakspel te spelen. Hobbelt als een doorgeslagen idioot achter de VS aan maar beseft blijkbaar niet dat hij mede geheel Europa naar de afgrond helpt. Deze vent is een achterbakse huichelaar die eigen land en volk verraad maar ondertussen heel veel bloed aan zijn handen heeft door het blijven leveren van moordwapens aan de corrupte Oekraïne waarvan er nu al talloze via de zwarte markt in handen van ook terroristische organisaties is gekomen. Een grotere lamzak als Rutte kan een land niet hebben wij zijn er mooi mee gestraft mede met dank aan de domme schapen die achter deze idioot staan en blijven stemmen op o.a. de VVD, D66, CU en CDA.

  Like

 4. Alphons Mantel zegt:

  zinloze sancties jegens Rusland leiden ertoe dat Nederland de hoogste gasprijs van de EU betaalt

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Alphons Mantel Dat is juist de bedoeling januari verhoogt deze vernietigende staat der Nederlander weer naar 21% BTW dus het doekje voor het bloeden namelijk de 190 euro compensatie wordt dubbel en dwars terug verdiend. We kunnen er van uit gaan dat als Rutte en zijn kartel compensatie verstrekken zij dit gewoon terug pakken. Nooit anders geweest. Daarbij hoe halen zij het in hun zieke hersenen om een compensatie te verstrekken aan o.a. ministers met torenhoge salarissen, miljonairs kortom iedereen. Een beetje verstandig kabinet had een maximum van salaris c.q. inkomen gesteld om voor deze compensatie in aanmerking te komen. Weer zo een zet die werkelijk nergens meer op slaat maar wat fijn dat Rutte zijn bijdrage heeft overgemaakt aan de opvang van egels. De dieren verdienen het wel maar Rutte maakt hier gelijk een uitgekookt statement van. Wat een vreselijke idioot dat is onze MP het is je werkelijk om als Nederlander dood te schamen. .

   Like

 5. Ravian zegt:

  Zelfs voor een spelletje RISK missen onze “leiders” het benodigde strategische inzicht.
  Ze kunnen beter gaan Ganzenborden…

  Geliked door 2 people

 6. Julia zegt:

  Ik vraag mij af of Rutte nog wel over enig verstandelijk vermogen beschikt die idioot jaagt iedereen tegen zich in het harnas. https://www.ad.nl/buitenland/brussel-en-bulgarije-boos-over-opmerking-rutte-hij-moet-oppassen~a4dbbacc/ Uiteraard smeert hij hem weer en laat hij het overleg over aan Yesilgöz. Rutte is dan op een informele EU-Westelijke Balkan top in Tirana. Donderdag komen de EU-ministers van Justitie en Binnenlandse Zaken bij elkaar in Brussel. Bij elk van die drie gelegenheden zal kritisch naar Nederland worden gekeken. Wt is het toch een vreselijke onbetrouwbare vent. Ook weer eens met eventuele afgevaardigde naar Qatar vrijdag a.s. Nederland – Argentinië die idioten hier zijn zelfs niet in staat om daar een adequate beslissing over te nemen nu hangt het eerst weer of en wie Argentinië als afgevaardigde stuurt. Nimmer zo een slappe draaikont meegemaakt en over corruptie gesproken dan mag Rutte zelf eerst wel eens zijn hand in eigen boezem steken en die flapdrollen zoals o.a. De Jonge aanpakken vanwege het verdoezelen van WOB documenten en de geheime mondkapjesdeal en Rutte zelf wat heeft hij te verbergen gehad tijdens zijn berichten die hij heeft gewist. Rutte is niet meer bij machte om de door hem gecreëerde chaos in eigen land op te lossen maar steekt overal zijn neus in en hangt het liefst het beste jongetje van de klas uit. Zum kotzen.

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Alles wat nu gebeurt is allemaal al lang geleden gepland,alles en iedereen moet dood of kapot.You will own nothing,and you will be happy,een citaat van de genocidale psychopaat,bilderberger en nazi/rotschild klauSS schwab.Welkom in de NWO hel.

  Geliked door 2 people

 8. saddy zegt:

  Dit is een stukje van juni jl.

  Hopelijk voor frank heeft hij nu inmiddels door dat alles gepland is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s