DE GROTE VERVANGING…

Aankomst van uitsluitend mannelijke gelukszoekers – 2022

Miljoenen asieleisers uit Afrikaanse landen vervangen de autochtone bevolking van Nederland. Voor al die geluk zoekende asieleisers zijn natuurlijk een heleboel huizen nodig. En voor die huizen is weer bouwgrond nodig. De eigenaar van die grond, de boer, moet verdwijnen. Liefs zo snel mogelijk. Die boer dient plaats te maken voor woningbouw. Want al die asieleisers moeten dringend gehuisvest worden.

Vervolgens kwam de Grote Leugen over Stikstof waardoor de boeren gedwongen werden hun boerderij te verkopen. Vervolgens zoekt onze regering via de EURO en de NAVO ruzie met Rusland en keert zich tegen Rusland, één van de machtigste landen ter wereld. Het resulteert in een oorlog met Oekraïne.

Nederland verwelkomt de Oekraïense vluchtelingen en biedt ze onderdak en voedsel. Nederland had neutraal moeten blijven. Onze minister-president Mark Rutte had zich er niet mee moeten bemoeien. Zijn uitspraak “Het is ook onze oorlog” raakt kant noch wal. Maar Nederland heeft nu vluchtelingen uit Afrika en de Oekraïne. We zitten propvol!

De grote corona-leugen. De Nederlandse burgers moesten worden ingeënt met een dubieuze substantie die nooit is onderzocht. Ondertussen kregen de burgers een nieuwe kwaal te verwerken, namelijk schurft. En ze moesten wederom een prik halen tegen het griepvirus. Veel Nederlanders onderwerpen zich en krijgen nu hun vijfde prik.

Nederland is een land met een hoogst onbetrouwbare regering. Maar zolang het volk van Nederland als gehoorzame schapen meegaat in al die leugens zal er niks veranderen. Die brave burgers gaan langzaam maar zeker de schaapskooi in zonder enig verweer.

Nederlanders zijn een lafhartig volk, dat gewillig zijn mouw opstroopt voor een dubieuze vloeistof waarvan ze niet eens weten wat er in zit. Maar dat ze er ziek van worden, ligt niet aan het injecteren, neen, dat heeft andere oorzaken. Maar intussen betalen ze een hoge energierekening en zitten te koukleumen in hun huis. Nederlanders? Praat me er niet van!

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op DE GROTE VERVANGING…

 1. delamontagne zegt:

  Het is vreemd, hoe ouder je wordt des te scherper zie je [ soms ] de beelden voor je van 10-tallen jaren geleden.
  Zo zie ik, begin jaren ’50 nog voor me de verhuiswagens bij de woningen die de houten verhuiskisten inladen van de NL’ers die naar Canada, US en Australië gingen, want ’t land was vol, gedeeltelijk OVERVOL.
  Ook volgens heure malesteit Juliana.
  De NL’ers werd aangespoort te vertrekken…………….10 Miljoen inwoners toen, nu op weg naar de 20.
  Ook m’n ouders wilden eigenlijk weg, nauwelijks uit de koloniën in NL aangekomen, wilden ze al weer weg.
  Het was toen nog armoe troef voor de meesten.
  Nu haalt NL de grootste NIKSNUTTEN, LAMLENDIGE eenlingen, muslims die alleen maar willen plukken en de Westerse mens verachten.
  Ze komen op de honingpot af en de “geslaagden”onder hen geven wel door hoe goed [ = DOM ] de vrijgevige Nederlanders zijn……….
  Hoe dom kun je zijn als land.

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   delamontagne.Wat er de laatste decennia gebeurt in nederland is geen domheid,maar kwade opzet.Het wordt al ongeveer 100 jaar gepland,door de satanische globalistische elite.

   Geliked door 2 people

  • Joost Visser zegt:

   Precies. Daarom ben ik 22 jaar geleden Nederigstan ontvlucht. Je zag toen al de droevenis aankomen.

   Geliked door 3 people

  • Lekke Fietsband zegt:

   @Delamontagne,
   Om dit postzegellandje te ontvolken moesten er toen al zoveel mogelijk autochtonen oppleuren. De surogaat mutsen Juliana en Willemientje zaten toen al in het complot om te ontvolken. Eeest Spanjaarden en Italianen hierheen halen om te werken en daarna de allahtonen eind 70-erjaren.
   Ga er maar van uit dat dit alles volgens script ging en dat bernard de smerige rat ook hier op de achtergrond een stevige lepel in de pap had. Ook het in de EU frommelen door bak met ellende van NL zat in het wef script. ook deze smerige rat werk rijkelijk beloond en mag nu lezingen geven voor pleuro 12500/uur.

   Geliked door 3 people

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Zeer sterk verhaal van Driek !

  Like

 3. Julia zegt:

  Wat een toppunt van een blamage weer Rutte met zijn vermindering van asielzoekers hoe sneller deze kansparels een huis toegewezen krijgen des te groter wordt de algehele invasie namelijk dan mogen zij hun vrouw en kinderen hierheen halen gezinshereniging heet dat. Wat staat die Rutte weer voor lul te samen met alle draaikonten de VVD. Dat dit een loze belofte was dat had een weldenkend mens allang door en weer heeft de massa zich laten misleiden en zoet laten houden. Wat een dom volkje zijn we toch.

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @Julia op 6-12-2022 om 09.56 u.
   Ik las zojuist een reactie, op een ander draadje, dat een islamiet 4 vrouwen mag hebben. Dus……..die zielige “vluchtelingen” moeten wél een vrij grote woning krijgen natuurlijk, dat begrijpt u toch óók wel ?
   Elke vrouw d´r eigen slaapkamertje, een z. peeskamertje en een paar kamertjes voor hun hele kudde kinderen; daar komen dan nog bij, een ruime woonkamer en een uit de kluiten gewassen keuken, een ruime tuin wordt door dat soort ook op prijs gesteld !
   Je wordt toch volkomen gek van wat er allemaal voor dat soort wordt geregeld.

   Geliked door 2 people

 4. De OMVOLKING gaat al zo’n 50 jaar, net als de SLOOP van NL!! Prijskaartje 1000 MILJARD, moord / doodslag alom! En de nederlander zag dat het goed was, AMEN!

  Like

 5. karton zegt:

  Allemaal jonge, zwarte “vluchtelingen”, één blank mevrouwtje en das de bus-chauffeuse !

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s