Déjà vu . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; José)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Déjà vu . . .

 1. Julia zegt:

  Inderdaad dit is toch echt wel iets waar men zich serieus zorgen om kan maken. De geschiedenis herhaalt zich we zien de tekenen nu al mensen die geen voedsel meer kunnen kopen en afhankelijk zijn van voedselbanken en het Rode Kruis. De jaren vrijheid en democratie is op een hele slinkse wijze van ons afgenomen en het meest trieste is dat er nog miljoenen mensen zijn die kleppen voor de ogen hebben. Het WEF en haar marionetten zijn onze grootste vijanden sinds WOII.

  Geliked door 3 people

 2. bobzelf zegt:

  EN ALS IK NU BOER WAS ……..
  KNEEP IK DE REGERING UIT
  STAK DE MILJOENEN AAN AFKOOPSOMMEN IN MIJN BROEKZAK
  EN
  BELDE MET OOM VLADIMIR
  EN LEEFDE NOG LANG EN GELUKKIG. MET MIJN FAMILIE
  EN DE BOERENHOBBIE VAN MEZELF

  U KON ECHT MIJN ZAK OPBLAZEN ..

  DE BOEREN STAAN NOG STEEDS ALLEEN .

  WAAR BLIJVEN JULLIE EIGENLIJK .

  MISSCHIEN KUNT U ALS ZUINIGE KLOTTZAK WEL EEN HOOIVORK LENEN BIJ DE BOEREN

  DANK U

  OOMBOBZELLUF

  Geliked door 3 people

  • chrisdirick zegt:

   Hi Bobzelf, ik heb dit al op diverse sites aangekaart. Als al onze boeren eens samen zouden komen en in één cluster contact zouden opnemen met de Russische ambassade om inlichtingen te bekomen betreffende het hoe en wat van emigratie naar Rusland. Om te weten te komen welke momenteel ledige gronden er aan welke prijzen te koop zijn, hoe vruchtbaar die gronden zijn en of er restricties zijn aan gebouwen, installaties en wat er nog meer nodig is om hun business verder te zetten.

   Wat betreft stikstof en COtwee Rusland doet daaraan niet mee. Best wel een wervende slogan.

   Dat moet jonge boeren toch aanspreken, meer grond dan ze in dit benepen landje ooit zullen kunnen verwerven. Een gegarandeerde afzetmarkt, misschien niet zo groot als wat nu de exportmarkt is in Nederland, maar door minder belastingen allerhande toch meer financiële opbrengst. Zowel voor de groententelers als voor de varkens-, melk- en runderboeren . Ik denk zelfs dat er vanuit Rusland een véél grotere markt openligt wat betreft export eens de BRICS-landen een grotere stempel op de wereldeconomie kunnen drukken.
   Dat oudere boeren hier niet op zitten te wachten begrijp ik best, oude bomen moet je niet verplanten. Maar de nieuw loten kunnen wel gedijen in andere grond, zelfs al heb je te kampen met problemen als taal, onderwijs en andere zeden en gewoontes. Dit valt allemaal te overkomen, onze boeren zijn geen watjes, die weten dat je je moet aanpassen aan de omstandigheden. Dat hun kinderen op de Russische scholen beter onderwijs krijgen dan in Nederland, want niet woke, dat ze indien gewenst toch naar de Nederlandse universiteiten kunnen als buitenlandse studenten om hun agrarische kennis nog te vermeerderen mag een pluspunt heten.
   Ik zou zeggen, Nederlandse boeren bekijk wat dit land jullie nog kan bieden, trek daar van af de minpunten van een disruptieve en dus
   destructieve staat. Maak jullie eigen berekeningen en trek daaruit jullie eigen conclusies. Met al jullie knowhow en verstand van aarde/grond kunnen jullie ergens anders een nieuw begin maken, een novye hollanda.

   Heer Bert, sorry voor deze lang draad maar ik moest het even kwijt. Het ligt al zolang op mijn lever. Het is niet zo dat ik wil dat alle nederlandse boeren gaan emigreren want dat zou een catastrophe betekenen voor onze voedselvoorziening.
   Wat echter wel zal gebeuren als ze allemaal hier blijven is dat ze uitgefaseerd zullen worden door Rutte/WEF en consorten. Dat alle wetenschap/gezond verstand en eeuwenoude kennis verloren zullen gaan in het zwarte gat van de groene/WEF politiek.
   Dan vind ik het acceptabeler dat deze kennis verder voortleeft in andere delen van de wereld ongeacht wat dit voor ons verder teweegbrengt.

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    chrisdirick zegt:
    6 december 2022 om 18:14

    JA IK ZOU ER MORGEN AAN BEGINNEN

    I RST MY CASE . GOEDSTUKKIE MIJNHEER CHRIS

    GEWELDIGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

    OOM BOB

    MIJJN OOM ZAL ZE MET OPEN ARMEN ONTVANGEN 100 % ZEKER

    HIJ KOMT AL MENSEN TE KORT .

    Like

 3. hans zegt:

  Nou zover komt het niet, want dan zijn ze nergens meer veilig met hun hele hebben en houden, d.w.z. familie en verwanten. It’s not the thirties anymore!

  Like

 4. Den Uyl ( PvdA ) wilde de boeren ook al weg hebben. Hij heeft ook succesvol diverse andere bedrijven en fabrieken weggewerkt. We konden alles volgens hem, wel uit het buitenland importeren. Links blijft zijn best doen om Nederland kapot te maken.

  Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   Linda.joop den uyl was een bilderberger marionetpop en socialist.Hij was ook een bewonderaar van hitler want die was ook socialist.

   Geliked door 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    Links denken is een ernstige afwijking van het gezond verstand. Helaas is daar geen medicijn voor, zeggen ze bij de kliniek van aangboren hersenafwijkingen.

    Geliked door 1 persoon

 5. Checked zegt:

  Meer déjà vu,

  𝙳𝚎 𝚁𝚞𝚜𝚜𝚒𝚜𝚌𝚑𝚎 𝚁𝚎𝚟𝚘𝚕𝚞𝚝𝚒𝚎 𝚠𝚊𝚜 𝚎𝚎𝚗 𝚟𝚊𝚗 𝚍𝚎 𝚖𝚎𝚎𝚜𝚝 𝚒𝚗𝚐𝚛𝚒𝚓𝚙𝚎𝚗𝚍𝚎 𝚐𝚎𝚋𝚎𝚞𝚛𝚝𝚎𝚗𝚒𝚜𝚜𝚎𝚗 𝚟𝚊𝚗 𝚍𝚎 𝚝𝚠𝚒𝚗𝚝𝚒𝚐𝚜𝚝𝚎 𝚎𝚎𝚞𝚠. 𝙳𝚎 𝚋𝚘𝚕𝚜𝚓𝚎𝚠𝚒𝚎𝚔𝚎𝚗 𝚜𝚝𝚛𝚎𝚎𝚏𝚍𝚎𝚗 𝚗𝚊𝚊𝚛 𝚎𝚎𝚗 𝚝𝚘𝚝𝚊𝚕𝚎 𝚑𝚎𝚛𝚜𝚝𝚛𝚞𝚌𝚝𝚞𝚛𝚎𝚛𝚒𝚗𝚐 𝚟𝚊𝚗 𝚖𝚊𝚊𝚝𝚜𝚌𝚑𝚊𝚙𝚙𝚒𝚓 𝚎𝚗 𝚎𝚌𝚘𝚗𝚘𝚖𝚒𝚎. 𝙷𝚎𝚝 𝚠𝚊𝚜 𝚑𝚞𝚗 𝚋𝚎𝚍𝚘𝚎𝚕𝚒𝚗𝚐 𝚎𝚎𝚗 𝚠𝚎𝚛𝚎𝚕𝚍𝚛𝚎𝚟𝚘𝚕𝚞𝚝𝚒𝚎 𝚝𝚘𝚝 𝚜𝚝𝚊𝚗𝚍 𝚝𝚎 𝚋𝚛𝚎𝚗𝚐𝚎𝚗. (Bron: Wikipedia)

  Europa, misschien zelfs de wereld, zal door het WEF/de cabal, met de door hen gepenetreerde regeringen, veranderen in een USSR 2.0.

  Tenzij de slapende bevolking….Ach, laat maar, na de verwoestende mRNA spuiten zijn ze fysiek en geestelijk niet meer in staat om te rebelleren, het tot zombie en kapotgespoten afval (slavenvolk).

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s