Dodenlijst van de “grote vervanging” wordt steeds langer

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Waren het dode en het zwaargewonde meisje uit Illerkirchberg slachtoffers of waren ze geofferden? Voor minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser (SPD, foto), die bijna verdacht snel op de vreselijke bloedige daad heeft gereageerd, is het antwoord duidelijk: natuurlijk waren de meisjes voor haar en haar rood-groen-zwarte geestverwanten betreurenswaardige slachtoffers van een “individuele dader”, wiens herkomst in geen geval tot veralgemeniseringen of een algemene verdenking tegenover cultuur-vreemde asielzoekers zou mogen leiden.

Voor de op dit moment belangrijkste en meest gelezen Europese schrijver, de Fransman Michel Houellebecq, zouden de twee opnieuw verloren gegane jonge zielen van de kinderarme en kinder-vijandige natie Duitsland daarentegen ingecalculeerd geaccepteerde geofferden van een net zo gigantisch als moordzuchtig Europees mensheidsexperiment zijn: de zogenaamde “grote vervanging”.

Met dit begrip wordt het proces van de langzame, echter steeds sneller voortschrijdende vervanging van de autochtone bevolking in veel landen van het waardewesten door massaal geïmmigreerde mensen uit meestal Oriëntaalse en Afrikaanse cultuurkringen bedoeld. Maar wie het begrip van de “grote vervanging” gebruikt, wordt vooral in Duitsland een “complotdenker” genoemd en verdacht van “racisme”.

Houellebecq daarentegen heeft zich hierdoor onlangs in een gesprek met de Franse filosoof Michel Onfray niet in de war laten brengen en gezegd: “Ik was geschokt dat men de grote vervanging een theorie noemt. Ze is geen theorie, ze is een feit. Als het om immigratie gaat, controleert niemand iets, dat is het hele probleem. Europa wordt door weggevaagd door deze catastrofe.”

Wanneer men het met deze vaststelling van de schrijver eens is, dan is het antwoord op de vraag in het begin dwingend: de meisjes uit Illerkirchberg, waarin de Groenen tot nu toe de grootste partij zijn, waren derhalve opnieuw twee geofferden op de steeds langere dodenlijst van de “grote vervanging”.

Bron:
pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Dodenlijst van de “grote vervanging” wordt steeds langer

 1. Oliedom zegt:

  Dit is ook weer zo’n domme gans, die dit probleem met dat asieltuig weer links of rechts om “goed” wil praten.

  Geliked door 2 people

 2. Ravian zegt:

  Van die typen zoals deze Nancy Faeser zijn nog erger dan de moordenaar(s) zelf.
  Ze inviteren deze gewelddadige barbaren, ontkennen en/of bagatelliseren de gevolgen er van, huilen wat krokodillen tranen voor de slachtoffers, en daarna gaan ze gewoon verder met hun welkom welkom beleid.
  Empathie loze psychopaten, voor wie het doel van het verwezenlijken van hun ideologie alle middelen heiligt.
  Dit soort gewetenloos volk hoort, net als het barbaarse volk dat zij importeren, gewoon niet in onze samenleving thuis.
  Het hele zooitje, zowel de barbaren als zij die hun komst naar onze landen faciliteren, dient dus gedeporteerd dan wel opgeruimd te worden, voordat nog meer onschuldige vrouwen en kinderen hun slachtoffer worden.
  En dat is niet vrijblijvend, dat is onze plicht, omdat dit een onderdeel van ons sociale contract is: in onze Europese maatschappij worden de sterken geacht de zwakken te beschermen.
  Tijd dat we ons daar eens bewust van worden, tijd dat we eens gaan optreden.

  Geliked door 2 people

 3. vangie1206j zegt:

  Hoe zou deze griezel gereageerd hebben als het haar kind was vermoord door dat monster.

  Like

  • Drs.E.N.Schilder zegt:

   Dan had ze naar aller waarschijnlijk gezegd dat het was gebeurd door extreem rechtse, racistische, homofobe, islamofobe en antisemitische witte mannen

   Geliked door 2 people

   • BosscheBol zegt:

    Het waren ultra-rechts-extremistische FvD leden. Tijd dat “we” die club gaan verbieden. Om “onze” democratie te beschermen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s