Schrijnend . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; CFCR)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Schrijnend . . .

 1. Olie bol zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. Olie bol zegt:

  Ja is waar. Ik begrijp ook dat er een heel lange wachtlist is voor oudere woningzoekenden. Dus niet alleen de arme jeugd is “de Lul” Ongelofelijk dat een regering zo slecht voor de eigen (autochtone) inwoners zorgt. Een groep mensen die NL na WWII hebben mogen opbouwen. SCHEISSE

  Ach de Nederlander gaat niet naar de stembus 3,5 miljoen ouderen zijn goed voor 54 zetels. Dat kan een mooi verschuiving in de tweede kamer verzorgen zij worden elke maand geplukt doet Rutte en zijn regering.

  Geliked door 1 persoon

  • Olie bol zegt:

   Een citaat van wuz Telegraaf

   Een keiharde Euro is alleen maar gunstig voor de rijke elite die terugverlangt naar de Gulden van de jaren 30 van de vorige eeuw, de gouden standaard van Colijn met miljoenen Nederlanders in armoede. De Euro is de tweede munt van de wereld na de Dollar en net zoveel waard. Een harde munt is heel slecht voor de export en word noch slechter met zijn wisselkoersen. Export van goederen en diensten is waar miljoenen gewone mensen hun brood mee verdienen in tegenstelling tot de rijke miljonairs die met hun harde dure Gulden heel goedkoop in het buitenland van hun rijkdom willen genieten en de gewone man in werkloze armoede achterlatend.

   Daarom zijn wij en bozelf ook al weg Gr uit het buitenland

   Like

 3. Julia zegt:

  Onze zogenoemde koning gaat een onderzoek doen https://www.ad.nl/binnenland/koning-laat-onderzoek-doen-naar-rol-koninklijk-huis-in-koloniale-geschiedenis~a684de14/ Lekker belangrijk en wat een geldverspilling wederom denk niet dat het heerschap dit uit eigen zak gaat betalen. Daarbij wat interesseert velen wat het verleden is laat het met rust. Een zinvol onderzoek zou nodig zijn dat het heerschap Willem eens een onderzoek start tegen het falende kartel en hoe het mogelijk is dat het zo vreselijk mis is binnen deze corrupte bananenrepubliek. Dat hoeven we ook niet te verwachten van een WEF en Bilderberg actieve deelnemer. Beter is het koningshuis op te heffen en er geen miljoenen meer aan te besteden het heeft geen enkele toegevoegde waarde meer voor de Nederlandse samenleving.

  Like

  • Olie bol zegt:

   Het Horst Wessellied stond voor Nederlanders symbool voor het naziregime. Er was dan ook geen denken aan dat het zou worden gespeeld tijdens de gala-avond op 5 januari 1937, voorafgaand aan het huwelijk van Juliana en Bernhard. Toch ging de regering overstag. Terwijl het lied weerklonk, werd de koninklijke familie omringd door Duitse gasten die de Hitlergroet brachten. Wie zat achter deze pijnlijke vertoning?

   Gaat Willem dit ook onderzoeken ze zijn zo fout.

   Geliked door 1 persoon

 4. mooinique zegt:

  Dit is diep treurig. Ik ken zo’n stel. Man dementeert en is net 90. Vrouw is 84 en door een val niet echt meer mobiel. Willen hun eengezinshuis verkopen en een seniorenwoning. Niet te vinden. Nu aanvraag gedaan voor in een verzorgingstehuis. Vrouw kan het niet meer alleen. Er is gewoon geen plek. Zijn allemaal single kamers wat eigenlijk nergens op slaat. Dit is dan NL. Totaal niet trots op. 🤮

  Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  Dat stelletje Nazi’s in Den Haag ziet ons Nederlanders als untermenschen en dat tuig uit Afrika en Arabie als het Herrenvolk. En zo zijn de kaarten geschud. Het word hoog tijd dat dit kaartenhuis in elkaar stort, op wat voor manier dan ook.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   BigLJohn.Niet hun bazen vergeten,de bilderberg groep/WEF.Die sturen achter de schermen de regeringen en politici aan.Zoals de genocidale psychopaat en bilderberger klauSS schwab al zei.We zijn trots dat we regeringen hebben geinfiltreerd,en dat al decennia lang.

   Like

 6. J.v.d.Heijden zegt:

  Teneur van bovenstaande brief:
  Nederland moet en zal naar de kloten.

  Like

 7. Boike zegt:

  “Kan iemand uitleggen waarom …. ???”
  Nee, deze vreselijk chaotisch duivelse extreem linkse ruttica is niet uit te leggen door normale memsen met een gezond naprakkedenkiezeerverstand.

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Het coudenhoven/kalergiplan uit de NWO agenda,weg met de blanken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s