Tweet van Geert

Eruit met dat criminele tuig!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Tweet van Geert

 1. Oliedom zegt:

  Er zal vanavond wel weeeeer een stuk of 3 van die Marokkaanse rel nichten zijn opgepakt en na een “stevig gesprek” weer buiten staan.😡😡😡

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Oliedom Dat tuig blijft nog geen vijf minuten vast zitten want dan gaan ze weer huilen dat ze worden gediscrimineerd en daar is onze overheid overgevoelig voor. Discrimineren mag alleen de overheid tegen eigen burgers dat wel keihard tijdens vreedzame demonstraties wordt aangepakt en verder onderaan de wachtlijst komen te staan om in aanmerking te komen voor een betaalbare woning.

   Like

 2. Harry zegt:

  Wacht maar , binnenkort komt de politie wel met een groot aantal shovels om al die verdomde crimiscooterrijders op te scheppen en ze in een grote container te mieteren !

  Like

 3. Belozersky zegt:

  Het is een mooi plaatje dat Geert een vliegtuig met minder , minder ziet opstijgen maar de praktijk is anders. Afrikaanse staatshoofden werken niet mee aan terugkeer, de gelukzoeker wil ook helemaal niet terug en wacht op een general pardon en de IND maakt er zoveel mogelijk statushouders van. We zitten met EU beleid wat de boventoon voert. Opvangen arbeidskrapte, laag geboortetal en vergrijzing. Je moet rekening houden met 60 tot 70 miljoen migranten tot 2050. De meeste vestigen zich in West-Europa.

  Like

 4. ‘Geert, trekt aan een dood PEERD’!!!!!!!!!!!

  Die LANDVERRADERSZOOI kan ook mooi mee! BaiDeWee, die zal je niet horen over de rellen!! Zijn er zelf immers medeschuldig aan, HYPOCRIET VUIL LandverradersTUIG!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s