Democratie of toch maar dictatuur?

(Door: Rients Hofstra)

Nederland is een democratie, Hongarije een dictatuur. Daarom steunen we Zelensky van Oekraïne en bestrijden we Orbán van Hongarije. Toch?

Enkele kenmerken van een democratie:
Burgemeester Halsema van Amsterdam wil dat de boa’s “tijdelijk” een knuppel mogen gebruiken. Ze dient een aanvraag in bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Hoeveel mensen in Nederland hebben hierover hun mening middels een referendum gegeven?

Koning Willem de Laatste komt waarschijnlijk niet naar de rechtbank. Hij wordt aangeklaagd wegens ‘zijn macht’. Ieder privépersoon kan worden gedaagd te verschijnen, de koning hoeft dit niet. Hij zou dan in een zaal verschijnen met zijn beeltenis prominent op de muur achter de rechters. Rechters die hun trouw moeten zweren aan de koning. Een koning die wetten moet ondertekenen en kan blokkeren. Wie van de overige 17 miljoen Nederlanders bezit dezelfde rechten? Komt dit omdat we geen Trias Politica kennen? Alle macht is immers al tijden bij de partijelites, lobbyisten en de marionettenspelers in Brussel, Davos en de Bilderbergclan.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Democratie of toch maar dictatuur?

 1. bobzelf zegt:

  WEER IEMAND MET WERKENDE HERSENS WAT ERG WEER ..

  MAAR ZO DUIDELIJK INENKELE ZINNEN

  📣 Regisseur Oliver Stone noemde de Verenigde Staten de echte boosdoeners van de gebeurtenissen in Donbass
  💬 “De Verenigde Staten zijn een expert in het veroordelen van elk land ter wereld wanneer het internationale normen overschrijdt, die ze de regels noemen, en Amerika overtreedt alle regels wanneer het dat wil, en dat weet je.
  Ik wil niet ingaan op het grotere verhaal van wat er gaande is in Oekraïne, want het is helemaal niet gemakkelijk en iedereen schreeuwt gewoon: “De Russen hebben aangevallen.” En wie heeft het uitgelokt? Wat is daar sinds 2014 in de Donbass gebeurd en hoeveel mensen zijn er vertrokken omdat de Verenigde Staten het Oekraïense leger zwaar bewapend hebben.
  Sinds 2014 is Oekraïne gestopt met neutraal te zijn, het is tegen de Russen geweest, en dit is precies wat de balans van militaire uitrusting verstoort en dus begint de oorlog. Elke oorlog heeft een oorzaak en gevolg, maar daar besteden we nog niet eens aandacht aan.

  I REST MY CASE . NOW 8 YEARS AND 8 MONTHS

  OOM BOBZELLUF

  Geliked door 1 persoon

  • rientshofstra zegt:

   Oekraïne is slecht 1 van vele problemen. De wereldwijde ellende, ontsproten uit de satanische kokers van de VS, het Vaticaan en enkele elitaire families is ongekend.

   Like

   • bobzelf zegt:

    rientshofstra zegt:
    8 december 2022 om 15:36

    RIENTS JE HEBT HELEMAAL GELIJK …

    MAAR LATEN WE NOU NIET DE HELE GESCHIFTE WERELD
    OP ONS NEK NEMEN ..

    IK MOET ZEGGEN DAT OOK IK , TIJDENS VIETNAM , AFGHANISTAN . IRAK . LYBIE EN SYRIE ME NERGENS DRUK OM HEBT GEMAAKT

    TOTDAT IK DUS THE LOVE OF MY LIFE VOLGDE .EN INEENS OP DE MAIDAN STOND .
    EN DE POPPEN AAN HET DANSEN GINGEN

    DAAR HEB IK INEENS MET MIJN EIGEN OGEN DE ROTHEID VAN DE MEDE MENSEN ONTDEKT .

    MIJN HELE FAMILIE DAAR. IS RUSSISCH . MAAR HEBBEN ALLEMAAL INCL KGB BABOUSKA EEN UKRAINE PASPOORT

    DUS . BLIJKT ER MAAR 1 NIET VOLLEDIG GESCHIFT TE ZIJN

    EN DAT IS OOM VLADIMIR

    DUS DAAR HOUD IK ME DAN MAAR AANVAST

    DIKKE HUG MAKKER

    BOBOBOBOBOBO

    Geliked door 1 persoon

 2. Léon van Duren zegt:

  De neonazistische terroristische COVID-19 pharma maffia corrupte WHO beramen wederom een illegale aanslag op de mensheid !!

  Deze totaal corrupte door de psychopaat Bill G.gefinancierde nep-gezondheidsorganisatie moet per direct ontbonden worden!!

  Like

 3. droevige mof zegt:

  Het nieuws in Nederland werd gisteren gedomineerd door de inval van de Duitse politie tegen de zogenaamde Reichsbürger. Het liet niet na te melden dat ook een voormalig lid van de AfD-parlementaire fractie tot de verdachten behoorde. Dit detail zou interessant kunnen zijn voor het actuele debat over een verbod van het FvD. Als er geen bewijs voor is, doet niets ertoe…

  Like

 4. Knalkopje1 zegt:

  In Engeland lijkt het erop dat het extreemlinkse bestuur van Oxfordshire een klimaatlockdown wil. Als dat werkelijk waar is, en dit monsterachtige idee slaat ook elders aan, raken we onze vrijheid helemaal kwijt. Hebben ze soms een studiereis naar China gemaakt? Een ‘proef’ daarmee moet in 2024 beginnen. Met dat soort fascistische maatregelen kun je de Aarde niet redden. Wat ze precies willen doen wordt in de video uitgelegd. Big Brother is watching you!
  Op Youtube https://www.youtube.com/watch?v=rUUWMK9FBko
  Als je op Youtube ‘cimate lockdown’ intypt als zoekterm zijn er nog meer video’s te vinden.

  Geliked door 1 persoon

  • rientshofstra zegt:

   Knalpot: Hoe meer van dit soort mensonwaardige ideeën, hoe eerder alle mensen wakker worden. Dit soort acties versnelt de ondergang van deze idioten.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s