“Stop de wapenleveringen!” – anti-NAVO protesten in Italië en Frankrijk

(Door: Heinz Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Zowel in Italië als in Frankrijk hebben in de afgelopen dagen meerdere protesten tegen de NAVO en de wapenleveringen aan de Oekraïne plaatsgevonden. In de Duitstalige mainstream media is daar nauwelijks iets over te vinden…

Terwijl de mainstream media hier blijven vasthouden aan de eenzijdige ondersteuning van de Oekraïne en er daar blijkbaar nauwelijks interesse in een vrede in de voormalige Sovjetrepubliek bestaat, gaan in Italië en Frankrijk steeds meer mensen de straat op. Daar demonstreren ze tegen de NAVO, de constante wapenleveringen aan de Oekraïne en de door de sancties buiten controle geraakte inflatie. Dit interesseert in de redactiekantoren van de mainstream media blijkbaar nauwelijks iemand.

Zo vond er enkele dagen geleden in de Noord-Italiaanse stad Milaan een grote demonstratie voor vrede en vrijheid plaats. Daarbij protesteerden de mensen tegen de NAVO, de Covid-mandaten en restricties, evenals tegen de door de westelijke sancties veroorzaakte prijsexplosie bij energie en levensmiddelen.

Kort daarna demonstreerden ook de mensen in de Italiaanse hoofdstad Rome. Daar lag de focus vooral op de eis naar de NAVO-uittreding van Italië en op het einde van de levering van wapens aan de Oekraïne.

Ook daar lijkt men begrepen te hebben dat de sterk stijgende inflatie vooral verband houdt met de westelijke sancties tegen Rusland.

Gelijksoortige beelden waren ook in de Franse hoofdstad Parijs te zien. Daar eisten de demonstranten de NAVO-uittreding van het land en de invoering van de neutraliteitsstatus.

Blijkbaar zijn steeds meer mensen in deze beide landen de actuele buitenlandse politiek beu, die ook de veiligheid van de mensen in Europa bedreigt. Hoe meer wapens er naar de Oekraïne gestuurd worden, des te groter is de waarschijnlijkheid van een escalatie van het conflict. En waarvoor? Voor een door corruptie, vriendjespolitiek en wanbeheer beïnvloed land, dat sinds de onafhankelijkheid alleen maar een financiële bodemloze put is? Een land, dat tot de Maidan-putsch van 2013 van Russische financiële hulp afhankelijk was en sindsdien aan de westelijke financiële kraan hangt? En dat allemaal alleen maar om Rusland te verzwakken? Het lijkt erop alsof de Italianen en de Fransen daar successievelijk genoeg van hebben.

Bron:
report24.news
Door: Heinz Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Stop de wapenleveringen!” – anti-NAVO protesten in Italië en Frankrijk

 1. Andre zegt:

  En waar is het NATO kippie Meloni nu opeens? Als je aantreedt voor een land dan sta je voor je land en doe je niet als eerste een twittertje eruit gooien hoeveel je van Zelesnkii houdt. Italie betaalt per dag 70 miljoen euro aan het 1 miljard NATO kostende kantoor te Bruxxel. Daarom is Meloni daar neergezet om Italie binnen de NATO te houden en waarschijnlijk ook om de Italiaan de CBDC in te rommelen. Ik heb het helemaal gehad met die hufters in de clownsfreakshow.

  Geliked door 6 people

  • Tja Andre even iets duidelijk maken.
   Italie betaald ongeveer 20 miljard per jaar aan Brussel als contributie.
   Maar moet je even nagaan dat Italie drijft op de gelden van noord Europa evenals de andere knoflooklanden zodat die landen feitelijk hun contributie betalen met belasting geld dat van de noord Europeanen gestolen wordt.
   Hoe je het dan ook wndt of keert er is maar een winnaar en dat is het megalomane construct dat EU heet want daar zitten de grootste zakkenvullers bij elkaar die zich ook nog eens flink laten spekken door de honderden lobbyisten die daar rond lopen.
   Mensen in Europa hebben het allemaal niet begrepen of willen het niet begrijpen maar ze worden geplukt door Europa en hun eigen regeringen dat zelfs de laatste veer eraan moet geloven.

   Geliked door 1 persoon

   • Andre zegt:

    Henk het zijn er 2 het is dwang van de ongekozen EU en bescherming van de NATO 2% van het BBP. Ze willen via de CBDC ons overhevelen naar de EU met NATO. Kan je nog herinneren dat Trump Merkel voor schutte zette toen hij met zn dochter eventjes Duitsland de maat kwam nemen in het begin? 2% betaalde Duitsland niet aan de US voor bescherming. Die 2% was dus NATO bijdrage en de vijand moeten ze nog even verzinnen want die is er niet. Ja zelf de NS2 opblazen zodat ze megawinsten kunnen pakken.

    Geliked door 1 persoon

  • Gerrit zegt:

   Je hebt gelijk Andre. Die zogenaamde politici verdwijnen opeens van het toneel wanneer ze juist eens achter het gewone volk moeten staan. Niemand in wat voor regering is nog te vertrouwen.

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Andre.Als ik mij niet vergis is die meloni een puppet van de bilderberg groep/WEF.

   Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  Nederland hoort ook bij die EU-landen die een Tribunaal willen om de “Russische Oorlogs-misdaden” te veroordelen.
  Wat ik bij de Telegraaf en de NPO lees / zie is het 100% de Russen die oorlogsmisdaden begaan.
  Nou kijk ik uiteraard niet continue de NL-TV of alle artikelen in krant, het kan dus best zijn dat de andere kant ook belicht wordt.
  Zo zijn daar de VERSCHRIKKELIJKE oorlogsmisdaden door Ukraïners de Russen aangedaan.
  Is daar al iets van verschenen bij de NL-Media ? ?
  Ik lees zo juist hier ’n artikel:
  Russische oorlogsmisdaden: wat wij niet mogen weten.
  [ = de misdaden de Russen aangedaan ]

  Een Russische soldaat vastgenageld aan een hérisson antichar ( weet niet hoe zo’n ding heet in NL’s, is stalen gevaarte in vorm kruis om tanks tegen te houden.)
  / / / /
  Het Russische Ministerie van Defensie heeft een foto gepubliceerd van een Russische soldaat met kettingen aan …..vastgezet, gemarteld en daarna levend verbrand door Ukrainsche strijdkrachten.
  Maar dit zal door het bevoor-oordeelde Westen wel niet als een OORLOGSMISDAAD gezien.
  Want die misdaden zijn exclusivement bij ons Russen.
  Want het is duidelijk, alleen Rusland is tot zulke dingen in staat.
  */*/*/*/
  Vrij recentelijk waren er ook beelden te zien, schokkende beelden van ongewapende Russische krijgsgevangenen die door door Oekraïense strijders werden geëxecuteerd met een kogel door ’t hoofd.
  Het waren beelden die op absolute onverschilligheid bij het Westen,
  fanatiekelingen van legitimiteit als ze zijn en de mond vol over mensenrechten onder de liberale democratieën, stuitten.

  https://ripostelaique.com/wp-content/uploads/2022/12/ubyjstva-plennyh.mp4?_=1

  (( het is een gedeelte uit lange artikel ))

  Geliked door 2 people

 3. Léon van Duren zegt:

  STOP DE NEONAZISTISCHE WEF-BILDERBERGER COVID-19 PHARMA MAFFIA VACCINAZI’S TE BRUSSEL EN HET ONZINNIGE GELDVERSLINDENDE STRAATSBURG,EN NIET TE VERGETEN DE TRANSHUMANISTISCHE GECRIMINALISEERDE TERRORISTISCHE COVID -19 PHARMA MAFFIA PRESIDENT JOE B. VAN DE HOPELOOS VERDEELDE VS VAN AMERIKA!!

  STOP HET VAN OVERHEIDSWEGE GEORGANISEERDE TERRORISTISCHE COVID-19 PHARMA MAFFIA FASCISME!!!

  NSB-ACHTIGE -SS VEILIGHEIDSDIENSTEN RUÏNEREN NIET ALLEEN AMERIKA MAAR OOK NEDERLAND !

  https://gellerreport.com/2022/12/top-fbi-official-steps-down-as-republicans-prepare-to-probe-into-bureau.html/

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

 4. Léon van Duren zegt:

  Ook Nederland wordt wederom door het neonazistische terroristische klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia regime Mark R.,en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte ambtenaren ten gronde gericht !!

  DE NEDERLANDSE DEMOCRATIE IS MOMENTEEL MORSDOOD!!

  Hulde aan anti-fascistische helden als de geweldloze David Icke!!

  STOP HET TERRORISTISCHE NSB-REGIME VAN DE WEF-BILDERBERGER KLIMAATFASCISTISCHE PSYCHOPAAT ,DE SCHAAMTELOZE OORLOGSHITSER MARK R.!!

  STOP DE VERSCHRIKKELIJKE UITGELOKTE OEKRAÏNE OORLOG!

  https://davidicke.com/2022/12/07/david-icke-livestream-at-3pm-with-those-representing-him-in-court-on-friday-to-challenge-his-ban-from-the-netherlands-and-25-other-european-countries-and-the-rest-some-amazing-developments-as-the-c/

  ONAFHANKELIJKE TRIBUNALEN ZIJN NODIG OM DE ZEER VELE GEÏNSTITUTIONALISEERDE TERRORISTISCHE COVID-19 PHARMA MAFFIA OORLOGSMISDADIGERS TE KUNNEN BERECHTEN!!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 2 people

 5. Léon van Duren zegt:

  HET NEONAZISTISCHE GECRIMINALISEERDE TERRORISTISCHE CORRUPTE COVID-19 PHARMA MAFFIA OORLOGSMISDADIGERS REGIME VAN HET SCHAAMTELOZE NIETSONTZIENDE PSYCHOPATEN KABINET VAN DE TERRORISTISCHE MARK R.,EN Z’N ZEER VELE MEDEPLICHTIGE GEÏNSTITUTIONALISEERDE CORRUPTE TERRORISTISCHE TRAWANTEN HOREN THUIS IN DE GEVANGENIS IN AFWACHTING VAN HUN BERECHTING DOOR EEN ONAFHANKELIJK NEURENBERG 2.0 TRIBUNAAL!!

  https://commonsensetv.nl/de-leugens-die-mijn-regering-mij-vertelde/

  STOP HET VAN OVERHEIDSWEGE GEORGANISEERDE TERRORISTISCHE CORRUPTE KLIMAATFASCISTISCHE COVID-19 PHARMA MAFFIA FASCISME!!

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 6. Wakkere Joost zegt:

  Mag ik er even op wijzen
  Wat doet die piechem in video 2 met een mockro
  creep vlag.
  Dit lijkt meer op een protest van mocro islamisten tegen
  het verrechtsen van het overheid beleid.
  en let maar is op die bekjes zacht genoeg.
  Foutje bedankt.
  Net echt dat nu juist zij ook tegen zijn mmm!
  Takia waarschijnlijk. Het slinkse moordende tuig.

  Geliked door 1 persoon

 7. mooinique zegt:

  Blijkbaar heeft niemand in de gaten dat Turkije dit allemaal geweldig vindt. Europa heeft zometeen niets meer om zichzelf te verdedigen. Met andere woorden. Turkije gaat Europa innemen zodat de Islam daar vrij spel heeft. En dat weten de leiders heus wel. Dat was allang de bedoeling. Ze hebben niet voor niets miljarden of waren het nou miljoenen van de EU gekregen om de vluchtelingen tegen te houden. Amerika vindt dat allemaal prachtig die heeft Turkije altijd gesteund qua lidmaatschap EU. Wat een lachertje zijn al die toneelstukjes toch. De leiders van de landen oftewel bedrijven van de EU hebben allang een veilig plekje buiten de EU. Net als de koningshuizen. Vaak in Azië bv.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s