Aan Sigrid Kaag

(Door: Jan Dijkgraaf)

Frau Kaag,

Gisteren hebben we in de Tweede Kamer een perfect voorbeeld gezien van het verval van de Nederlandse parlementaire democratie.

Uiteráárd ging het om een kwestie waarin Nederlandse bevolking onder Rutte 4 Kaag 1 verder in de klauwen wordt gedreven van die machtswellustelingen die in Brussel het Groß Europäisches Reich naar Orwelliaans voorbeeld aan het inrichten zijn.

Het digitale Europese identiteitsbewijs.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Aan Sigrid Kaag

 1. Fran zegt:

  Ik vroeg mij af of de handlangers en uitventers van de Davos kliek zonder ‘Polizei’ bescherming nog over straat kunnen.

  Geliked door 3 people

 2. Boike zegt:

  Dat was dus weer een staaltje van demodictacratuur van hare geWEFte hooghartigheid, de duivelse heks, Sigrid, het wijf van Anis al-Qaq.

  Het is duidelijk, dat de partij van deze heks, D(uivels)66(6), wil heersen over, maar niet regeren MET, VOOR en DOOR het Nederlandse volk.

  Dit is duivelsgespuis, waarbij de behoeften, belangen, wensen, verlangens, problemen en moeilijkheden van het Nederlandse VOLK geheel worden genegeerd.

  Aldus wordt de Nieuwe WereldOrde het Nederlandse VOLK door de strot gedauwd. En dat is ongrondwettig !!!

  Die Nieuwe WereldOrde is een idiote gedachten-kronkel uit de extreem linkse hoek van WEFschurken, de Bilderbende en de Khazarse Maffiosi en wordt niet gedragen door het Nederlandse VOLK.

  Hare hooghartigheid, angsthaas Sigie, moet met haar satanische obsessie wel stekeblind zijn voor de gevoelens die bij het Nederlandse Volk leven en de emoties die door haar idiote gedoe worden opgeroepen.

  Wanneer het Nederlandse VOLK echt wakker wordt, zal de duivelse Nieuwe WereldOrde weinig of geen draagvlak hebben en zal gedoemd zijn te mislukken.

  De hooghartige angsthaas vraagt, nee smeekt, met haar domme idiote gedoe, om hele grote problemen.

  De geschiedenisboekjes leren ons, dat negeren van het VOLK kan leiden tot rellen, opstand, revolutie of zelfs burgeroorlog.

  De heks loopt over de snede van het mes. De maat begint akelig vol te geraken. En er is niet veel meer nodig, om het kruidvat te doen ontploffen.

  Like

 3. Julia zegt:

  Hoelang zullen Kaag en de rest van de D66 fascisten nog haar terrorisme en oorlog tegen het volk kunnen botvieren? Laten we hopen dat er zeker voor eind dit jaar nog een enorm verzet komt om dit tuig in 2024 voor een tribunaal te dagen om veroordeeld te worden tot levenslang. Dit zijn geen mensen meer dit zijn gewetenloze gevaarlijke wezens die een gevaar zijn voor de algehele Nederlandse samenleving.

  Like

  • mooinique zegt:

   Tribunaal gaat niet gebeuren. Is niet nodig. Ze verdwijnen vanzelf. Wij horen vertrouwen te houden en het niet op te geven. Alles komt goed. Wees niet bang voor de dood. U mag gewoon weer een nieuw leven starten later. 🥰

   Like

 4. Belozersky zegt:

  Het motto is, eenheid geeft macht(groot Europees Rijk). Het woord eenheid ligt voor in de mond bij Rutte maar via oorlog dat rijk uitbreiden is dwaasheid. Daar gaat de schoen wringen. Helaas , men weet niet van ophouden. De EU kliek wil de grenzen verleggen. Via misleiding en leugen probeert men zijn doel te bereiken.

  Like

 5. karton zegt:

  Zoals al héél vaak door héél veel reageerders is gezegd :
  dit islamieten-knuffelende vrouwmens is levensgevaarlijk !
  Trouwens dat hele landverraders-clubje waarvan zij deel uitmaakt, D666, is levensgevaarlijk, zij drijven ons eens zo rijke en gave landje, volledig de vernieling in, met stevige ondersteuning van onze nationale roverhoofdman: Pinokkio Rutte !
  Dit loensende en buikdansende stuk ellende, verdient niks meer of minder als een stukje touw.

  Like

 6. mooinique zegt:

  Denkt nu echt nog iemand dat Omtzigt voor hem opkomt?! En wat is het toch heerlijk wonen in Nederland waar ministers die niet gekozen zijn gewoon doen waar ze zin in hebben. De betaalde volksvertegenwoordigers hebben blijkbaar nee gestemd en madam luistert niet. Mag ik het een beetje raar vinden dat hier niet wordt ingegrepen door ongekozen premier Rutte?! En men blijft dit een democratie noemen terwijl iedereen met een beetje werkende hersenen weet dat Kaag totaal niet om het Nederlandse volk geeft. Hoort de ombudsman hier niet wat aan te doen? Whahaha wat een toneelstukjes worden er weer opgevoerd. 😂🤣😂

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ mooinique op 8-12-2022 om12.35 u.
   Moet de ombudsman hier wat aan doen ?
   Ombudsmannen en -vrouwen , klachtenbureau’s van gemeentes en andere overheden, zijn niets anders als “zoethoudertjes” voor de bevolking. Ze zijn in ’t leven geroepen opdat de bevolking zal denken : “Zo das mooi, als ik een klacht indien wordt dat eerlijk en oprecht behandeld.” Niks is minder waar @ mooin.
   Je wordt besodemieterd bij ’t leven. In een enkele onbelangrijke zaak zal een burger wel eens z’n gelijk krijgen, maar in meer écht belangrijke zaken, trekt de burger a.h. kortste eind, áltijd !!
   Ik was enkele malen als eiser betrokken in een klachtenprocedure tegen politie/justitie, ondanks zéér duidelijke bewijzen …….. afgewezen, állemaal ! In zo’n zaak zitten vaak mensen die door hun werkgever daar zijn geplaatst, dus in een procedure tegen jutitie/politie, zit daar o..a.8 een officier v. justitie tegen een gemeente zal er vaak een gemeentesecretaris zitting hebben; als zij een zaak “winnen” geeft dat “aanzien” binnen hun werkkring.
   Zo steekt die hele zooi in elkaar, vals, gluiperig !

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ mooinique op 9-12-2022 om 00.45 u.
   Ik las in uw reactie : “Ik weet het”.
   Bedoelt u dat u weet hoe dat soort “klachtenbureau’s” werkt óf……heeft u ooit een klacht ingediend ?
   Ik ben daar erg benieuwd naar.

   Like

 7. Oliedom zegt:

  Dit soort ongedierte verplaats zich altijd met beveiliging en met milieu belastende vervoermiddelen.

  Geliked door 2 people

 8. ronjaspers zegt:

  Jammer dat die terroriste en bilderberger kaag nog leeft.Ik had vurig gehoopt dat die heks tijdens haar nachtelijke vluchten.Zich te pletter had gevlogen met hem/haar bezemsteel tegen een moskeet.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ ronjaspers op 8-12-2022 om 14.14 u.
   Helemaal met je eens, Ron !
   Ik zag en hoorde juist vanmiddag in de tv-uitzending van ON, dat een vies, eng kereltje dat tevens deel uitmaakt van haar fascistisch clubje (D666), ene de Groot, een journalist van ON een “fascist” noemde tijdens een ontmoeting in ’t 2de Kamergebouw. Toen de journalist even later op die “Kleine Adolfje H.” afliep en vroeg om uitleg v.h. woord “fascist” wist onze dappere “Kleine Adolfje H.” niets beters te bedenken als : z.s.m. wegwezen !!
   Typisch gedrag van échte fascisten: zodra iemand om uitleg vraagt, zorgen dat je uit de buurt bent !
   Smerige, stinkende rioolratten zijn ‘t, Ron !
   De anti-fascist blijkt de nieuwe fascist !!!!!
   Je zou dat zootje toch ophangen ?!

   Geliked door 1 persoon

 9. Léon van Duren zegt:

  De terroristische COVID-19 pharma maffia terroristenvereerster had allang preventief gedetineerd moeten zijn in afwachting van haar berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!

  Deze gewetenloze fascistoïde COVID-19 pharma maffia psychopate van de meest kwaadaardige transhumanistische politieke partij ooit ,D’66 had vanwege haar sympathie voor het terroristische gedachtegoed van de in Caïro geboren wijlen Egyptische massamoordenaar en Nobelprijswinnaar Yasser Arafat nooit meer een functie in het openbaar bestuur mogen bekleden!! Deze mevrouw is een satanische schandvlek voor Nederland!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Snappie zegt:

  Zo te zien heeft ze stevig aan de waterpijp liggen te zuigen, highdiehi.
  Zoals de regering met ons en de oppositie omgaat, zo gaat het volk straks om
  Met de kartelpartijen.
  What goes arround comes arround.
  Wie stront zaait zal shit oogsten dat is het karma van de boemerang.
  En het zal niet stoppen bij den haag. Als de Nederlanders massaal beginnen
  Nemen onze buurlanden het in de eu over.
  En dan gaat de bevolking zijn reset uitdelen aan de drolloos
  En believe me davos mister bigfoot ,jij staat al met 1 voet in het graf.
  En nu YT exodus -> lessons in violence.
  See you later folks.
  Freedomfighters

  Geliked door 1 persoon

 11. Tuurlijk komt er een Eu-Identiteitsbewijs! De Kaaskoppen, Duitsers, Belgen en de rest van West-Europa hebben zichzelf immers al weggepoetst! De weerstand tegen de Verenigde Staten van (W) Europa neemt per dag verder af door de import van arbeidsmigranten die niks met Europa hebben, behalve dan bed/bad/brood/gratis (uw) geld!!

  ***** Morgenavond weer rellen!! ********

  Like

 12. Léon van Duren zegt:

  D’66 = Diabolos = duivel = door elkaar werper =draak

  Deze door en door terroristische satanische fascistische COVID-19 pharma maffia psychopaten partij is een levensgevaarlijke partij voor Nederland !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s