De vlucht naar voren?

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Ik vind dit allemaal heel opvallend: de laatste weken zie ik ineens met regelmaat uitspraken langskomen van mensen (die ik overigens wegens hun voorheen kritische blik en inzicht zeer waardeerde), die nu vinden dat we “NIET in een wereldwijd complot zitten” en “het WEF maar moeten vergeten”… Is dit de vlucht naar voren? Verkondigd door, speciaal daarvoor door ‘onze’ de overheden geselecteerde/betaalde (?) mensen? Moet er voor iedereen die niet mee wil in de futuristische psychose van Schwab en de Nieuwe Wereld Orde een rookgordijn worden opgeworpen en twijfel gezaaid worden om de WEF-kopstukken en hun uitvoerders uit de wind te houden, voordat het tij zich tegen hen keert? Waar komt deze beweging in vredesnaam ineens vandaan? Wat is de blinde/verwrongen logica erachter? Wat moet hier verteld worden? En van wie?

“We zitten NIET in een wereldwijd complot”, meent advocaat Michael Verstraeten. “Het heeft er eerder mee te maken dat de mensen op een omgedraaide manier naar de wereld kijken. Men wil simpele zaken op een complexe manier oplossen en andersom.” Volgens Verstraeten is dat waar we nu inzitten. Verstraeten is oprichter van Viruswaanzin in België en partijvoorzitter van Vrijheid (Liberté). Dan zou u toch enige zin van realiteit mogen verwachten.

Erik Ouwerkerk schrijft dat we het WEF moeten vergeten, want er zijn andere partijen die veel gevaarlijker zijn. Is dat zo? Ouwerkerk noemt als nummer één de Trilaterale Commissie die in 1973 werd opgericht door David Rockefeller en de economische en financiële belangen van multinationals (!) uit de VS, de EU en Japan behartigt en waarvan gewetenloos schoothondje Rob Jetten actief lid was. Als nummer twee noemt Ouwerkerk de Bilderberg Conferentie, die in 1954 is opgericht door ‘onze’ ‘uitermate betrouwbare’ Prins Bernard. Als nummer drie noemt hij de European Round Table of Industrialists. die werd opgericht om één verenigd Europa te bewerkstelligen waar geen plaats meer is voor landen die een eigen interpretatie aan bepaalde EU-wetten en -verordeningen proberen te geven.’

Allereerst hoe ik dit zelf zie: Rockefeller en Vanguard ZIJN (de schaduw’regering’ van) de Nieuwe Wereld Orde en het WEF maakt – als een soort liaisons officier – een sturend, coördinerend en uitvoerend onderdeel uit van diezelfde Nieuwe Wereld Orde.

Als tweede mijn vragen aan beide heren: Hoezo zitten we niet in een wereldwijd complot maar in een – door bovengenoemde personen, bedrijven en instanties – gemanipuleerde (!) zogenaamde (industriële) ‘revolutie’? Wat is het verschil? Hoe kunt u uitspraken van Schwab, Harari, Gates, Soros etc.,etc. in vredesnaam LOS zien van de misdaden tegen de mensheid en menselijkheid die de laatste drie jaar (en op dit moment nog steeds!) plaatsvinden en dat industriële ontwikkeling of ‘revolutie’ noemen? Ziet u nu werkelijk niet dat China het idealistische toekomstbeeld van de NWO/WEF (Schwab die dit openlijk uitspreekt) is voor de wereld? Ziet u nu werkelijk niet dat Nederland de proeftuin is voor wat men wereldwijd wil uitrollen en ziet u nu werkelijk niet dat er door het WEF van binnenuit een coup gepleegd is van waaruit alle “geïnfiltreerde” (!) ‘staatshoofden’ en regeringsleiders EXACT uitvoeren wat Klaus Schwab in zijn draaiboek heeft staan?

En dan nog de logica erachter: terwijl de zeespiegel naar vermeend ‘extreem’ stijgt, wil men tóch, JUIST in Nederland (!), een aangrenzend stukje van Duitsland, en een aangrenzend stukje van België, een MEGA-metropool van dertig à veertig MILJOEN mensen bouwen *waarvoor in Nederland alle boeren verdreven moeten worden? Een ‘extreem’ stijgende zeespiegel en dertig à veertig MILJOEN mensen… Logisch toch? En waarom worden er door de VN/NAVO in Oekraïne, het Midden-Oosten, Azië en Afrika zogenaamde ‘revoluties’ gestart die allemaal uitlopen op (burger)oorlogen waardoor er ‘vluchtelingenstromen’ ontstaan die UITSLUITEND (!) uit jonge, goed getrainde, met de islam gehersenspoelde MANNEN (!) bestaan en die ALLEMAAL naar Europa gaan/gestuurd worden? Dus volgens u zit hier geen blauw/wit-fascistisch (VS/VN/WHO/NAVO/EU/WEF) plan achter, maar zou dit gewoon een ‘revolutie’ zijn? Hoe verklaart u de ´logica´ er achter dat qua ‘waarheid’ en ‘beleving’(emotie) bijna ALLES tegenwoordig honderdtachtig graden is omgedraaid ten opzichte van de tijd dat men nog wél met gezond verstand naar zaken keek en met oplossingen kwam? (Met als voorbeeld de compleet psychopathische WOKE, BLM en de aanpak van de criminele-en-gewelddadige-Marokkanen de laatste weken?)

Tegenwoordig wordt er in achterkamertjes door ‘de democratische partijen’ een verbod op uw partij bekonkeld als u te logisch denkt. Hoe verklaart u de ‘logica’ van het (wereldwijd exact dezelfde!) kei en keihard optreden tegen vreedzame en compleet weerloze demonstranten en de aanmoedigingen tot revolutie in Iran en China door diezelfde ‘mensen’? Iedereen kopieerde dat gewoon van elkaar… uiteraard met de beste bedoelingen? Met als laatste vraag: Hoe verklaart u de ‘overeenkomsten’ met wat Adolf Hitler in eerste instantie met Europa – en uiteindelijk met de hele wereld – voorhad en wat er heden ten dagen LIVE op wereldTONEEL dagelijks aan u ontrold wordt? Is dit allemaal ‘toeval’ en NIET georkestreerd? Zijn dit allemaal slechts een beetje ‘ongelukkige omstandigheden’?

Het uitverkoren volk?

Israël: Het land van de uitverkorenen, vernietigde zijn eigen volk twee jaar lang middels ‘absoluut veilige’ en vooral ‘werkzame’ prikjes, maar heeft alle data daarvan inmiddels verdonkeremaand en/of frauduleus gemanipuleerd. Het uitverkoren volk van ‘god’… Die ‘goede’ ‘god’, die u ‘het eeuwige leven’ heeft beloofd, maar nu liever ziet dat artificial intelligence (AI) en robotisering de mensheid vervangt om ‘de wereld te redden’ en wie daar niet in mee wil, mag sterven. Met/door of zonder een verplicht/dwangmatig prikje!

(hetanderenieuwscafeweltschmerzhetanderenieuws)

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op De vlucht naar voren?

 1. hans zegt:

  Daarom moet er ook een revolutie komen en dit smerige crapuul kan alleen d.m.v. geweld verwijderd worden. Wie dit opstart of hoe dat gaat is zich langzaam aan het ontvouwen. Nu dan die club in Duitsland die gearresteerd is, want rechtsextremisten!? Nou dat lijkt mij iets teveel op die leugens van links in het algemeen, want iedereen die tegen ons is, zou rechtsextreem zijn!? Nou, de enige die extreem zijn die linkse debielen (een pleonasme) en de uerhebers er van. kortom: mensen gaan zich uiteindelijk organiseren tegen die lui links of rechtsom.

  Geliked door 1 persoon

 2. Gerrit zegt:

  @ Drs. E.N. Schilder,

  Het is de laatste jaren steeds minder geworden dat ik online ergens op reageer omdat ik door de jaren heen heb gemerkt dat het gewoonweg geen zin heeft. Het grootste gedeelte van de mensen zit als het ware vastgeroest in hun eigen waarheid en overtuigingen dat je daar bij de beste wil niet meer doorheen komt. En zeker wanneer het over De Vader en De Zoon gaat. U artikel is bijna volledig waar, en dergelijke figuren waaraan u zich richt zijn eigenlijk de ‘de inkt op het papier’ niet waard. maar op het einde gaat u de fout in, misschien omdat u anti-God bent, en anti Jezus/Yeshua..?

  U schrijft:

  Het uitverkoren volk?

  Israël: Het land van de uitverkorenen, vernietigde zijn eigen volk twee jaar lang middels ‘absoluut veilige’ en vooral ‘werkzame’ prikjes, maar heeft alle data daarvan inmiddels verdonkeremaand en/of frauduleus gemanipuleerd. Het uitverkoren volk van ‘god’… Die ‘goede’ ‘god’, die u ‘het eeuwige leven’ heeft beloofd, maar nu liever ziet dat artificial intelligence (AI) en robotisering de mensheid vervangt om ‘de wereld te redden’ en wie daar niet in mee wil, mag sterven. Met/door of zonder een verplicht/dwangmatig prikje!

  Israël staat net als alle anderen landen op de hele wereld, en ik bedoel letterlijk ALLE anderen landen onder controle van de satanische sekte, met al hun uitvoerende instanties, u hebt ze zelf al allemaal op genoemd.
  Sterker nog, Israël is opgericht door satanisten.

  Het ontwaken uit de leugens van deze wereld die ons al duizenden jaren misleid gebeurd volgens mij in fases. op een bepaald moment ga je ‘zien’ dat het satanisten zijn, ze aanbidden lucifer, satan, de duivel, moloch, Baäl .
  Verschillende namen voor dezelfde entiteit. Het doet er verder niet toe of u of ik dit geloof. HUN geloven het. (en ik ook)
  Duizenden jaren hebben ze in het geheim aan hun doelstelling gewerkt, van generatie op generatie (bloedlijn) zonder dat ze deze ooit uit het oog zijn verloren! Hun geld, macht,bezit, en idealen hebben ze duizenden jaren door gegeven. En die doelstelling is: een wereld regering, een wereld currency, een wereld leger, een wereld religie, en een wereldleider. Dit is waar het om gaat bij de the great reset, de NWO is niks anders dan het laatste wereldrijk, het rijk van de antichrist. Wanneer de hele wereld de aanstaande wereldleider aanbid zou God en Jezus verloren hebben, dat zou betekenen dat ze allemaal hun straf zouden ontlopen omdat er geen oordeelsdag meer zou komen. Daarom ook dat kleine onbeduidende puppets als rutte, de jong, merkel,obama, etc etc etc..zo vol zijn van zichzelf, ze weten dat er geen aardse tribunalen komen, en in De God van De Bijbel en zijn Zoon geloven ze niet. Vandaar dat ze gewillig mee werken aan de grootste genocide ooit om de weg te vrij te maken voor de antichrist. De God van de Bijbel belooft dat Hij na de Grote Verdrukking de Aarde nieuw zal maken, en dat het overblijfsel uit de twaalf stammen van Jacob, samen met de inwonende vreemdeling hun erfdeel zullen krijgen, dus dat het land Israel opnieuw verdeeld zal worden. Dus, De Duivel zal proberen om het volledige zaad (DNA) van de twaalf stammen, en de inwonende vreemdeling, van te voren proberen te vernietigen. De inwonende vreemdeling zijn mensen van over de hele wereld die Heer Jezus/Yeshua hebben aangenomen als hun verlosser, en hun zonde heb wit gewassen in het offer dat Hij bereid heeft gesteld.
  Tot voor begin 2020 was het alleen aan GOD voorbehouden wie werkelijk nog
  tot de twaalf stammen van Israel behoorden. Nu bijna het grootste gedeelte van de mensheid vrijwillig hun DNA hebben afgestaan middels een op pure fraude gebaseerde PCR test, weten ook de satanische sekte het. ‘Ze’ hebben nou meer dan twee jaar de tijd gehad om deze gegevens te analyseren en weten nou vrij nauwkeurig wie en waar ze zijn. In de volgende fake-pandemie zullen het juist deze zijn waar opgejaagd zal worden, samen met de Christenen en vaccinatie weigeraars uit principe. In Mei 2023 word door alle landen bij de WHO in Geneve het contract getekend dat bij de volgende pandemie alle dictaten van de WHO de nationale wetten buiten werking zet.
  Het is mijn theorie dat ze voor deze medische terreur ongeveer twee jaar uit trekken, en dat ergens rond 2025, wereldwijd alles instort en de aarde verzinkt in totale chaos. Om dan vanuit die chaos de nieuwe wereldleider te laten verrijzen, ‘Ordo ab Chao’ hoogstwaarschijnlijk via het podium van de VN/WH en de wereldwijd geschakelde door en door corrupte media. nogmaals dit is mijn theorie.

  Geliked door 3 people

  • mooinique zegt:

   Klopt aardig. Maar de aarde blijft bestaan en de mens ook. De mens wordt weer als vroeger. Beter en sterker. Diegene die dat niet willen of mogen ivm hun foute beslissingen gaan naar aarde 2. Kunnen ze daar elkaar kapot maken. Niemand die dat interesseert. Die 12 bloedlijnen waren ooit puur. Ooit! De vreemdeling uit het oosten gaat degene die geloven in hoop en vrede helpen. Dankzij de sterrekinderen die al veel mensen hoop hebben gegeven. Daar hoor ik dus ook bij. Dus laat je niet in negatieve emoties zetten. Het gaat goed komen 🥰

   Like

  • bobzelf zegt:

   Gerrit zegt:
   8 december 2022 om 16:56

   NOU IK ZAL DIT DE KOMENDE JAREN ZITTENDE EN LIGGENDE BIJ MIJN FAVORIETE STRANDTENT EDEM IS ZIEN TE VERWERKEN …

   WAT WETEN ZULKE MANIAKKEN VEEL HE. ??

   ALLEMAAL BIJ ELKAAR VERZAMELD. IN DEUTRONUMIUM 38 VERS 21 TOT 98 EN OPENBARINGEN VERS 12 TOT 28 ?? IK BEN ZO BENIEUW
   OF ER OOK NOG IETS IN GENESIS GEVONDEN IS ??
   OF
   EZECHIEL VERS 32 . 12. TOT 21 ??

   WAAR AL DEZE ONZIN ALLEMAAL OPGEPIKT IS ??
   HEEFT BERTUS GODVERDOMME VOOR DIT KOMENDE WEEKEND WEER 2 OF 3 BUSSEN MET GELOOFSWAANZINNIGEN UITGENODIGD .????

   LEUKE VERRASSING BERTUS DANK JE WEL ..

   DE MAN BEGON ZO AARDIG .EN HOPPA. DAAR IS DIE OUWE SMEERLAP WEER . 4500 JAAR NIET GEHOORD EN NIET GEZIEN

   WHAHAHAHAHA

   IK HOOP DAT DE REST VAN DE BUSREIZIGERS OOK REAGEREN . MOJN GOD. WEER ZO’N LEUK WEEKEND MET AFGESTORVEN REFOOS EN GRIFFOOS

   DIE VAN ONS IS DE BESTE . .WHAHAHAHAHA

   HOE ZOU HET MET SATAN ZIJN EIGENLIJK ??
   WAAR WOONT DIE MAN MET DIE HOORNTJES EIGENLIJK

   BENDEDEN IN DIE GROTE KROEG MET ZWEMBAD ??

   OP DE FOTOOS ZIET HIJ ER WEL VOLLEDIG AFGETRAIND AF ??

   NNOU LAAT MAAR KOMEN DIE ORKAAN . JEZUS REDT…. JEZUS REDT .

   HIJ DOET ER WEL ALLE JEZUS LANG OVER.

   DAT DAN WEER WEL WHAHAHAHAHAHA

   WIJ DE ZONDAARS WACHTEN MET SMART OP DE EERSTE MAFFE REACIE
   LIEFST MET ROMMET EN BAZUIN GESCHAL . LEKKER HOOR MUZIEKIE ERBIJ
   WE ZITTEN ER KLAAR VOOR

   OOM DE BRANDENDE BRAAMBOSSEN

   Like

 3. fredjohan zegt:

  Natuurlijk wordt alles georganiseerd. Een ‘covidcrisis’ om de farmaceuten te spekken met injecties, een ‘klimaatcrisis’ om een alternatieve economie op te zetten van nieuwe energie voorziening, een ‘stikstofcrisis’ om bouwland van boeren te stelen en een een ‘CO2crisis’ om investeringen in productiebedrijven op grote schaal te faciliteren om zgn CO2 uitstoot te verlagen, maar in feite om verouderde installaties met overheidssteun te vernieuwen. Het zijn de burgers die al deze zinloze crises moeten betalen, zodat er wereldwijde armoede ontstaat met onderdanige werkslaven.

  Like

 4. bobzelf zegt:

  GOHHH . . MAAR GOED DAT BERTUS DIE 2 VOLLE BUSSEN MET XANDER DICIPELEN DEZE WEEK NIET UITGENODIGD HEEFT ….
  VOL MET “”UITVERKORENEN ,, DIE GAZZZ LIEFHEBBERS ZEG MAAR

  DE TEKST VOOROP OP DE BUSSEN ??

  WIJ HEBBEN DE ECHTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  DAT ZOU WEL EENS EEN HOOP HERRIE MET DIE GRIFFOOS . REFOOS EN JEZUS REDT .. EN HIJ KOMT HIJ KOMT. MALLOTEN

  OOM GOLGOTHA …

  p.s. dus jezus hangt aan het kruis . en roept petrus petrus . dus petrus vecht zich door het cordon met romeinse bewakers. half gescalpeerd een hand afgeslagen kruipt hij hevig bloedend….de laatste meters naar het kruis . trekt zich een beetje omhoog .en roept ..

  wat is er JEZUS
  .
  EN JEZUS ZEGT . PAULUS IK KAN VAN HIER UIT JE HUIS ZIEN

  IK GA AAN DE KIP MET GEBAKKEN AARDAPPELS

  MISSCHIEN KOM IK NU WEL NIET IN DE HEMEL … NOU ..

  NOU DACHT IK AAN WAT REACTIES TE ZIEN . DAT ZE DAAR ZELFS AL VOOR NAAR BOVEN HADDEN GEBELD ..

  WHAHAHAHAHAHAHAHAH …

  Like

 5. mooinique zegt:

  Gooi het er maar uit. Lucht vast op. En het maakt niet uit wie er achter zit. Zoals u reageert snapt u het precies wat er gaande is. Zoals altijd is het de bedoeling om chaos te creëren zodat de opstandelingen verdeeld raken. Verdeeld volk wint nooit. Alleen als iedereen met zijn verstand waar ik helaas bij velen aan twijfel de goede kant op gaat komt alles goed. Houdt moed. Leef, geniet, dans, gil, lach is nodig om dit te overleven. 🥰

  Like

 6. Paul zegt:

  Het feit dat dit nu gebeurt is idd zeer opmerkelijk.
  Zo was er ene Verstraeten te zien bij Weltschmerz die zonder blikken of blozen verklaarde ‘Er is geen complot’. Nu van hem moet je niet schrikken, want ik ken hem al van het begin van de C-miserie in België. In het begin denk je, ja hij heeft het door. Maar wat een zielige vent toch, die Verstraeten. Ik ben al lang van zijn blog weggebleven, zoals bijna alle reageerders daar zijn weggevlucht. Het enige dat die vent nog kan doen is wat na te trappen naar de “wappies”. En hij zingt al 2 jaar hetzelfde liedje zonder kennis van zaken: The great reset is een onnozel boekje, de WEF-Davos club is maar een praatclubje. Schwab is maar een onbelangrijk figuur, enz.
  Kan Verstraeten dan eens uitleggen waarom Schwab daar bij de G/B-20 was in Bali? Wat deed hij daar? Zijn onnozel boekje promoten zeker?
  En kan hij eens uitleggen waarom de meest tirannieke covid maatregelen werden doorgevoerd juist door de adepten van Schwab (The young global leaders) met als meest fanatieke volger Justin Trudeau in Canada. Allemaal toeval? Juist ja.
  Schwab: nobody will be safe if not everybody is vaccinated

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s