DUIDELIJK (187) . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op DUIDELIJK (187) . . .

 1. Andre zegt:

  in de clownsfreakshow is het net 4 op 1 rij. Groen wint.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tuurlijk stemt Pietertje Omzigt ook tegen! Zijn ega heeft immers ook een exotische achternaam. (Mag van mij hoor!!) Weet ook heus wel dat zijn woonplaats Enschede tot een achterstandswijk “verheven” is!! Ook weet hij dondersgoed dat er WEL gefraudeerd wordt met alle SOEPSIDIES, regelingen, toeslagen ed. Pietertje Omzigt heeft, in mijn ogen beleving, een dubbele moraal!!

  Geliked door 2 people

 3. karton zegt:

  Dit soort moties zou véél vaker moeten worden ingediend, de uitslag zal voorlopig wel voorspelbaar blijven, maar het kan de bevolking op weg helpen bij het bepalen van hun stemgedrag bij de a.s. verkiezingen.

  Geliked door 2 people

 4. mooinique zegt:

  Kijk wat lulletje Omtzigt en de zogenaamde Boerenpartij hebben gestemd. Als het nu niet duidelijk is waar zij echt voor zijn dan zijn je hersenen echt kapot. PVV en Forum kunnen makkelijk anders stemmen omdat zij weten dat ze nooit de meerderheid krijgen. Het is zo simpel. Verdeel en heers. 🥰

  Geliked door 1 persoon

 5. Olie bol zegt:

  Wie op de rooien partijen gaat stemmen in de toekomst is totaal gek, ach BBB laat haar ware karakter zien net als Omtzigt

  Geliked door 4 people

 6. Peter. zegt:

  Dikke vd Plas is gewoon een meelopertje met de rest van dat pluchezooitje .

  Like

 7. Dr. Heinz zegt:

  Die met de rode stip, het zijn zestien politieke partijtjes.
  Die zijn ANTI eigen land, en ANTI eigen volk!!
  Gezien het verleden van die zestien politieke partijtjes, zou men die ook moeten verbieden om nog langer Nederland en haar inwoners te criminaliseren en leeg te roven!!
  Al die daar bij horen moeten opgepakt, vervolgt en veroordeeld worden tot zeker dertig jaar diep onder de grond, in een donkere vochtige tochtige kerker!!

  Geliked door 2 people

 8. hans zegt:

  Teringpartij die BBB, heb je niks aan. Die trut snapt ook de korrelatie niet van waar ze voor staat of waar ze tegen is!! Man man.

  Geliked door 2 people

 9. BigLJohn zegt:

  De ene motie na de andere motie en altijd een negatieve uitslag voor ons. Ja, wat had je dan anders verwacht van die roversbende daar uit Den Haag ? Ze gaan heus niet uit der eigen verdwijnen hoor want de verkiezingen (valse) zullen altijd in hun voordeel beslist worden. En als we de peilingen moet geloven (o.a. van die valse Hond) blijven de VVD en D66 de grootsten. En nogmaals; afrekenen met dat gespuis lukt niet via een tribunaal (krijgt Reiner Fuellmich ook niet voor elkaar) maar gaat alleen nog maar via een revolutie. Overigens krijg ik zo mijn bedenkingen tegen Fuellmich, hij houdt ons alleen niet aan het lijntje maar hij begint ook te lijken op gecontroleerde oppositie. Dit lijkt op het verhaal van die hond die een worst voor zijn neus krijgt gehangen maar deze nooit kan pakken, ongeacht hoe hard hij gaat lopen.

  Geliked door 2 people

 10. kruisridder zegt:

  Die Boer Burger Beweging is ook het Paard van Troje gebleken in de kamer. Een mol in de boerenorganisaties.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s