ER IS NIETS NIEUWS ONDER DE ZON…

SS´ers – 1940

(Door: “Driek”)

In 2018 ontving Klaus Schwab de Chinese Vriendschapsprijs (China’s hoogste onderscheiding voor “buitenlandse experts die een uitstekende bijdrage hebben geleverd aan de economische en sociale vooruitgang van het land”) voor “het bevorderen van internationale economische uitwisselingen en samenwerking van China”.

Aan de invoering van de digitale euro zit ook een keerzijde. Door de invoering van de digitale euro zouden overheden en centrale banken namelijk te veel macht krijgen. De technologie maakt het voor centrale banken mogelijk om inzicht krijgen in eenieder zijn of haar uitgavenpatroon. Ook zijn de geldstromen exact te volgen. Dit zou betekenen dat de privacy sterk in het geding komt.

Doch wij zijn overgeleverd aan Haagse criminelen die de euvele moed hebben om onze vrijheid en verworvenheden af te pakken. Met de digitale euro komen wij te leven in een dictatoriale staat, waarin wij geen ongecontroleerde stap meer kunnen verzetten.

Wij allen gaan weer terug naar de jaren der Duitse bezetting, toen de SS alle levensfuncties in zijn greep had. Want, lezer, evenals de invoering van de digitale euro, die een voortdurende controle heeft op ons leven en welzijn, beheersten de zwart geüniformeerden de politie en de geheime diensten. Ze bewaakten de Rijkskanselarij en de concentratiekampen. Ze bezetten de sleutelposities in de nationale economie en de gezondheidszorg, zowel op het politieke als het wetenschappelijke vlak. Ze drongen binnen in de traditionele diplomatieke instellingen en ze dirigeerden de departementale bureaucratie.

De SS was als een geheime sekte die geen pottenkijkers een blik achter de schermen van zijn organisatie gunde. Het beschermingskorps van de dictatuurstaat moest een mysterie blijven, net zo vreeswekkend en onbevattelijk voor de burgers als de legendarische Jezuïetenorde, die officieel door de SS werd bestreden, maar niettemin tot in de kleinste details gekopieerd werd.

Een vernuftig registratie- en kaartsysteem moest iedere mogelijke tegenstander van het regime vastleggen. Het hoofdbureau der Gestapo in Berlijn en zijn bijkantoren in de provincie hielden een cartotheek bij die volgens de Gestapo alle gevaarlijke staatsvijanden registreerde.

Die hele Duitse SS-beweging doet mij sterk denken aan het Wereld Economisch Forum . Al onze burgerlijke vrijheden worden ons ontnomen. Iedere stap die we zetten, wordt gecontroleerd. We kunnen er niet omheen: het afschuwwekkende boek “1984” van George Orwell begint nu toch echt werkelijkheid te worden.

Vooruitgang zal in onze wereld betekenen vooruitgang naar meer pijn. De oude beschavingen beweerden dat zij gegrondvest waren op liefde en gerechtigheid. De onze is gegrondvest op haat. In onze wereld zullen geen andere gemoedsaandoeningen bestaan dan vrees, woede, zegepraal en zelfvernedering. (George Orwell)

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op ER IS NIETS NIEUWS ONDER DE ZON…

 1. Léon van Duren zegt:

  Mijn familieleden zijn met hulp van de achterbakse angstige joodse raad en natuurlijk Nederlandse justitieambtenaren gedeporteerd naar Auschwitz en daar vermoord op 19 november 1943!! Nog nooit heb ik als zoon van een vrijwel vermoorde joodse familie één oprechte verontschuldiging vernomen vanwege het nalatige wangedrag van de Nederlandse overheid in en na de tweede Wereldoorlog!! Praatjes vullen geen gaatjes!!Waarschijnlijk hebben de geïnstitutionaliseerde huichelaars het te druk met het slavernijverleden!!

  https://www.joodsmonument.nl/nl/page/35395/residency-of-hubert-maurits-van-duren-and-his-family

  NEDERLAND ONDER LEIDING VAN DE NEONAZISTISCHE FASCISTISCHE COVID-19 PHARMA MAFFIA PSYCHOPAAT MARK R., EN Z’N ZEER VELE MEDEPLICHTIGE GEÏNSTITUTIONALISEERDE CORRUPTE TERRORISTISCHE KLIMAATFASCISTISCHE AMBTENAREN HEBBEN MET ZEKERHEID NIETS GELEERD VAN DE HOLOCAUST!!

  LEUGENS WERDEN GEVOLGD DOOR LEUGENS!!

  L’histoire se répète!?

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 2. Republikein zegt:

  https://api.time.com/wp-content/uploads/2022/12/TIM221226.POY-Final-Cover.jpg?quality=85&w=800

  Eerdere winnaars meestal reptielen, o.a. Musk, Obama, Harris, Greta, nog eerder ook de geliefde Adolf!

  Kuch, en natte scheet.

  Like

 3. mooinique zegt:

  Tja de waarheid is hard. Zeker als men het toelaat.🥰

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s