Europa toont duidelijk verband tussen immigratie en criminaliteit

(Door: “DissidentNL”)

Gewelddadige criminaliteit wordt steeds gewoner in Zweden, wat de inwoners van het beroemde vreedzame Scandinavische land schokt, waar gruwelijke gewelddaden “maar al te bekend” zijn geworden, volgens Common Sense Media, onderdeel van een Zweedse non-profitorganisatie, meldt WND.

Sinds 2018 hebben de Zweedse autoriteiten naar schatting 500 bomaanslagen geregistreerd, terwijl wat zij beschrijven als schietpartijen door bendes steeds vaker voorkomen. Het land meldde een recordaantal van 124 moorden in 2020 en veel inwoners waren in april geschokt toen gewelddadige rellen meer dan 100 politieagenten verwondden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Europa toont duidelijk verband tussen immigratie en criminaliteit

 1. Joannes den Hollander zegt:

  De tolerantiegrens van de Zweden ligt erg hoog. Hun Vikingbloed is echter niet verdwenen. Dat buitenlandse geteisem moet nog even doorgaan op de ingeslagen weg en de pleuris breekt geheid en terecht uit.

  Geliked door 1 persoon

 2. En verder wordt er eindeloos gezevert over deze problemenen verder gebeurd er helemaal niets noppes nul nada.
  Inplaats van dat soort criminelen bij elkaar te zetten in een gevangenis totdat er genoeg zijn om een vliegtuig te vullen en hup eruit vinden politicie dat ze oplossingen moeten zoeken terwijl de oplossing voor hun achterlijke smoel liggen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Oliedom zegt:

  Yep, zij leven precies zoals bij hun thuis en daaraan kun je ook direct zien dat het GEEN vluchtelingen zijn en zij alleen maar voor de €€€ hierheen komen (en om trammelant te schoppen).

  Geliked door 1 persoon

 4. mooinique zegt:

  Tja de waarheid is hard. Leuk hoor al die cijfertjes. Het gewone volk weet dat allang omdat zij het dagelijks mee maken. En wordt er wat aan gedaan door die nieuwe regeringen?! Dacht het niet. Pff ik schrik van zoveel bomaanslagen in Zweden. Een land waar geen oorlog is zou je denken. De cijfers zeggen wat anders. En men gaat gewoon door. Triest.

  Like

 5. R. zegt:

  De islamieten……dat ze allemaal Europa worden uitgetrapt!!!

  Like

  • Sinyo zegt:

   R . . . .Right.
   De goede welwillende mossels zullen onder de Jahadis lijden.
   Die Islamieten zijn reeds in vele bepalende overheidsfuncties geïntegreerd.
   Daar begin je weinig tegen. Ook voor hen die zich aan hun ambtelijke opdracht houden. Bijvoorbeeld in leger en politie.
   Tegen de Jihad zijn óók zij kansloos. Zij worden dan volgens hét boekie als verraders beschouwd en vindt scheiding tussen hoofd en romp plaats met één simpele zwaai van een vlijmscherp voorwerp.

   Like

   • BigLJohn zegt:

    Mijn mening is toch; de goedwillende mossels zullen partij kiezen voor de Jihad. Er is maar EEN Islam, en uiteindelijk zullen ze zich allemaal tegen ons keren. Zo’n situatie zag je in het voormalige Joegoslavie ook. Wat eerst een vriendelijke buurman was, veranderde die ineens in een bloeddorstige figuur voor wie het oppassen was.

    Like

 6. BigLJohn zegt:

  Gewelddadige criminaliteit, bij ons over vertegenwoordigd door Marokkanen. Let maar op wat er gaat gebeuren als Marokko in de kwartfinale of halve finale gaat verliezen. De voorgaande gewelddadige rellen zullen er kinderspel bij blijken. Hoe verder ze komen in de pool, hoe erger die gewelddadige rellen zullen worden als ze gaan verliezen.

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Als de soldaten van allah op volle oorlogsterkte zijn gaat het grote slachten beginnen in europa.Rivieren van bloed zullen door europa stromen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s