Mijn mening over “incapabele politici”

(Door: “Henk der Niederländer”)

Aan de hand van dit artikel van “Elise Nijmegen wil ik toch even mijn gedachtegang duidelijk maken dat ze er in mijn ogen toch een stuk naast zit, deze ene keer. Ik denk namelijk dat ik al een hele tijd door heb hoe het hele verhaal werkelijk in elkaar steekt.  Voor de bühne ziet het er inderdaad uit alsof het bijna allemaal incapabele politici zijn, maar in werkelijkheid is dat helemaal niet waar.  Ze zijn namelijk zeer capabel in het uitvoeren van de opdracht die ze gekregen hebben van hun bazen die een wereldregering voorstaan. 

Het is ook niet moeilijk om door het hele circus te prikken dat dagelijks zijn kunsten vertoond. Ik geef gewoon even wat voorbeelden om aan te tonen wat ik bedoel. 

Op het moment dat tijdens gespreksronden in de Kamer problemen aangekaart worden die in Nederland (en vergis je niet, in heel Europa spelen) zijn de “dames en heren” van de regering plotseling Oost-Indisch doof  of herkennen de problemen niet, terwijl zowat dagelijks bewezen wordt dat die problemen wel degelijk bestaan. 

Een ander voorbeeld, iets dat nu op dit moment speelt, is het digitale paspoort, waar in de Kamer tegenstand wordt ondervonden en dus gaat Van Huffelen naar Brussel om alvast haar handtekening te zetten onder dit wel zeer controversiële document. 

Dit zijn zo maar twee voorbeelden en ik hoef de lezer er hier niet meer voor te schotelen, omdat we dagelijks zien en meemaken welke onzin dagelijks verkocht wordt door de regering. 

Om terug te komen op het circus. Het ziet er uit alsof het regeringskartel niet echt goed weet waar het mee bezig is, maar zoals ik zeg doet het zijn werk goed dan wel uitmuntend. Er is door de EU/Schwab/VN/NAVO/farmaceutische industrie opdracht gegeven om zaken door te drukken die van belang zijn om de wereldbevolking zo ver te krijgen dat ze graag zou zien dat een soort van wereldregering de mensen uit de ellende kan halen (maar wel een ellende die door dezelfde organisaties in de wereld veroorzaakt is. Kijk maar even naar de corona-leugens.)

Elk mens met een IQ hoger dan de 11,7, waar “Bobzelf” het hier regelmatig over heeft, moet wel begrepen hebben dat van de hedendaagse politiek niet ene flikker meer klopt en er zaken in achterkamertjes worden geregeld die nergens in geen enkel westers land gunstig uit zouden kunnen pakken voor de bevolkingen. Dat er wereldwijd op grove wijze verkiezingen worden gemanipuleerd zodat hetzelfde tuig aan de macht blijft of komt, is ondertussen al te dikwijls gebleken en bewezen, maar onbetrouwbare en omgekochte rechters hebben opdracht gekregen om of dit soort zaken niet uit te laten zoeken of in andere gevallen een uitspraak te doen die de globalisten in de kaart speelt. 

Dus waar hebben we het hier over?? Over incapabele politici of over tuig dat zijn opdracht wel heel erg goed weet uit te voeren.  Ik persoonlijk denk namelijk het laatste. 

Overigens wil ik schrijfster Elise niks verwijten, want soms maken mensen wel eens. Zo ook Elise en zo ook ik. 

Door:
“Henk der Niederländer”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Mijn mening over “incapabele politici”

 1. BigLJohn zegt:

  Helemaal met je eens Henk. Een grote like voor jou. Ze hebben een waterdicht crimineel systeem opgetuigd waar wij, als we er niet slagen om het te stoppen, de slavernij in geduwd zullen worden. Verkiezingen, demonstreren, vergeet het maar. De enige actie die over blijft om deze griezels te doen stoppen is revolutie. Als de Fransen het toen-destijds konden moeten wij het ook kunnen. Maar helaas is de Nederlander daar niet voor te porren. In Duitsland wel, maar helaas is die groep van rechtse mensen nu opgerold.

  Geliked door 3 people

  • Swappie zegt:

   Big John,….laat je niet foppen man over extreem rechts opgepakt in Duitsland,…de media spint en framed alles om de indruk maar te leggen op extreemrechtse burgers,…dit hoort allemaal bij de show die ze zijn opgestart,…hou je koppie erbij en laat je je er niet in leggen man,…part of the show allemaal.

   Geliked door 3 people

 2. Snappie zegt:

  Daarom noem ik de huidige regeringen ook een stelletje downies
  The young global dogs die voor het karretje worden gespannen van de rijken der aarde. De downies spannen weer honden voor hun karretje zie klimaatwappies factcheckers en meer van dat Gajes.
  Als volksvertegenwoordigers zijn ze dus TOTAAL INCAPABEL BEGREPEN!
  En nu YT the exploited -> fuck the usa

  Geliked door 1 persoon

 3. Ravian zegt:

  Ik denk dat het een combinatie van beiden is; een deel zijn kwaadaardige achterbakse manipulators, en een ander deel zijn opportunistische domme zakkenvullers.
  Rutte hoort bij die eersten, en de Jonge bij die tweede.
  Deugen doen ze uiteraard geen van beiden.

  Geliked door 3 people

 4. Niek zegt:

  Helemaal mee eens een je ziet het overal….

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  Dat probeer ik hier al heel lang uit te leggen,de wereld wordt geregeerd door een zeer rijke en machtige satanische globalistische elite.Ze hebben (bijna) alles en iedereen in hun macht,banken,CEO,s van multinationals,politici,legertop,politietop,justitie,ambtenaren,koningshuizen.Het masterplan van die satanische globalistische elite is een NWO (new world order) 1 wereldregering,1 wereldreligie,1 wereldvaluta,digitaal geld (cashloze maatschappij) Voor de installatie van die NWO moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden.De overige 10% dient als slaven,het uitmoorden van de wereldbevolking gebeurt momenteel met die dodelijke corona vaccinazi,s.Eventueel i.c.m.oorlog of uithongeren.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s