Staatsgreep verijdeld in Duitsland: 25 coupplegers opgepakt!

(Door: Michael van der Galien)

Het klinkt ongeloofwaardig maar er is in Duitsland een staatsgreep verijdeld. Er zijn 25 mensen opgepakt die een coup aan het beramen waren in Duitsland en ze zijn natuurlijk van extreemrechtse snit. Zij waren van plan om de Reichstag te bestormen. En dat in een buurland, we leven in tumultueuze tijden.

Lees verder>>>
(h/t “droevige mof”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

36 reacties op Staatsgreep verijdeld in Duitsland: 25 coupplegers opgepakt!

 1. Andre zegt:

  De clownsfreakshow dendert voort. 3000 man op de been voor 25 arrestaties….. Kunnen ze weer Rusland de schuld geven.

  Geliked door 3 people

 2. Het ziet ernaar uit dat weer een heel stel sukkels zich gek heeft laten maken door de achterkleinzoon van de Duitse keizer die voor zichzelf al had uitgemaakt dat hij koning zou worden van Duitsland.
  Niet dat het er veel slechter van zou worden voor Duitsland maar een verbetering zou er nmm. ook niet in hebben gezeten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Peter zegt:

  Lariekoek,maar vandaag begint in Duitsland het proces waarbij 20 miljard 20.000 miljoen is verdwenen,denk niet dat er ook maar 1 de bak indraait .

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   @Droevige Mof en @Peter. Voor mensen die interesse tonen in Duitse geschiedenis en politiek, weten een ding. DIT IS HET BEGIN! Men kan de huidige Duitse regering enigszins vergelijken met de regeringen van de Weimar Republiek. Ook tijdens de Weimar Republiek hebben politie en veiligheidsdiensten veel gedaan om extremisme van links- en rechts te bestrijden. Echter tevergeefs. Net als tegenwoordig hadden mensen geen vertrouwen in de Weimar Republiek https://www.youtube.com/watch?v=cM98pDGfFtA
   Toen waren de oorzaken voor onvrede en haat tegenover de overheid anders. De regeringen van de Weimar Republiek moesten Duitsland uit de modder van de Eerste Wereldoorlog trekken. Uit het niets beginnen, en zien te overleven onder de wurggreep van het Verdrag van Versailles. De Duitse regeringen van de 21st eeuw kenden geen oorlog. Niemand viel Duitsland aan. Maar er gebeurt iets, wat net zo erg is. De Duitsers moeten leven met een overheid die NIET AAN HUN KANT STAAT. Een overheid die klakkeloos bevelen volgt van buitenlandse elementen die beschouwen Duitsers en de bevolking van rest Europa niet als mensen, maar als laboratorium ratten in een antropologische experimenten. Daaronder valt ook het ontvangst van honderdduizenden of zelfs miljoenen analfabete criminelen, verkrachters en terroristen uit moslimlanden en Afrika. Deze zgn. “vluchtelingen” vallen de plaatselijke bevolking – vooral vrouwen – aan op dagelijkse basis. Dan moeten wij over de Corona maatregelen die al de burgerrechten van ongevaccineerden hebben afgepakt, de Oorlog in Oekraïne enz. Zolang mensen leefden in hun comfort zone, bleef het enigszins rustig. Maar nu dat de comfortzone smelt langzaam weg, en veel mensen zouden deze winter sterven en honger en kou (ook in Duitsland) zal het verzet als maar door groeien en zal steeds heftiger worden.

   Geliked door 2 people

 4. karton zegt:

  Op de Duitse radio en tv werd er aandacht aan besteed, vooral werd steeds benadrukt dat het om “extreem-rechtse” elementen zou gaan.
  En natuurlijk alom hetzelfde extreem-linkse geleuter : “Zij waren erop uit om de “democratie” omver te werpen !”
  Niet één normaal-denkende “journalist” die de vraag stelde : “Hoe zou het toch zóver gekomen kunnen zijn, geachte politicus ?”
  De diverse bevolkingsgroepen binnen de EUSSR zijn die smeerlappen in Brussel c.q. Straatsburg zát, méér dan zat !
  Met het aan- en oppakken van de gemelde groep in Duitsland is het gedachtengoed van hen NIET verdwenen, men mag het wél of niet met hen eens zijn, zij staken hun hoofd boven het EUSSR-maaiveld uit !
  Als zij, zoals vermeld, 20.000 volgelingen zouden hebben en er zijn er nu, voor zover bekend, 50 van opgepakt, dan blijft er nog wel een redelijk aantal van hen over m “verder te borduren” op de ingeslagen weg.
  I.p.v. het oppakken van de 19.950 overgebleven “vrijheidsstrijders” kan men, om kosten te besparen, véél beter de extreem-linkse politici-gajes oppakken en ausradieren !
  Dat de bevolking het spuug- en spuugzat is moge duidelijk zijn.

  Geliked door 3 people

 5. Olie bol zegt:

  De coup is jaren geleden al door Brussel gepleegd en je ziet het. Zelf verrijking, massale instroom gelukszoekers, armoede onder de bevolking, kinderen die niks of weinig te eten hebben. In de kou leven etc. Gelukkig hebben ze het Media kartel achter zich staan anders was het ze nooit gelukt. En steeds weer die afleidingen trap er toch niet in.

  Geliked door 1 persoon

 6. Boike zegt:

  De paniek bij de Moffen moet wel ontzettend groot zijn, als zich verlagen tot zo’n klunzige valse vlag.
  De propaganda druipt van het gestuntel af. Tjonge jonge want een slechte show.
  Zouden die NAZI’s nou echt denken, dat wakkere mensen hier nog intrappen.
  De links geWEFte satanisten maken zichzelf met de dag onmogelijker.

  Geliked door 2 people

 7. droevige mof zegt:

  3000 zwaarbewapende agenten om 25 oude mannen te arresteren. We horen niets meer over de kwaliteit van de in beslag genomen wapens. Waarschijnlijk jachtgeweren en alarmpistolen. Tot zover het lollige stukje.

  Wat echt serieus moet worden genomen, zijn de aankondigingen van de regering dat zij in de toekomst activiteiten in verband met de “Reichsbürger” zal controleren en sanctioneren. De druk op de AfD en haar sympathisanten zal toenemen. Wat de overheid verstaat onder de term “Reichsbürger” wordt duidelijk uit de beschrijving van het Duitsland Instituut. Het merendeel van de daarin vermelde inhoud is terug te vinden in de wereldwijde patriottische protestbeweging. En dat is precies waar het om gaat.
  En ik denk dat Rutte IV daar graag de Duitse koers oppakt. Het Forum is gewoon te gevaarlijk, ze pikken rechtse ideeën op die zelfs de Duitsers hebben verboden. De geschiedenis mag zich niet herhalen. Iedere weldenkende Nederlander begrijpt dat onmiddellijk.
  https://duitslandinstituut.nl/artikel/52382/reichsburger-beweging-explosief-gegroeid

  Geliked door 1 persoon

 8. Ik vind de afslachtingen, verkrachtingen etc. op straat door “ASYLANTEN” vele malen erger!! Als of een paar honderd padvinders zomaar een staatsgreep zou lukken!! Tuurlijk ook weer een mooie gelegenheid om de AfD weer als staatsgevaarlijk in de schijnwerpers te zetten! ‘Die Heimat ist ZERSTÖRT’!!!

  Geliked door 4 people

 9. Marc zegt:

  Makkelijk consumptie-artikel voor de inmiddels volstrekt verdoofde massa. Een opmaat naar het definitief uitschakelen van wat nog resteert aan parlementaire democratie in een gegeven westerse staat: de noodtoestand ‘om de democratie te redden’.

  We zien Paternotte (‘hij die geen vader is’) driftig bevestigend knikken.

  Like

 10. Stefan zegt:

  Met 25 man kun je geen coup plegen.
  Zelfs niet met 200 man.
  We leven niet meer in de tijd van de Romeinen.

  Maar het klinkt wel lekker in de media.
  Extreemrechts wil coup plegen.

  Links zit zo diep geïnfiltreerd in alle lagen van de overheid en media, dat je minimaal een compleet leger nodig hebt om ze te verjagen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Harry zegt:

  Ik kan het niet geloven , een paar handenvol mensen die een staatsgreep plegen ?
  Was het maar zo simpel !
  Zou het niet weer zo’n smeerlappen streek van extreem links zijn , om de oppositie de maul te snoeren ?
  Zoiets kun je alleen redden als het hele leger en de politie aan je kant staat .
  Maar ja , die hebben trouw gezworen aan de overheid ,
  ongeacht wie daar zit .
  Links geteisem , woke gekken , maffia , trouw gezworen is trouw gezworen .
  En ze staan daar toch al een beetje bekend om hun ” volgzame mentaliteit ” .

  Like

 12. ronjaspers zegt:

  Mijn instinct vertelde mij dat die zogenaamde staatsgreep niet klopt.Het komt die smerige corrupte regeringen goed uit om rechtse partijen te verbieden.

  Geliked door 6 people

  • koosv8 zegt:

   Precies dat, er wordt zg. voor uw bestwil opgetreden tegen de terroristen, en de zoetsappige massa slikt dit geweldige optreden, als zoete koek.

   Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Juist Ron, een false flag operatie. Zoals Pearl Harbor de Amerikanen het excuus gaf zich met de Tweede wereldoorlog te gaan bemoeien. Terwijl het Amerikaanse volk geen oorlogsbemoeienis wou.

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    BigLJohn.Die zogenaamde witte huis bestorming in de VS was ook een false flag.Georganiseerd door de FBI,ik heb zelf beelden gezien dat hekken en deuren werden geopend door de beveiliging en de mensen rustig naar binnen liepen.De zogenaamde trump supporters waren in werkelijkheid verkleed antifa tuig.President trump moest en zou kapot gemaakt worden.

    Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   En ook zoals die false flag operatie in Turkije (2016). Alleen maar bedoeld om tegenstanders van het Erdogan regime volledig uit te kunnen schakelen.

   Geliked door 2 people

 13. bobzelf zegt:

  EFFE VOOR DE GEZELLIGHEID

  I want to live in Russia – The whole country is singing! Flashmob to the Day of National Unity

  OOM BORISBOB

  Geliked door 2 people

 14. bobzelf zegt:

  🚨🚨🇷🇺⚔️🇺🇦🇺🇸🇪🇺 💥 Chechen Republic leader Ramzan Kadyrov declared

  negotiations with the Ukrainian party ineligible until ZVO’s main objective to destroy the nazis is achieved.

  “We are against negotiations, in which all these evil spirits like the people of Azov will remain alive.”

  We are absolutely against negotiations,” said the head of the subject.

  He noted that it is necessary to complete the work started and reach Kyiv, by liberating the territory of criminals.

  “We will destroy the nazis

  we will send back those who fled to Turkey, by sending them to life imprisonment,”

  Ramzan Kadyrov also added.

  GOOD PLAN MAKKER. KILL THE BASTERDS OOM BOBBIEEEEEE

  Geliked door 2 people

 15. Fran zegt:

  Wat een kletskoek van die regeringsclowns in Berlijn. De coupplegers zitten in Davos en jullie daar in Berlijn zijn de quislings.

  Geliked door 1 persoon

 16. bobzelf zegt:

  ADOLFA VOOR HET TRIBUNAAL ….

  HET INTERESSEERDE DAT OUWE SS VARKEN GEEN FLIKKER ..

  DAT ER 31.000 DODEN VIELEN ??? WIR SCHAFFEN DASS .. ??
  51.000 GEWONDEN ??? WIR SCHAFFEN DASS ?
  50 BURGERS LEVEND VERBRAND ?? WIR SCHAFFEN DASS ???

  EN AANGEZIEN DIT WANDELENDE LIJK . DUS GEEN KINDEREN HEEFT …..

  WIL ZE OOK DE STRATEN MET FOTO’S VAN DOODGESCHOTEN KINDEREN NIET ZIEN ..

  SOMS ZOU IK ZO’N VOLGEVRETEN RAT MET DIE ONNEUKBARE KONT VOLGENS BERLUSCONI

  ZELF DE STROT AFSNIJDEN

  OOMBOBZZZZZZZZELLUF

  merkel
  Zakharova: De toelating van Merkel tot het Akkoord van Minsk kan de basis vormen voor een tribunaal
  Geplaatst op 8 december 2022
  De woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken geeft commentaar op Merkels interview met Die Zeit. Ze merkt op dat de erkenning van de ex-kanselier dat de akkoorden van Minsk alleen nodig zijn voor Oekraïne om de oorlog uit te stellen, een basis vormt voor het tribunaal.

  merkel

  Maria Zakharova, de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, zei dat de woorden van ex-kanselier Angela Merkel in een interview met Die Zeit dat de akkoorden van Minsk werden ondertekend om de Oekraïense zijde tijd te geven, zeker van toepassing zijn op processen in het kader van een tribunaal zou kunnen worden gebruikt. Ze zei:

  “Wat Merkel in haar interview zei, is de getuigenis van een persoon die direct verklaarde dat alles wat er in 2014-2015 is gedaan één doel had: de wereldgemeenschap afleiden van echte problemen, tijd kopen, het regime in Kiev vol wapens pompen en leiden de zaak tot een groot conflict.”

  Volgens Zakharova klinkt de bekentenis van de ex-Duitse bondskanselier verschrikkelijk: vervalsing als actiemiddel in het Westen – machinaties, manipulaties, allerlei verdraaiingen van waarheid, recht en rechtvaardigheid die je maar kunt bedenken. Ze benadrukte:

  “Vertegenwoordigers van het Westen wisten toen al, in 2015, toen ze urenlang hadden onderhandeld dat ze dat nooit zouden doen, dat ze wapens zouden pompen in het regime van Kiev. Noch de vrouwen, noch de kinderen, noch de burgerbevolking van Donbass en Ze hadden medelijden met Oekraïne in het algemeen. Ze hadden een conflict nodig en waren er toen klaar voor, in 2015.”

  Maria Zakharova reageerde gisteren op het interview van Angela Merkel op haar Telegram-kanaal. Ze citeerde Merkel uit het Zeit -interview, waarin de ex-kanselier zei: “De overeenkomst van Minsk uit 2014 was een poging om Oekraïne tijd te geven.” Merkel voegde er ook aan toe dat ze betwijfelde of de NAVO-landen toen evenveel hadden kunnen doen als nu om Oekraïne te helpen. Zakharova schreef:

  “Dat wil zeggen, Berlijn en bijgevolg het hele collectieve Westen hielden zich niet aan de akkoorden van Minsk, imiteerden de naleving van de resolutie van de Veiligheidsraad, maar pompten in werkelijkheid het Kiev-regime met wapens. [Het Westen] negeerde alle misdaden van Kiev regime in Donbass en in Oekraïne in naam van een beslissende slag tegen Rusland.”

  In het interview met de krant Die Zeit , gepubliceerd op 7 december van dit jaar, had Merkel letterlijk het volgende gezegd:

  “De overeenkomst van Minsk uit 2014 was een poging om Oekraïne tijd te geven… Het was ons allemaal duidelijk dat dit een bevroren conflict was, dat het probleem onopgelost was, maar dat is precies wat Oekraïne kostbare tijd gaf.”

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   bobzelf.Ik heb nog een ondergesneeuwd onderwerp over dat zwaar criminele corrupte satanische ukraine.De eigenaren van de VS hebben ongeveer 30 labaratoria voor biologische oorlogsvoering in de ukraine.Met die biologische wapens wilden ze de russische bevolking in rusland uitmoorden.Daarna wilden ze rusland leegroven omdat het vol zit met kostbare grondstoffen zoals olie en gas en nog veel meer.

   Like

   • Olie bol zegt:

    Minister Jetten (Energie en Klimaat) zegt blij te zijn met de overeenkomst. ,,Het prijsplafond neemt de onzekerheid van grote prijsschommelingen bij de consument weg”, stelt hij. Volgens Jetten verandert er voor huishoudens helemaal niets: de beloofde afspraken per 1 januari worden gewoon uitgevoerd.

    De prijs- en verbruiksplafonds zijn dan: €1,45 per kuub gas tot een verbruik van 1200 m3. En €0,40 per kilowattuur stroom tot een verbruik van 2900 kilowattuur. Voor huishoudens die op een warmtenet zijn aangesloten geldt een bedrag van €47,38 per gigajoule tot een verbruik van 37 gigajoule warmte.

    Boven de grens van het prijsplafond betalen huishoudens en bedrijven het markttarief, dat momenteel hoog is. Dat moet aanzetten tot besparingen.

    Like

   • ronjaspers zegt:

    Olie bol.Die rob jetten is een marionetpop van de rockefellers.De rotschilds en rockefellers zijn nepjoden en de machtigste families op aarde.Ze zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen,armoede en ellende op aarde van de laatste eeuwen.Ik zou niet teveel waarde hechten aan die zogenaamde beloftes.

    Like

   • bobzelf zegt:

    ronjaspers zegt:
    9 december 2022 om 09:06

    JE ZOU BEST EEN GELIJK KUNNEN HEBBEN VRIENDJE RON
    MAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR..

    TOT NU TOE HEEFT MIJN OOM ALLES UNDER FULLY CONTROLE

    EN ZIT HIJ BOVENOP AL ZIJN KOSTBARE GRONDSTOFFEN WHAHAHAHAHAHA

    WAT EEN KANJER DIE OUWE TAXICHAUFFEUR

    HUGGIE VRIEND BOB

    Geliked door 1 persoon

 17. Gerrit zegt:

  D 66 wil het Forum verbieden. En Ongehoord Nederland moet van de buis worden gehaald.
  In Duitsland willen ze van de AFD af. Kritiek op de gevestigde macht moet verstommen.Wat Brussel Den Haag en Berlijn niet welgevallig is is direct Extreem Rechts.

  Geliked door 1 persoon

 18. Zoals Skarsgärd hirboven aan geeft.
  Er moet een zondebok zijn om dingen naar je hand te zetten.
  Dus word er een coup geregeld en de massa slikt het wel.
  Toevallig is een ex AFD er ook een van de gearresteerden.
  Komt dat even goed uit nu de AFD het steeds beter doet.

  Geliked door 1 persoon

 19. @ Droevige.
  Ik kwam vandaag een bericht tegen dat ik niet goed begrijp omdat Ik van de stoffen waarover gesproken wordt geen bal verstand hebt.
  Misschien kun jij of Kruisridder wat uitleggen hierover.
  Zo maar een vraagje.
  https://outbreak.news/2022-12-02-mrna-shots-fake-uracil-white-rubbery-clots.html

  Like

  • droevige mof zegt:

   Henk, het spijt me, ik ben geen arts die zich op andermans terrein begeeft en doet alsof hij een expert is. Helaas zijn er te veel van hen in de Corona kliek aan beide kanten. Een echt onafhankelijke microbioloog als professor Bhakdi zou hier iets over kunnen zeggen.

   Like

 20. ronjaspers zegt:

  Henk.Ik heb van die rubberen strengen vaak foto,s en filmpjes van gezien.Die worden uit de aderen gehaald door patholoog anotomen bij overleden mensen.Die mensen die overleden zijn hadden allemaal meerdere corona vaccinazi,s gehad.Die zogenaamde corona vaccinazi,s zijn in werkelijkheid geen vaccins maar biologische wapens om de mensheid te vermoorden.

  Like

  • bobzelf zegt:

   ronjaspers zegt:
   9 december 2022 om 08:57

   DAT WEET IK WEL ZEKER .
   ZE VALLEN DUS OVERAL TER WERELD BIJ BOSJES

   ALLES WORDT WEGGEMOFFELD .. OVERSTERFTE IS FENOMENAAL

   EN JE KRIJGT ZE MET 2 SPUITEN EN EEN BOOSTER NIET WAKKER

   HUGGIE
   VRIEND BOBOBOBOBOB

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s