VN-chef Guterres scheldt mensheid uit als “massa-vernietigingswapen”

(Door: Simon Kent – Vertaling: “Malpaso”)

Mensen, schaam je. We zijn allemaal onderdeel van een collectief “massa-vernietigings-wapen”, alleen de grote overheid kan onze “orgie van vernietiging” van de planeet nog beëindigen, zei de secretaris-generaal van de VN, António Guterres, dinsdag.

Guterres deed deze grimmige waarschuwing aan de mensheid toen hij wanhopig was over de afnemende biodiversiteit aan het begin van de twee weken durende Cop15-milieutop in Montreal, Canada. Het evenement heeft meer dan 10.000 afgevaardigden van over de hele wereld aangetrokken die invlogen voor gesprekken, vergaderingen, presentaties en oproepen tot actie voordat ze ook weer naar huis vliegen. “Afgezien van de misleide dromen van miljardairs is er geen planeet B”, vertelde Guterres de aanwezigen op een evenement dat is ontworpen om alle regeringen te faciliteren bij formele onderhandelingen over de VN-biodiversiteitsdoelen van dit decennium, meldt “The Guardian”.

Tijdens de ceremonie drong de Canadese premier Justin Trudeau er bij landen op aan om in de definitieve overeenkomst een doel overeen te komen om 30% van de Aarde voor natuur te behouden. “We hebben die 30% niet willekeurig gekozen. Het is volgens wetenschappers de kritieke drempel om het risico van uitsterven te vermijden en ook om onze voedsel- en economische veiligheid te waarborgen. Dertig procent, dat is heel goed mogelijk”, zei Trudeau in een toespraak die werd onderbroken door demonstranten die een bord omhoog hielden over de moord op inheemse volkeren.

Bijna 200 landen zijn bijeengekomen voor de VN-biodiversiteitsconferentie van 7-19 december, de 15e bijeenkomst van deze Conferentie (COP15), over het verdrag inzake biologische diversiteit (CBD). Naar schatting 10.000 afgevaardigden zijn aanwezig om te debatteren over de goedkeuring van het wereldwijde biodiversiteitskader voor de periode na 2020, beschreven als “een wereldwijde routekaart voor het behoud, de bescherming, het herstel en het duurzame beheer van biodiversiteit en ecosystemen voor het volgende decennium.”

“We behandelen de natuur als een toilet,” zei Guterres. En uiteindelijk plegen we zelfmoord op afstand, met de gevolgen voor banen, honger, ziekte en dood. Deze conferentie is onze kans om deze orgie van vernietiging te stoppen,” vervolgde Guterres. De doelen voor dit 10-jarige kader omvatten een belofte om tegen 2030 ten minste 30% van land- en zeegebieden onder natuurbeheer te hebben. Momenteel valt ongeveer 17% van het landoppervlak van de wereld onder een soort bescherming, terwijl minder dan 8% van de wereldwijde oceaan wordt beschermd, stelt ‘The Guardian’.

Alweer grote woorden voor de volgende stap richting grote overheid en groen fascisme…

Bron:
breitbart.com
Door: Simon Kent

Vertaald uit het Engels door:
Malpaso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op VN-chef Guterres scheldt mensheid uit als “massa-vernietigingswapen”

 1. bobzelf zegt:

  DIT HEET…. EEN KLAP VAN EEN MOLEN GEHAD …

  LANG BIJ GEWERKT … VELE MALEN VERGETEN OP TIJD TE BUKKEN

  OOM FUCKING ASHOLE

  Geliked door 1 persoon

 2. Fran zegt:

  Staat er al een prijs op deze bolle kop?
  Ik vraag dit voor een vriend.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Fran op 8-12-2022 om 09.20 u.
   Mijn vriend wil hetzelfde doen als de uwe, maar schenkt de prijs aan een goed doel, bijv. de Voedselbanken. Ook zónder prijs wil hij graag “aan de slag” m.b.t. Kuterres.

   Geliked door 1 persoon

 3. Wim zegt:

  Eh… is dit geen complottheorie?

  Geliked door 1 persoon

 4. karton zegt:

  Anton Guterres ?
  Z’n ouders zouden zich, postuum, kapot moeten schamen dat zij een dergelijke onwijs hebben verwekt en geboren hebben laten worden !
  Deze kwallebak oreert als een volslagen idioot ; “mensen” als hij zijn de grootste vijanden van de bevolking en dienen vernietigd te worden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Als 1 miljoen soorten op deze ooit zo mooie planeet dreigen te verdwijnen en later de rest (dus ook de mens), ben ik het 1000% EENS met deze Hotemetoot!! (nog even en HET KWAKJE zit vol met microplastics)

  Geliked door 1 persoon

 6. mooinique zegt:

  Wat een mafketel! Heeft blijkbaar niet in de gaten dat het door mensen als hijzelf zo’n teringzooi overal is. Even 10.000 mensen laten komen van over de hele wereld en dan dit zeggen. Heb je echt een bord voor je kop. Daar is toch internet voor uitgevonden?! Oké was eigenluck een militair wapen. Wat het dus in feite nog steeds is! Kost geen benzine of wat dan ook. Hoef je geen kamers voor te reserveren. Geen vreten te geven. Enz. Al die mooie natuurgebieden die er ooit waren zijn door de rijken vervuild, kapot gemaakt door de hebberigheid. Blablabla.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ mooinique op 8-12-2022 om 11.59 u.
   Ik zag en hoorde dezer dagen op tv een uitzending over de toestand op aarde, enkele miljoenen jaren geleden. Hoewel ik géén enkele waarde hecht aan dat soort dingen, vond ik ´t toch wel opmerkelijk dat in die tijd op Groenland bijv. palmen groeiden, ik zag dat er mammoeten wandelden en verder was Groenland in die tijd een moerasachtig gebied, je vraagt je dan toch wel af : “Hoe kan dat toch allemaal zo gegroeid zijn, zónder dat daar mensen woonden”?
   Één ding is voor mij 100% zeker : we worden, óók v.w.b. het klimaat, besodemieterd.

   Like

 7. Hendrik de Zwijger zegt:

  De wereld wordt vernietigd door al die linkse wetten, ze komen van een links kabinet uit Nederland, en ook uit een linkse EU, en zelfs uit een linkse VN.
  Links is overal de baas en bekijk hoe een zooitje ze er van maken.
  Straks hebben de burgers geen auto meer, maar ze mogen ook niet meer vliegen, en ook geen vlees meer nuttigen, en dan is er helemaal niets meer te eten voor de hard werkende Henk & Ingrid, en wat is er dan nog wel voor hen, de dood !!

  Geliked door 1 persoon

 8. Skarsgärd zegt:

  Ik heb gehoord dat er 25 mensen opgepakt gaan worden die een coup aan het beramen waren om de VN met ruim 200 landen over te nemen……..

  Geliked door 1 persoon

 9. Janman zegt:

  30% dat is al natuur, Zuidpool, Groenland , Siberië , de woestijnen , de bergen , moerassen en de echte oerwouden dus we zitten al eraan.
  De rest is voor het experiment ruimtereizen.

  Geliked door 1 persoon

 10. ronjaspers zegt:

  Deze smerige rat spreekt in verdekte termen over de NWO (new world order) 1 wereldregering,1 wereldreligie,1 wereldvaluta (cashloze maatschappij) Voor de installatie van deze NWO moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden.De overige 10% dient als slaven,het uitmoorden geschied momenteel met die dodelijke corona vaccinazi,s.Eventueel i.c.m. oorlog of uithongeren van de wereldbevolking.

  Geliked door 2 people

 11. Joost Visser zegt:

  Weer die wetenschappers die meehelpen een politiek doel te verwezenlijke. En wie zijn die wetenschappers?

  Geliked door 1 persoon

 12. Ravian zegt:

  Das dan diezelfde VN die aan de “alarmbel” trekt als de bevolkingsgroei in Europa wat afneemt.
  Veruit het beste wat de VN kan doen om het welzijn van de planeet aarde en haar bewoners te bevorderen is zichzelf opheffen…

  Geliked door 2 people

 13. karton zegt:

  Ook déze vent zou ik, gierend van de lach, héél erg graag 15 minuten met z’n kop onder water willen houden.

  Like

 14. kruisridder zegt:

  Het is een vieze smerige rooie die vergast moet worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s