We zijn geen meesters meer over onze eigen toekomst

(Door: Paul Cliteur)

De Telegraaf geeft enig commentaar op de plannen van staatssecretaris Alexandra Van Huffelen (digitalisering). Wat is de achtergrond? “Brussel wil dat alle Nederlanders in de toekomst een ‘Europese digitale identiteit’ kunnen krijgen”, meldt De Telegraaf. “Met zo’n eID kunnen inwoners zich straks met hun smartphone in het hele landenblok identificeren”. Maar deskundigen en enkele Nederlandse politici zijn kritisch. Heeft dat iets uitgehaald? Totaal niet. Staatssecretaris van Huffelen gaat gewoon door.

De eID komt volgens de plannen van Brussel in een “digitale portemonnee” (e-wallet) waar mensen zelf nog meer zaken in kunnen stoppen: bijvoorbeeld medische gegevens, diploma’s of het rijbewijs. “De werking van zo’n app lijkt op de QR-code van het Europees corona-reispaspoort”.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op We zijn geen meesters meer over onze eigen toekomst

 1. Oliedom zegt:

  Die leden van die rampenkabinet gedragen zich stuk voor stuk als “stalin” en tekenen maar vanalles zonder ook maar enige overleg met de tweede kamer?

  Geliked door 1 persoon

 2. Andre zegt:

  Niet lijkt op de QR code maar het is de QR code! Alleen in de virtuele democratie van Rutte en Kaag heb je een staats secretaris (die trouwens als eerste verdween in de magic wall van Rutte tijdens pleidooi Thierry FvD) welke buiten Nederland mag aangesproken worden als zijnde minister van digitalisering. CBDC recht in je gezicht.

  Like

 3. mooinique zegt:

  Zo dat is nr.2 die gewoon doet wat ze zelf wilt. Gaat op een patroon lijken toch?! Ongekozen ministers die even voor het volk beslissingen nemen die tegen het volk hun wil is of zal ik zeggen de 2de kamer die zogenaamd de wil van het volk verdedigd.? 😂🤣🤣. Blijf maar in democratie geloven sukkels. Heb het al zo vaak geschreven dat die alleen in uw dromen bestaan. Geld is de baas in de wereld. Niets meer of minder.

  Geliked door 1 persoon

 4. karton zegt:

  Er is een véél eenvoudiger oplossing voor het door de EUSSR veroorzaakte “probleem”;
  voorzie iedere jonggeborene van een chip, bijv. in de nek geïnjecteerd zoals bij honden en katten, zo kan zo’n geïnjecteerde levenslang “gevolgd” worden !
  Das toch de bedoeling van de EUSSR ?
  Dát is pas échte ‘DEMOCRATIE”, mensen !!!!!

  Like

  • mooinique zegt:

   Onnodig. Teveel zijn gevaccineerd en gaan daardoor dood. Dan zijn er al veel mensen onvruchtbaar geworden door het gif wat overal in zit. Wie er vruchtbaar zijn zal uitgezocht worden en misschien wel “beschermd”. Dan heb je de homo’s nog die geen kinderen kunnen krijgen. En de de lb wat the fuck die zich omgebouwd hebben gaat ook niet echt meer werken. Blijven er dus steeds minder echte mensen over om mensen voort te brengen. Maar zelf geloof ik hier liever niet in.

   Like

 5. BigLJohn zegt:

  En ineens zal het er zijn; digitaal geld, een eID, en wie weet wat voor meer ellende. En waarom ? Omdat we het niet meer kunnen stoppen. Als we als onwillige lemmingen niet de afgrond in willen duwen ze ons er wel in. Het is te wijten aan de medewerking die de meeste Nederlanders gaven en geven aan het verrotte politieke systeem, een medewerking zoals Duitsers die ook aan Hitler gaven. Zonder de medewerking van de massa staat de politiek nergens. Dat medewerken zagen we ook al tijdens de Corona gekte. Nederland moet een anders koers gaan varen maar daar is het nu eigenlijk al veel te laat voor.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ BigLJ op 8-12-2022 om 21.28 u.
   Het politieke systeem is, zéker in NL. totaal verrot, BigLJ !
   Een “mooi” voorbeeld zag/hoorde ik deze week nog.
   Óók in Indonesië hebben NL’ers in vorige eeuwen slaven bezeten, die slaven werden door NL-slavenhouder tot christenen “verheven” waarna zij hun vrijheid kregen van die man. Die man was zodanig geliefd in Indonesië, dat er zélfs standbeelden voor hem zijn opgericht. Pinokkio Rutte wil nu óók aan Indonesië excuses aanbieden wegens die slavernij, maar de betreffende Indonesiërs willen helemaal géén excuses ! Nu krijg je de volgende situatie……………Pinokkio zegt : “Ik bied jullie onze excuses aan”, Indonesië zegt : “Wij willen helemaal geen excuses ! Rot maar op met jouw excuses, steek ze maar in je linkse reet !!!” Pinokkio : “Maar je krijgt ze tóch !” Indonesië : “Nou is ’t genoeg Pineukio, opzouten het land uit en neem jouw excuses mee !”
   Misschien dat Pinokkio na terugkomst z’n excuses wel kwijt kan bij de oudere NL’ers die niet de zorg krijgen die ze nodig hebben, of aan de mensen die wegens de, mede door Pinokkio veroorzaakte, armoede naar de Voedselbank moeten om te kunnen eten. of aan de jongeren die geen woning kunnen krijgen omdat “vluchtelingen” op álles voorrang hebben.
   Laat die Rutte nou gauw doodvallen met z’n excuses !

   Geliked door 1 persoon

  • mooinique zegt:

   Gelukkig hangt het niet van de Nederlanders af dat het weer goed komt. Hahaha teveel watjes gekweekt. Of nee slachtoffertjes. 😂🤣😂

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s