Aan Tjeerd de Groot

(Door: Jan Dijkgraaf)

Meneer De Groot,

Hoe heet je in Nederland als je een pigmentverwende uitscheldt? Een racist. Hoe heet je in Nederland als je iemand met joodse voorouders uitscheldt? Een antisemiet. Hoe heet je als je in Nederland een journalist in diskrediet brengt? Een gevaar voor de rechtsstaat.

Wat was in u gevaren, toen u Ongehoord Nederland-verslaggever Jonathan Krispijn dinsdagavond in het gebouw van de Tweede Kamer uitschold voor “fascist”?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Aan Tjeerd de Groot

 1. Julia zegt:

  Zie eens hoe een laffe D66-er de benen neemt als de journalist hem confronteert met zijn misselijkmakende uitspraak. Tjeerd de Groot wat heeft deze haatzaaier voor een meerwaarde. Dit soort D66 geteisem kosten de belastingbetalers nodeloos geld en hebben geen enkele toegevoegde waarde voor de Nederlandse samenleving.

  Like

 2. Fran zegt:

  Heel erg onbeschaafd voor een volgeling van de sekte voor ‘weldenkend Nederland’, met ‘nieuw leiderschap’ die ‘iedereen vrij laat’ en ‘niemand laat vallen’.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Het ware gezicht van Doodscultus66, de enge mannetjes en vrouwtjes in de wandelgangen en achterkamertjes van het Nederlandse Parlement, die in een onbespied moment de pot verwijten………..Hulde voor de cameraman.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Gek he, dat fascisten altijd andere uitschelden voor fascist .

  Geliked door 2 people

 5. droevige mof zegt:

  Ik luisterde naar veel van zijn toespraken en interrupties. Hij heeft duidelijk een goede retorische training gehad, maar zijn onzekerheid is opvallend. Hij valt de tegenstander aan hoewel daar geen feitelijke reden voor is. Dat is altijd een teken van zwakte. Hij is intelligent genoeg om te weten dat zijn partij ongefundeerde standpunten inneemt en zich alleen kan vastklampen aan een tijdelijke staatsmacht. In zijn plaats zou ik ook bang zijn voor mijn eigen toekomst.

  Like

 6. koosv8 zegt:

  De democratie op de antifascisten manier.
  HOE DUIDELIJK MOET HET WORDEN!!!!
  Wie denkt dat hij alles goed doet, is zo FOUT als het maar kan.

  Like

 7. Snappie zegt:

  Wij staan voor het nieuwe elan en dit is ons nieuwe moraal, build back beroerder is on nieuwe afbraakbeleid, tot op het bot rot alles moet kapot.

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Dat zo’n veganistische gehaktbal van D66 tijdens een rondleiding in het Huis van de Nederlandse Democratie, aan z’n buitenlandse gasten eventjes fijntjes vertaald dat er fascisten rondwaren, dat geeft aan hoe ver het verstandelijke niveau al gezakt is, hoe onprofessioneel onze bestuursleden zijn, en hoe de omgangsvormen sedert de Rutte-Doctrine verloren zijn, om over normen en waarden maar te zwijgen…………verbijsterd dat men dit gedrag accepteert…….of zelfs verdedigt.
  (mag deze zak ook nog mee, vuilnisman?)

  Geliked door 1 persoon

 9. Peter. zegt:

  Wat een lafbek,gewoon de benen nemen ,kan je zien waarvoor hij staat als het er om gaat ,als hij een vent was had hij deze journalist gewoon te woord gestaan ,maar tot de orde geroepen door Kaag moest hij bakzijl halen .
  Frappant dat deze stronthoop niks met boeren wil ,die hebben de juiste plek voor hem ,op de mesthoop ermee.

  Like

 10. koosv8 zegt:

  Heel goed Jonathan, jaag hem maar op. Het laat ook duidelijk zien dat er zoveel foute figuren ronddwalen door de parlements gebouwen. Zowel Kamerleden als het overgrote deel aan journalisten is in dienst van de zelfde MAFFIOSE beter weters.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s