Hongarije wapent zich tegen “chantage door Brussel” en “aanvallen van de linkse propagandamachine”

(Vertaling: E.J. Bron)

Voor de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó (foto) lijdt het geen twijfel dat Boedapest zich in de huidige situatie nog steeds voor een diplomatieke oplossing in het Oekraïne-conflict moet inzetten. Daarbij zou echter op “serieuze aanvallen” uit Brussel gerekend moeten worden.

Hongarije zou net zo tegenover de vredesinspanningen in het Oekraïne-conflict moeten staan zoals Boedapest dat gedaan zou hebben bij de bestrijding van illegale immigratie, bij de corona-vaccinatie en bij de bescherming van arbeidsplaatsen, zei de Hongaarse minister van Buitenlands Zaken Péter Szijjártó op een bijeenkomst. Hij benadrukte:

Wie de vredesinspanningen opgeeft, komt aan de verkeerde kant van de geschiedenis terecht.”

Hongarije zou zich echter in de nabije toekomst op “serieuze aanvallen” van de kant van de Europese Unie moeten instellen en ervan uitgaan dat “Brussel en de linkse internationale propagandamachine” daarbij alle mogelijke middelen zouden inzetten. Desondanks zou men voor de waarheid moeten opkomen. Ook daarvoor zou de EU Boedapest onder druk gezet hebben, aldus Szijjártó, omdat zijn crisismanagement zich van de mainstream zou hebben afgezet:

Er bestaat praktisch geen enkele soort politieke chantage die door Brussel niet tegen ons land werd ingezet.”

De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken benadrukte dat het land echter alle uitdagingen met succes zou hebben overwonnen en sterker uit de crisis tevoorschijn zou zijn gekomen. Zo zou het mogelijk geweest zijn om de energievoorziening veilig te stellen en de illegale migratie te bestrijden. Successen tot nu toe zouden hem de hoop geven dat Hongarije ook de economische recessie zou kunnen vermijden, die op dit moment voor Europa zou dreigen.

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán had midden oktober verklaard dat in de Oekraïne een onmiddellijke wapenstilstand nodig zou zijn. Deze zou tussen Rusland en de VS bereikt moeten worden en niet tussen Moskou en Kiev, omdat de Russische kant over veel bronnen zou beschikken, terwijl de Oekraïne beperkt zou zijn tot datgene wat de VS zouden leveren. Orbán benadrukte destijds dat de politiek van de Amerikaanse president Joe Biden zich er te ver van zou hebben verwijderd om een vrede met Rusland te kunnen bereiken.

Bron:
rt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Hongarije wapent zich tegen “chantage door Brussel” en “aanvallen van de linkse propagandamachine”

 1. bobzelf zegt:

  LEKKER TOCH ??
  ALS JE DIT , KUNT ROEPEN ..
  TEGEN DE HELE WERELD …..
  MAAR HOUDT HET MAAR OP DE USA EN V.K. WHAHAHAHAHA

  LIVE | VS: ‘Rusland bezig met uitbreiding en moderniseren nucleair arsenaal’

  OORLOG OEKRAÏNE

  Rusland is bezig met de uitbreiding en het moderniseren van zijn nucleair arsenaal,
  stelt de Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin.

  Zijn uitspraak volgt op een verklaring van de Russische president Vladimir Poetin

  dat bij een nucleaire aanval op Rusland

  ‘hij ervoor zal zorgen dat de aanvaller van de aardbodem wordt weggevaagd.

  YIPPPOOOOO IS IE GEINIG MIJN OOM ???

  DACHT HET WEL HE ???

  WHO IS THE BOSS ???

  Like

 2. Meine zegt:

  Péter Szijjártó is een topper !

  Kijk naar dit interview met een vooringenomen BBC-politiek-correcte “SJW”, de HAAT is duidelijk leesbaar in haar ogen.. En ik heb even moeten zoeken, omdat Youtube deze video “shadowbanned”

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Zeer verstandig. Chapeau voor Hongarije ook ons land is vergiftigd door ziekelijk links dan nog niet over de dictatuur en de tirannie gesproken. Dat linkse zooitje heeft heel wat op haar geweten en heel veel bloed aan de handen. Hou op over de VS hoeveel ellende hebben zij achter gelaten in o.a. het Midden Oosten? Orban een man naar mijn hart die op komt voor de normen en waarden en eigen volk en land.

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  De extreem linkse multimiljardair,bilderberger en genocidale psychopaat george soros is nog steeds woest.Hij is jaren geleden door orban hongarije uitgeschopt met zijn extreem linkse NGO,s.Hij is uit op wraak en heeft de nazi EU en de extreem linkse bruinhemden opdracht gegeven om hongarije te demoniseren en aan te vallen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s