VIDEO Ab Gietelink: “Maak de digitale euro anoniem en niet programmeerbaar”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO Ab Gietelink: “Maak de digitale euro anoniem en niet programmeerbaar”

 1. Nou nu dus even een Eur0peesche campagne ertegen aan en uiteraard ook vanuit de diverse regeringen en het schapenvolk stemt in met deze volksvijandige digitale munt.
  De Media gaan daar uiteraard ook voor gebruikt worden als zijnde roeptoeters van regeringen en het zaakje is al zowat geregeld.
  Kijk maar wat er gebeurde met de coronahoax waar de Media zich voor het politieke karretje lieten spannen en een politiek virus main stream maakten.

  Geliked door 1 persoon

 2. Fran zegt:

  We hebben geen gecentraliseerd digitaal geld nodig, Ab.
  Het hele punt is nou juist de programeerbaarheid van dit nieuwe onderdrukkingsmiddel.

  We hebben überhaupt geen staatsgeld nodig.

  Like

 3. waalkade4bd8489a57 zegt:

  Ik heb geen sex nodig ….. ik word iedere dag al genaaid door de (R)overheid.

  Like

 4. hans zegt:

  We hebben helemaal geen digitale Euro nodig! Dus geen digitale Euro!!! Dus geen compromis! Dit volk blijft maar zwenken.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  De titel ‘anoniem en niet programmeerbaar” duid al het tegenovergestelde van de essentie van de digitalisering aan………het doel is immers de totale maatschappelijke controle.
  De Imprisonment Of The Mind and Body waar het Europese Project naartoe werkt gaat veel verder dan slavernij, het is een hiërarchie van totale onderwerping…….communisme in een zwart kader.

  Like

 6. Plebejer zegt:

  Bedankt voor het idee van deze tussenstap Ab, zo komen we er ook

  Like

 7. R Thomasson zegt:

  De digitale munt – al dan niet gekoppeld aan een digitale identiteitspass – is een van de grootste gevaren die Europeanen (en mensen wereldwijd) ooit zouden tegenkomen. Beide ideeen zijn afkomstig van duistere wezens die geen monsters noch mensen zijn. Zij hebben de stadium van monsters nog niet bereikt, omdat monsters maken geen fouten- Zij wel! Deze entiteiten leven niet in onze wereld, maar in een matrix waar zij zich als superieur voelen, en wij een bende van Neanderthalers. Door arrogantie en onwetendheid over de wereld van de gewone mens, hebben zij geen lange termijn denkpatroon. Hun extreme zucht naar geld, bloed en macht, maken hen kwetsbaar; al bestaan ze uit 100% puur slechtheid, dat wij mensen niet kunnen bevatten. De bovengenoemde project heeft een doel: SLAVERNIJ zonder de mogelijkheid ooit te ontsnappen. Zij kunnen zelfs beslissen wanneer is het voor ons tijd om te overlijden. Nanno technologie maakt het mogelijk.
  Het idee dat de digitale munt zal worden ontworpen door Amazon, is een duidelijk signaal voor de diepe minachting voor ons als mensen. Een eigenaar van een wereldsupermarkt gaat eventjes voor de dombo’s een digitale munt ontwerpen! Hun voetvolk in onze regering gedraagt zich als goedgelovige kindje. Niemand van deze ‘Gijsjes Choochem’s’ denkt dat ook hij of zij kan slachtoffer worden van het systeem. Een cyberaanval van buitenaf zou niemand toegang hebben tot zijn of haar bankrekening. b) Een cyberaanval kan bankrekeningen volledig uitwissen en zelfs een miljonair zou binnen paar seconden geen naald hebben om zijn kont te krabben. c) Iemand – persoon of overheid – binnen het systeem kan MET OPZET rekeningen uitwissen van persona’s non grata’s. Dat ieder van ons – ook Kamerleden die Nederland aan de EU hadden verkocht – moet in doodsangst leven. Een vriend van vandaag is de vijand van morgen. In Zwitserland zijn ze wat meer snugger dan de rest. Zij laten de EU zooi ze niet zo makkelijk naaien.

  Geliked door 1 persoon

 8. Boike zegt:

  “Maak de digitale euro anoniem en niet programmeerbaar”
  Nee, Ab Gieteling, dat is niet de bedoeling.
  De satanische elites willen juist een digtaal controle middel.
  Daarmee willen ze de mensen kort en onderdanig houden.
  Als je de digitale munt anoniem maakt, is de hele exercitie overbodig.
  Het gaat de kornuiten van de duivel niet om een digitaal betaalmiddel, maar om “controle”.
  Ze willen geen bestedingsvrijheid voor de mensen.
  De mensen moeten met die digitale munt truttig worden betutteld.
  En de schatrijke spilzuchtige Maxima is daar een groot voorstander van.
  Daarom loopt ze ongrondwettig bij het WEF de deur plat.

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Boike. De schatrijke spilzuchtige Madammeke is niet van haarzelf schatrijk. Zij is via haar huwelijk schatrijk geworden. Op zich is dat niet ongewoon. Het gebeurt vaker dat partners worden rijk via hun huwelijk. Echter vanavond heeft Nederland, in Qatar, gelegenheid gekregen kennis te maken met het volk van dat Madammeke. De indruk is beschamend. Haar volk werd vertegenwoordigd door valse schooiers van een zeer laag niveau. Mijn moeder zei altijd: WAAR JIJ MEE OMGAAT, WORDT JIJ MEE BESMET. Dus, haar ongrondwettig contact met de WEF past bij dit gedrag.

   Like

 9. Snappie zegt:

  Lekker naïef we leven in de digiscene waarin alles programmeerbaar en hackeble is. Het motto van de elite is alles wat kan gaan we doen, zie ook de klikdactuur.
  De downies voeren het uit en kunnen financiële galgje gaan spelen , zie ook de nachtmerrie van de toeslagen affaire.

  Like

 10. Ravian zegt:

  Je kunt een digitale Euro helemaal niet anoniem en niet programmeerbaar maken…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s